- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.686
- 683
bazı yerlerde haklısınızGerçekten çok büyük yüzsüzlük
Şuan kim bilir ne düşünüyorlar ben utandım . O insanlar demez mi neden kayınvalidesini kayınpederini başımıza sardı. Eve gelince düşünüp daha da sinir olmaya başladım
ben evde eşi ile konuşmuş kv nin haberi yok gibi okudumMecbur degil diyecektimde evde konuşulup gidilmiş merak etti heralde bazıları genç ruhlu meraklı oluyor
Kiz sen ne akilli kadinsinBir daha kaynananin ipiyle kuyuya inmeyin. Aman torun torun derse de "gorduk cnm torunu birakip kostura kostura meyhaneye gittigini unutmadim" dersin. Hatta mahallede yayarsin bu beni birakip icmeye gitti diye
Yuh diyorum kayınvalidenize! Benim kayınvalidem gayet bakımlı yanımda benden genç ve taş duran, genç ruhlu bir kadındır ki bu tarz durumlarda o bile hep çocuğumu almış bakmıştır hadi kızım sen git eğlen diye. Bence sıcağı sıcağına ilk karşılaşmanızda lafı sokun helal vallahi anne beni satıp iyi gençlerle eğlenmeye gittin diye. Eşinize de iyi ayar çekin nasıl sizi cocukla eve yollayıp kendisi anası ve babasıyla gençlerle eğlenmeye gitti diye.Eşim ve benim 10 yıllık ortak arkadaşımız düğünü vardı. Eşim sağdıçtı.
Eşimin ailesine de nezaketen davetiye verildi bir kaç kez denk gelmişlikleri vardı damadın babasıyla Gelmek istediler, bizim de 22 aylık kızımız var , gelsinler kayınvalide de orda çocukla ilgilenir diye düşündük.
Evden çıkmadan da konuştuk düğün sonrası kendi aramızda çorbacıya gidebiliriz eğer gidersek kızım kayınvalide ile eve geçecekti zaten uyku saati çoktan gelmiş geçmiş olacak sıkıntı olmaz uyur diye evde bahsettik.
Düğüne gittik havuzbaşıydı ve ben bir an bile kızımın yanından ayrılamadım havuza düşer diye. Kayınvalide masada bi iki kere oyalamaya çalıştı bir kere bile kalkıp çocuğu elinden tutup dolaştırmadı
Ben tüm gece kızımı dolaştırdım ayağımda topuklularla.
Üstelik hamileyim biri elimde biri karnımda insan hiç mi geç dinlen biraz da ben oyalıyim demez
Hepsini geçtim hadi en son düğün bitti biz gençler ve damadın babası çorbacıya gideceğiz kayınvalide bizde geliyoruz babanla dedi.
Kızım kafasını omzuma dayamış yarı uyuyor yarı uyanık, sen gidiyorsan ben eve geçeyim o zaman çocuk uyuyacak dedim. Tamam dedi. Şaka mı yaptı anlamadım arabaya bindim, eşim annesine senin ne işin var sende eve geç o zaman hatta sen geç chill gelsin dedi. Ne olacakmış ne var dedi sonra döndü gitti kendi arabalarına.
Eşimde o an diğer araba da insanlar bekliyor diye mi uzatmadı ben sustum diye mi ısrarcı olmadı anlamadım.
Sonuç olarak kayınvalide beni sattı . Üstelik kayınvalidem o gruptan çok aykırı gruptakiler alkollü ve bizim yaşıtlarımız. Kayınvalidem örtülü Anadolu kadını ne işi var onun orada demekten kendimi alıkoyamıyorum
Üstelik insanlar onların yanında rahat edemeyedebilirler bunj hiç düşünmedi.
Kocası da hiç sorun etmedi tabi bu durumu buna da şaşırdım.
Saçma degil mi ben mi abartıyorum durumu, benim arkadaşımın düğünüydü ve ben hiçbir şey yapamadım sadece kızımla ortalıkta dolandım dans bile edemedim doğru dürüst . Ve şimdi arkadaşlarım kayınvalidemle dügünün cilasını yapmakta bense evdeyim.
Çok saçma değil mi , ver çocuğu bana sen git demesi gerekmezmiydi hala şoktayım..
Evet bakıcı niyetine götürdüm kendiside bunu biliyordu. Düğünde biz ilgileniriz dedi.
Kızımın peşine düşmesem topuklu ayakkabı hiç sorun değildi ama tüm gece dizlerimi kırıp onun elinden tutarak yürümek zorunda kalınca sorun oldu
Arabada babetlerim de vardı ama gidip alcak fırsatı bulamadım
Kalkıp gitmesi sadece gereksiz bir hareket mi yoksa densizlik mi bilemedim ..
Normalde bunu yapardım ama bana aynen şöyle dedi geliriz ya ev çok sıcak hem biz çocuğu oyalarız. Bende kabul ettim ve dersimi aldım evet
Damdan ben anlıyorum,insan bazen karşıdaki kendi düşünsün istiyor,ama senin dediğin doğru,istiyorsan söyleyeceksin.Mecbur değil ama,yardumcı olurum demiş zaten...Olayın genelinde haklısın
Ama hep gezdirdim babet almaya bile gidemedim diyorsun ya neden Kv ye bırakmadın
Çok net, al babaannesi yoruldum, ayakkabılarımı değiştireyim, lavaboya gideyim, eşime bakayım vs vs deyip verecektin
Kadın annesi bakıyor işte demiş
Yani ona söylemeyince o da istifini bozmamış çocuk bakmaya geldi modunda olmak istememiş
Gecesi zaten facia
Olayın saçmalığıyla eşiniz de bir an tutulmuş olabilir ama aslında eşinizin o sırada annesine net bir dille anne, gençler eğlenmeye gidiyor, ortam uygun değil deyip annesini direk göndermesi gerekiyordu. Çocuğu ona vermeseniz ve siz gitmeseniz bile. Kayınvalideniz normalde iyi biriyse heves etmiştir gençlerle olmaya. Eğer bencil biriyse, çocuk bakmayacağını size net bir şekilde göstermiş olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?