canım benim anlamadığım sen dememene rağmen sanki demişsin gibi senin ağızından kp ve nişanlına bardak fln yıkamam dedi mi dedi?? Eğer böyleyse ben de senin yerinde olsam bunun altında bir art niyet arardım.
Nisanlimin odasini dolabini bile temizlemiyo . Piknige gittik bana bardaklari yika dedi o sırada Nisanlim bir sürü pet bardak aldım dedi. Eve gidince bardaklari yıkamam dedi demiş babasına ve nisanlima.umarım yanlış anlamstr beni. böyle küçük bi olayı anlatmış onlara.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yahu o onun annesi temizlemez temizlemez yani. Bunu sorgulayacak konumda değilsin bence o onun annesi zira. Geçen de bi'konu vardı sevgilim askere gidecek evde çay servisi yaptırıyolar diye...
Diğer söylediklerine gelince aynı anda gelmişsiniz hazırlık yapamamış olabilir, artık nişanlılar her geldiğinde koşturamam ya diye düşünmüş olabilir.
Her şeyi geç herkes o kadar ince düşünecek diye bi'şey yok yaşlı kadın sonuçta...
Annen de kendini yormasın olsun bitsin.
Kayınvalide ile birlikte mi yaşayacaksınız evlenince?
Herkesin huyu suyu farklıdır, yapan da kendine yapmayan da bana göre.
Bu yaşta kadını değiştiremezsin, ama bi araya gelince ona göre davranırsın.
Merhaba kızlar ben 9 aydir nişanlı biriyim. Nisanlim ve ben cok mutluyuz birbirimizi çok seviyoruz. Kayinvalide çok ağır ve iyi bir kadın aslinda. ben farklı bi şehirden geldim memlekete bu arada Nisanlimin ailesi de benim memlekette. Kayınvalidem ben geleceğim diye hic bi hazırlık yapmamis .o normalde koyde yaşıyor.Nisanlimn evine benim gittiğim gün geldi.is yapıcam evi cok kirletms dedi ve yemeği Nisanlim ve ben yaptık.Nisanlim bize gelince annem nasıl emek veriyo Sarmalar mantılar.. Mesele yemek değil sadece ilgi gördüğümü bilmek. Ve iki gun sonra gidicem koye gitti ben burdaykn.babası cok iyi o kaldı ama kv cok uyusuk ve usengec hic bsey bilmiyor.
Hayır birlikte yasamicaz ama ilerde kendi evimde ben ona böyle ozensiz davranmicam .
O ev Kayınvalidemin Nisanlim orda tek yasiyo annesi koyde kayınvalidesyle ve eltsyle yaşıyor köye gdemezdm Nisanlimn evine gittim.bi gün önceden gelseydi gelinim gelecek diye hazırlık yapabilirdi.
Merhaba kızlar ben 9 aydir nişanlı biriyim. Nisanlim ve ben cok mutluyuz birbirimizi çok seviyoruz. Kayinvalide çok ağır ve iyi bir kadın aslinda. ben farklı bi şehirden geldim memlekete bu arada Nisanlimin ailesi de benim memlekette. Kayınvalidem ben geleceğim diye hic bi hazırlık yapmamis .o normalde koyde yaşıyor.Nisanlimn evine benim gittiğim gün geldi.is yapıcam evi cok kirletms dedi ve yemeği Nisanlim ve ben yaptık.Nisanlim bize gelince annem nasıl emek veriyo Sarmalar mantılar.. Mesele yemek değil sadece ilgi gördüğümü bilmek. Ve iki gun sonra gidicem koye gitti ben burdaykn.babası cok iyi o kaldı ama kv cok uyusuk ve usengec hic bsey bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?