Kayınvalidemin arkadaşlarımla çorbacı keyfi

Kadının çorbacıya gelmesi ne kadar abartılmış suç sanki. SENİN kocan onun yabancısı değil doğurduğu oğlu. Canı isterse tabiki de gelir.Doğum yaparken bebeği kendine doğurur insan sen kayinvalideni zorunlu tutuyorsun.Anneler yaşlı insanları bebek bakıcısı yada para finansoru olarak görüyor.olmayinca da bir sürü laf söylüyor.

Birincisi; hamile insan topuklu giymesin.
İkincisi: çocuğa bak diye koca insanları düğüne getirip bakıcı diye evladınızın peşine koşturmasını beklemek çok ayıp. Ben asla gelinlerime de kızlarıma da bu yüzü vermem, ha kayınvalide de sorunlu çünkü böyle bir şeyi nasıl kabul eder?
Madem çocukla rahat etmeyecektiniz o zaman kayınvalideyi düğüne çağırmayıp kızınızı onlara bırakacaktınız.
Ayrıca eğer onları da çorbacıya çağırmışlarsa gitmek istemek onların hakkı.
Yaşlı insanlar zaten çocuk bakmışlar hep bir de bu yaşlarında torun bastırılmasına aşırı sinir oluyorum.
Belki istemiyor, o da gezmek istiyor artık olamaz mı?

Kayinvalideniz oyle ya da boyle davet edildigi dugune gitmis.

Siz de cocugunuzla gitmissiniz. Sonra da kendi cocugunuza o dadilik etmiyor diye alinmissiniz(?)

Sizde malesef prenses sendromu var galiba. Ben kayinvalidenin yaptiklarinda degil, sizin beklentilerinizde anormallik gordum. Cocugunuzla ilgilenmek istemiyorduysaniz, bakici tutcaksiniz. Kimse, evet kayinvalideniz de dahil, sizin cocugunuza dadilik etmek zorunda degil

bazı yerlerde haklısınız
kv ne alaka şimdi insanlar ne gülmüştür yaptığına

bu arada eşiniz neden hiç bakmadı çocuğa düğünde kv siz dediniz mi anne orda çocuğa bakarsın biz sonra da takılırız diye
demediyseniz onun da canı istemedi belki

yalnız çorbacı vs konularında siz haklısınız kv saçmalamış

Demek ki evden cikarkende pek gonullu degilmis babanne. Ama bencede dugune gidiyorsaniz birine guvenmeden gitmeniz lazim. Beklenti demek hayal kirikligi demek. Bu onun gorevi degil sonucta. Bakmadi diye kizamayiz.

Diger yandan su alkollu ortam meselesi var. Hem yasiti degil , hemde onun yasayis biciminle ortusmeyen bir ortam. Ben genc yasimla bile gitmezdim. Kayinvalidenizin gitmesi sirf siz gitmeyin diye olmus gibi. Bi daha da kayinvalidenize guvenip is yapmazsiniz.

Bir daha kaynananin ipiyle kuyuya inmeyin. Aman torun torun derse de "gorduk cnm torunu birakip kostura kostura meyhaneye gittigini unutmadim" dersin. Hatta mahallede yayarsin bu beni birakip icmeye gitti diye
Kiz sen ne akilli kadinsin bravo valla
Aynen bunu yapmali konu sahibi
Buradakilere de pek sasirdim,%90inin cocuguna ya anasi ya kaynanasi bakiyor ama bu konuya gelmis diyorlar ki aaaa mecbur degildi cocugu kendinize dogurun
Tabii 5-6 saat emanet edince sorun,omur boyu baktirinca harika yontem

Ah ah bunlarin hepsi ayni galiba Benzer bisey benim basima geldi.Hatta benimki daha kotu.Yurtdisi tatiline gidecektik bebegim kucuktu.Esim dediki annemi goturelim o aksamlari bebekle ilgilenir biz senle cikariz vakit geciririz dedi ok dedim Arkadaslarimiz ve benim yengem ve yegenim de var.Inanin bi gittik birak cocugu kv ye baktirmayi bi dogru duzgun yemek bile yiyemedik esimle ve digerleriyle.Cunku kv kisisi cocugu alip gezdirmedi bile.Yengemle oturup kahve ictiler sohbet ettiler ben cocukla odadan cikamadim balkonundan gordum hanimi hep disarda.Hatta gece bi cikiyordu sabaha karsi 5 te geliyordu odasina.Anlicaniz tatilin keyfini surdu fazlasiyla.Tabi ben esimle kavga kiyamet.Esim sok oldu annesinin bu yaptigi karsisinda.Ustune cocuk ta ateslendi donene kadar bi gece yardimci olmadi uykusuz perisan olduk esimle.Zaten tatil burnumuzdan geldi.Donunce yuzune bakmadim esim annesinin yuzune cok sey soyledi koca adam agladi ya sinirinden.Benim yuzumu yere serdin dedi karimin karsisinda.Tatilimiz heba oldu.Giderken bebek mevzusunu bilerek gitti yani ozellikle bize gol atti.Ne mi oldu bi daha hic biyere goturmedik planlara dahil etmedik suan kiskancliktan catliyor.

Yuh diyorum kayınvalidenize! Benim kayınvalidem gayet bakımlı yanımda benden genç ve taş duran, genç ruhlu bir kadındır ki bu tarz durumlarda o bile hep çocuğumu almış bakmıştır hadi kızım sen git eğlen diye. Bence sıcağı sıcağına ilk karşılaşmanızda lafı sokun helal vallahi anne beni satıp iyi gençlerle eğlenmeye gittin diye. Eşinize de iyi ayar çekin nasıl sizi cocukla eve yollayıp kendisi anası ve babasıyla gençlerle eğlenmeye gitti diye.

Son düzenleme:
Kvyi bakıcılık yapsın diye düğüne getirmişsiniz ama elinizde patlamış...

Olayın genelinde haklısın

Ama hep gezdirdim babet almaya bile gidemedim diyorsun ya neden Kv ye bırakmadın

Çok net, al babaannesi yoruldum, ayakkabılarımı değiştireyim, lavaboya gideyim, eşime bakayım vs vs deyip verecektin

Kadın annesi bakıyor işte demiş

Yani ona söylemeyince o da istifini bozmamış çocuk bakmaya geldi modunda olmak istememiş

Gecesi zaten facia

Ben kvyi değil de sizdeki kafayı anlamadım. Kvye sormadan amaaann nasılsa çocuğa bakar kafası ile süslenip püslemip full hava ile düğüne gidip Kvden yüz alamamak bomba olmuş
Bir de kv ile yüzyüze konuşup anlaşmışsınız gibi bir hava yok ortada. Daha çok bakıcı olsun diye düğüne getirdim bakmadı havası var. Anlaşmayıp emrivaki yapılmış gibi.
Herneyse ben hamileyken çantamda taşlı tuşludan tut da beze kadar çeşit çeşit babetle gezdim kimseye de güvenmem işimi sağlama alırım.

Normalde bunu yapardım ama bana aynen şöyle dedi geliriz ya ev çok sıcak hem biz çocuğu oyalarız. Bende kabul ettim ve dersimi aldım evet
Karnı acıkmıştır belki,millet gidiyor,bende yiyip,evde uğraşmam demiştir.Ama sana yamuk yapmış, o olmamış

Damdan ben anlıyorum,insan bazen karşıdaki kendi düşünsün istiyor,ama senin dediğin doğru,istiyorsan söyleyeceksin.Mecbur değil ama,yardumcı olurum demiş zaten...

Eskiden çok sorunlar yaşadık kv ile ama çocuk doğduktan sonra değişmişti
Hareketlerine ne kadar dikkat Etsede özü değişmiyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…