Kayınvalidemin arkadaşlarımla çorbacı keyfi

Eskiden çok sorunlar yaşadık kv ile ama çocuk doğduktan sonra değişmişti
Hareketlerine ne kadar dikkat Etsede özü değişmiyor demek ki
Ama bu durum kabul edilemez ki,size onceden tamam demis, bilerek ve isteyerek gelmis, corbaci olayini bile onceden konusmussunuz. Sİz kendi kafaniza gore hareket de etmemissiniz yani

Yemin ediyorum okurken yasadim gozumde canlandi eve gidonce sinirden kesin aglardim uzunva bi surede yuzunu gormek istemezdim inanilmaz sinir bi durum ayyyyy kadina bak yaa valla bisey yapamiyo o an insan ve eve gidince yerdim kendimi

Benim de şuan düşüncem yarın taşımıyorum plan yine çocuğun onda olmasıydı ama götürmeyeceğim ki anlasın

Yemin ediyorum okurken yasadim gozumde canlandi eve gidonce sinirden kesin aglardim uzunva bi surede yuzunu gormek istemezdim inanilmaz sinir bi durum ayyyyy kadina bak yaa valla bisey yapamiyo o an insan ve eve gidince yerdim kendimi

Benim de şuan düşüncem yarın taşımıyorum plan yine çocuğun onda olmasıydı ama götürmeyeceğim ki anlasın

Kayınvalideniz düğüne bakıcı olarak mı götürdünüz.Belki Kayınvalidenin ortamdakilerle enerjisi tutmuştur onlarla gitmiştir. Gitmek istemiştir kafanızda büyütüp eşinize yansıtmamalisiniz. Sonuçta onlar eşinizin de 10 yıllık dostu mutlaka Kayınvalideniz sizden önce de tanıyordur.

Sizinle bir plan yapıyoruz ve o gün aynı ortamdayız siz bana ben kıZına bakarım diyorsunuz . Bende kabul edip kızımı da o ortama sokuyorum aksı halde getirmeyeceğim . Şimdi size güvenip çocuk yapmış mı oluyorum ? Hep siz mi bakmış oluyorsunuz ? Çocuğunuz yok sanırım yoksa 635736 gün baktığınız evladınızın bir iki gün başkalarıyla vakit geçirmesinin onlara güvenip yapmak olmayacak kadar küçük bir şey olduğunu tahmin edebilirdiniz

Düğünde fazlasıyla yedi o konuda da sinir oldum mesela insan bana da servis açtırır ki çocuğa da bir seyler yedirebileyim
Bi de son olarak samimi fikrim gerçekten biraz fazla beklenti içerisinde olman. Kadını bakıcı diye davetli olduğu düğüne götürüp bi de sana servis açtırması gerektiğini düşünmüşsün. Sen kendin açtırabilirsin? Ayrıca takvimin doğruysa topuklu ayakkabıyla yürümeye engel bi durumun yoktur, olsa zaten giymezdin. Hamileyim deyince karnın burnunda sandım. Bence kayinvalidenin kötü bi niyeti yok.

Kurabiye,arkadaşımın babaannesi vardı,bizim alışveriş yaptığımız mağazaları sordururdu,bizde torunlarına giysi alacak sanırdık.Meğer bizim kıyafetlerimizi süzüp kendine beğeniyormuşSpor,cepli yelek almıştık arkadaşla,ondan alın bana diye tutturmuş,zor vazgeçirmişler,millet ayıplar,yaşına uygun birşey alalım diye

Tam da bu şekilde durum, siz bile anladınız dışardan bir insan olarak ama olayın içindekiler anlayamadı.

Hahaha ceza gibi söylemişsin ama ben kızımı bırakıcam deyip bırakmasam kaynana zil takıp oynar heralde. Ders olacağına emin misin?

Hayır torununu çok seviyor sürekli bakmak istiyor bizde kalsın diyor ben yorulduğu için sürekli bırakmıyorum istersen 2 günde bir getir diyor bana . Ama başkalarını görünce orda daha iyi bir secenegi çıkınca bizi satıyor işte ..

Düğünde fazlasıyla yedi o konuda da sinir oldum mesela insan bana da servis açtırır ki çocuğa da bir seyler yedirebileyim

Ya chill o kadar düşünceli Kv olmaz ki

Bir de neden söylemiyorsun ben kasıldım burada

Bana servis nerede çocuk ne yiyecek demez mi insan

Yani den süzülmüşsün kenarda da Kv hiçççç görmemiş

Ayrıca da eşin sağdıç da koca gece hiç mi boş kalmadı havuz başı düğününde ne kadar iş çıkabilir ki sağdıca

Özetle sen al bak demedikçe çoğu kimse ver bakalım demez

Zira o Zaman da Kv her yerde öne atlıyor düğünde çocuğu bir dakika bana bırakmadı sanki hep o bakıyor havalarında gezdirdi yedirdi diye açılan konular oluyor

Tam da bu şekilde durum, siz bile anladınız dışardan bir insan olarak ama olayın içindekiler anlayamadı.
Oysa gayet net anlatmissiniz. Annenizin neden dugune cagirilmadigi sorulmus, kvnizin de 10 yildir dugun sahibini tanidigini soyleyen olmus. Alakasiz. Kimse su sekilde dusunmuyor,mesela ben 33 yasindayim. 10 yillik arkadasim muhtemelen is yerinden arkadasimdir. Samimiyizdir. Esimi sonradan tanimistir,dolayisiyla benim is arkadasimin kv ile yakinen tanisiyor olmasi soz konusu degildir. Annemi de tanimiyor olabilir ki zaten dugun yemekli. Yemekli dugunlerde davetiyeler aksi belirtilmedikce 2 yetiskin icindir. Siz dugun sahibiyle olan samimiyetinize istinaden malum kucuk cocugunuz var, nasil geleceginizi onceden konusmussunuzdur. Siz kvnizi kendinize yardimci olarak getireceginizi soylediginiz icin kvnize davetiye verilmis. Bakici olarak gelecegi aylar oncesinden belli yani. Ki siz gece corbacisina kadar kvniz ile konusmus anlasmissiniz. Bunlari tahmin etmek icin uber beyin gerekmiyor, niye kimse anlayamadi sasirdim ben

Evet bakıcı olarak götürdük bunu davetiye verenler de davetiyeyi alanlarda eşimde bende o da hepimiz biliyorduk.

Kayınvalide tanımıyor hadi tanıyor olsun. Damadı tanıyordu dediğimizde sorunlar değişmiyor ki

Kayınvalidenin bende nedime olacağım diye tutturmadığı kalmış.
Peki eşiniz çorbacıya gitti mi?

Çok abartıyorsunuz. Davet edilmişler ! Madem o kadar saygıda kusur etmeyen bir gelinsiniz o esnada da da saygılı olmalıydinız. Kayınvalideyı öyle dış kapının dış mandalı gibi düşünüp çocuğunuza bakıcılık yapmalarını beklememeliydiniz. Belki kadın nezaketen torunumla ilgilenirim dedi.Baktı siz tamamen rahat kadının üstüne attınız o da sinir olmuş size tepki göstermiş olabilir.Burda durumu sizin anlattığınızla biliyoruz.Birde kayınvalide sizi nasıl anlatacakti.

Evet takvim doğru. Servis açtırmasını beklemem de şu ben masada değilim koşturuyorum o oturuyor buraya da servis diyebilirdi . Bunkr büyük şeyler değil ki . Evet belki fazla beklenti ama olağandışı şeyler beklemiyorum ki ondan
Bence sizde böyle bir durum da yanınızda o an olmayan kişi için servis rica ederdiniz bu basit ve zahmetsiz bir iş bunda ne var

Çok beklenti mi bunlar düşünmeye çalışıyorum ama o da olsa yerimde benden bekler bu durumu. Yani bunlar basit şeyler üstüne oturup düşünmek bile gereksiz degil mi biz insanlıgımızı kaybediyoruz bence beklentileri düşürerek çevremizden ve onların bizden düşürmesini isteyerek.
Bu şey gibi arkadaşın yanında yoktur o an bir eşyası yere düşer kaldırır masaya koyarsın evet yapmak zorunda demişsindir ama yaparsın gelince kendi kaldırsın demeZsin ya bu onun gibi bir şey
'Buraya da bir servis alalım' bu daha bile basit beklentililklik bir şey yok

Arkadaşlarla gitmesi ile ilgili yorum yapamayacağım.
Sadece keşke eşiniz destek olsaydı keşke gece size, cidden çok zor olmuştur ove çok yorulmuşsunuzdur.

Hahaha sen inanıyor musun bu kadar sinir olacağım ve hiç ağzımı açmayacağım
O kadar sabırlı değilim

Söyledim neden bi tabak istemedin de dedim. Sonra kendim istedim ama tabağın gelmesi uzun sürdü benim kızım o kadar sabit kalamadı tabak gelmeden biz yine dolaşmaya çıktık. Sonra açıktı uyku geldi iyice huysuz bir çocuk oldu o kısımlara hiç girmeyeyim neyse

Masaya geçip ayaklarım şişti diyorum oturuyorum o an çocuk bu yani biblo degil ileri geri gidiyor durmuyor, o koş koş gidiyor, kalk kalk kaçıyor böyleydi

Biraz sağdan soldan insanlar kucaklarına alıp sevdi o süreçlerde masaya yakınsam eğer oturup soluklanabildim.

Sen neden kalkmıyorsun hiç ayakkabın falan mı sıkıyor dedim (topuklu giymişti oda hiç rahat edemez) çoktan çıkardım onları rahat edemedim dedi. Yani bahanesi neydi bilmiyorum ama o masadan kalkmadı masada oturdu yerde torununa aaa bak bak burda ne var gel oturalım falan dedi demedi degil. Ama bunlar torununu masada tutması için yetersizdi tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…