Ama bu durum kabul edilemez ki,size onceden tamam demis, bilerek ve isteyerek gelmis, corbaci olayini bile onceden konusmussunuz. Sİz kendi kafaniza gore hareket de etmemissiniz yaniEskiden çok sorunlar yaşadık kv ile ama çocuk doğduktan sonra değişmişti
Hareketlerine ne kadar dikkat Etsede özü değişmiyor demek ki
Karnı acıkmıştır belki,millet gidiyor,bende yiyip,evde uğraşmam demiştir.Ama sana yamuk yapmış, o olmamış
Yemin ediyorum okurken yasadim gozumde canlandi eve gidonce sinirden kesin aglardim uzunva bi surede yuzunu gormek istemezdim inanilmaz sinir bi durum ayyyyy kadina bak yaa valla bisey yapamiyo o an insan ve eve gidince yerdim kendimi
Yemin ediyorum okurken yasadim gozumde canlandi eve gidonce sinirden kesin aglardim uzunva bi surede yuzunu gormek istemezdim inanilmaz sinir bi durum ayyyyy kadina bak yaa valla bisey yapamiyo o an insan ve eve gidince yerdim kendimi
Kayınvalideniz düğüne bakıcı olarak mı götürdünüz.Belki Kayınvalidenin ortamdakilerle enerjisi tutmuştur onlarla gitmiştir. Gitmek istemiştir kafanızda büyütüp eşinize yansıtmamalisiniz. Sonuçta onlar eşinizin de 10 yıllık dostu mutlaka Kayınvalideniz sizden önce de tanıyordur.Eşim ve benim 10 yıllık ortak arkadaşımız düğünü vardı. Eşim sağdıçtı.
Eşimin ailesine de nezaketen davetiye verildi bir kaç kez denk gelmişlikleri vardı damadın babasıyla Gelmek istediler, bizim de 22 aylık kızımız var , gelsinler kayınvalide de orda çocukla ilgilenir diye düşündük.
Evden çıkmadan da konuştuk düğün sonrası kendi aramızda çorbacıya gidebiliriz eğer gidersek kızım kayınvalide ile eve geçecekti zaten uyku saati çoktan gelmiş geçmiş olacak sıkıntı olmaz uyur diye evde bahsettik.
Düğüne gittik havuzbaşıydı ve ben bir an bile kızımın yanından ayrılamadım havuza düşer diye. Kayınvalide masada bi iki kere oyalamaya çalıştı bir kere bile kalkıp çocuğu elinden tutup dolaştırmadı
Ben tüm gece kızımı dolaştırdım ayağımda topuklularla.
Üstelik hamileyim biri elimde biri karnımda insan hiç mi geç dinlen biraz da ben oyalıyim demez
Hepsini geçtim hadi en son düğün bitti biz gençler ve damadın babası çorbacıya gideceğiz kayınvalide bizde geliyoruz babanla dedi.
Kızım kafasını omzuma dayamış yarı uyuyor yarı uyanık, sen gidiyorsan ben eve geçeyim o zaman çocuk uyuyacak dedim. Tamam dedi. Şaka mı yaptı anlamadım arabaya bindim, eşim annesine senin ne işin var sende eve geç o zaman hatta sen geç chill gelsin dedi. Ne olacakmış ne var dedi sonra döndü gitti kendi arabalarına.
Eşimde o an diğer araba da insanlar bekliyor diye mi uzatmadı ben sustum diye mi ısrarcı olmadı anlamadım.
Sonuç olarak kayınvalide beni sattı . Üstelik kayınvalidem o gruptan çok aykırı gruptakiler alkollü ve bizim yaşıtlarımız. Kayınvalidem örtülü Anadolu kadını ne işi var onun orada demekten kendimi alıkoyamıyorum
Üstelik insanlar onların yanında rahat edemeyedebilirler bunj hiç düşünmedi.
Kocası da hiç sorun etmedi tabi bu durumu buna da şaşırdım.
Saçma degil mi ben mi abartıyorum durumu, benim arkadaşımın düğünüydü ve ben hiçbir şey yapamadım sadece kızımla ortalıkta dolandım dans bile edemedim doğru dürüst . Ve şimdi arkadaşlarım kayınvalidemle dügünün cilasını yapmakta bense evdeyim.
Çok saçma değil mi , ver çocuğu bana sen git demesi gerekmezmiydi hala şoktayım..
Hahaha ceza gibi söylemişsin ama ben kızımı bırakıcam deyip bırakmasam kaynana zil takıp oynar heralde. Ders olacağına emin misin?Benim de şuan düşüncem yarın taşımıyorum plan yine çocuğun onda olmasıydı ama götürmeyeceğim ki anlasın
Ya sen kayınvalidene güvenip mi çocuk yaptın. Kime ne senin çocuğun tabiiki sen ilgileneceksin. Ayrıca kim nereye giderse gider size neki. Planlarını kayınvalidenden bağımsız yap sende. O bakar o kalır die düşünme. Daha mutlu olursun.
Bi de son olarak samimi fikrim gerçekten biraz fazla beklenti içerisinde olman. Kadını bakıcı diye davetli olduğu düğüne götürüp bi de sana servis açtırması gerektiğini düşünmüşsün. Sen kendin açtırabilirsin? Ayrıca takvimin doğruysa topuklu ayakkabıyla yürümeye engel bi durumun yoktur, olsa zaten giymezdin. Hamileyim deyince karnın burnunda sandım. Bence kayinvalidenin kötü bi niyeti yok.Düğünde fazlasıyla yedi o konuda da sinir oldum mesela insan bana da servis açtırır ki çocuğa da bir seyler yedirebileyim
Kurabiye,arkadaşımın babaannesi vardı,bizim alışveriş yaptığımız mağazaları sordururdu,bizde torunlarına giysi alacak sanırdık.Meğer bizim kıyafetlerimizi süzüp kendine beğeniyormuşBenim kv yi anlatiyorsun sandim.
Ayni model bende de var. Illa herseyden cikacak. Illa heryere gelecek. Illa herseye burnunu sokacak. Cocugunuz olmasa dahi corbaci da ne isi varmis yahu? Basta bu zaten sacmalik. Hele hele de sizi cocukla eve postalayip kendi gitmesi....
On numaralik densizlik ve yuzsuzluk ornegi. Aferin kadinahem kendini hem sizi rezil etmis. Ama suç esinizde, gece bitiminde cocugu eline tutusturup hadi anne sen eve demeliydi gayet acik sekilde. Cunku o sekilde anlasilmis. Kvniz ne de olsa gelecek cocuk bakimi icin diye nezaketen davetiye ile davet edilmis bir insan burasi net yani. Arada siz olmasaniz onu kim cagiracakti ki dugune? Ama iste yurdum insani bu nezaketi anlayamayacak kadar kaba.
Aklimizda olsun kimseye nezaketen davetiye vermeyin kizlar,ahanda sonuclar zira
Hahaha ceza gibi söylemişsin ama ben kızımı bırakıcam deyip bırakmasam kaynana zil takıp oynar heralde. Ders olacağına emin misin?
Düğünde fazlasıyla yedi o konuda da sinir oldum mesela insan bana da servis açtırır ki çocuğa da bir seyler yedirebileyim
Oysa gayet net anlatmissiniz. Annenizin neden dugune cagirilmadigi sorulmus, kvnizin de 10 yildir dugun sahibini tanidigini soyleyen olmus. Alakasiz. Kimse su sekilde dusunmuyor,mesela ben 33 yasindayim. 10 yillik arkadasim muhtemelen is yerinden arkadasimdir. Samimiyizdir. Esimi sonradan tanimistir,dolayisiyla benim is arkadasimin kv ile yakinen tanisiyor olmasi soz konusu degildir. Annemi de tanimiyor olabilir ki zaten dugun yemekli. Yemekli dugunlerde davetiyeler aksi belirtilmedikce 2 yetiskin icindir. Siz dugun sahibiyle olan samimiyetinize istinaden malum kucuk cocugunuz var, nasil geleceginizi onceden konusmussunuzdur. Siz kvnizi kendinize yardimci olarak getireceginizi soylediginiz icin kvnize davetiye verilmis. Bakici olarak gelecegi aylar oncesinden belli yani. Ki siz gece corbacisina kadar kvniz ile konusmus anlasmissiniz. Bunlari tahmin etmek icin uber beyin gerekmiyor, niye kimse anlayamadi sasirdim benTam da bu şekilde durum, siz bile anladınız dışardan bir insan olarak ama olayın içindekiler anlayamadı.
Kayınvalideniz düğüne bakıcı olarak mı götürdünüz.Belki Kayınvalidenin ortamdakilerle enerjisi tutmuştur onlarla gitmiştir. Gitmek istemiştir kafanızda büyütüp eşinize yansıtmamalisiniz. Sonuçta onlar eşinizin de 10 yıllık dostu mutlaka Kayınvalideniz sizden önce de tanıyordur.
Çok abartıyorsunuz. Davet edilmişler ! Madem o kadar saygıda kusur etmeyen bir gelinsiniz o esnada da da saygılı olmalıydinız. Kayınvalideyı öyle dış kapının dış mandalı gibi düşünüp çocuğunuza bakıcılık yapmalarını beklememeliydiniz. Belki kadın nezaketen torunumla ilgilenirim dedi.Baktı siz tamamen rahat kadının üstüne attınız o da sinir olmuş size tepki göstermiş olabilir.Burda durumu sizin anlattığınızla biliyoruz.Birde kayınvalide sizi nasıl anlatacakti.Evet bakıcı olarak götürdük bunu davetiye verenler de davetiyeyi alanlarda eşimde bende o da hepimiz biliyorduk.
Kayınvalide tanımıyor hadi tanıyor olsun. Damadı tanıyordu dediğimizde sorunlar değişmiyor ki
Bi de son olarak samimi fikrim gerçekten biraz fazla beklenti içerisinde olman. Kadını bakıcı diye davetli olduğu düğüne götürüp bi de sana servis açtırması gerektiğini düşünmüşsün. Sen kendin açtırabilirsin? Ayrıca takvimin doğruysa topuklu ayakkabıyla yürümeye engel bi durumun yoktur, olsa zaten giymezdin. Hamileyim deyince karnın burnunda sandım. Bence kayinvalidenin kötü bi niyeti yok.
Ya chill o kadar düşünceli Kv olmaz ki
Bir de neden söylemiyorsun ben kasıldım burada
Bana servis nerede çocuk ne yiyecek demez mi insan
Yani den süzülmüşsün kenarda da Kv hiçççç görmemiş
Ayrıca da eşin sağdıç da koca gece hiç mi boş kalmadı havuz başı düğününde ne kadar iş çıkabilir ki sağdıca
Özetle sen al bak demedikçe çoğu kimse ver bakalım demez
Zira o Zaman da Kv her yerde öne atlıyor düğünde çocuğu bir dakika bana bırakmadı sanki hep o bakıyor havalarında gezdirdi yedirdi diye açılan konular oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?