Kayınvalidemin bazı hareketleri

eylulum91

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2013
64
2
6
Gaziantep
Merhaba kızlar ben 9 aydir nişanlı biriyim. Nisanlim ve ben cok mutluyuz birbirimizi çok seviyoruz. Kayinvalide çok ağır ve iyi bir kadın aslinda. ben farklı bi şehirden geldim memlekete bu arada Nisanlimin ailesi de benim memlekette. Kayınvalidem ben geleceğim diye hic bi hazırlık yapmamis .o normalde koyde yaşıyor.Nisanlimn evine benim gittiğim gün geldi.is yapıcam evi cok kirletms dedi ve yemeği Nisanlim ve ben yaptık.Nisanlim bize gelince annem nasıl emek veriyo Sarmalar mantılar.. Mesele yemek değil sadece ilgi gördüğümü bilmek. Ve iki gun sonra gidicem koye gitti ben burdaykn.babası cok iyi o kaldı ama kv cok uyusuk ve usengec hic bsey bilmiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nisanlimin odasini dolabini bile temizlemiyo . Piknige gittik bana bardaklari yika dedi o sırada Nisanlim bir sürü pet bardak aldım dedi. Eve gidince bardaklari yıkamam dedi demiş babasına ve nisanlima.umarım yanlış anlamstr beni. böyle küçük bi olayı anlatmış onlara.

sen kaynananın evine gitmemişsin ki hazırlık beklemen mantıksız.üstelik aynı gün gitmişsiniz.yemekleri de nişanlınla yapmışsın,daha ne olacak.kaynanan üşengeçse sen yapıverseydin,genç olan sensin

O ev Kayınvalidemin Nisanlim orda tek yasiyo annesi koyde kayınvalidesyle ve eltsyle yaşıyor köye gdemezdm Nisanlimn evine gittim.bi gün önceden gelseydi gelinim gelecek diye hazırlık yapabilirdi.

Son düzenleme:
canım benim anlamadığım sen dememene rağmen sanki demişsin gibi senin ağızından kp ve nişanlına bardak fln yıkamam dedi mi dedi?? Eğer böyleyse ben de senin yerinde olsam bunun altında bir art niyet arardım.

Bardakları yıkamam dedi demesi art niyetli bir söz
Geline niye hizmet edeyim demiş aklınca
Senden hizmet bekliyor ve bekleyecek
Hizmetçi alıyorum zihniyetli bir kaynana daha...

Evet öyle demiş Nisanlim söyledi ben de öyle bişey demem ben bilmiyo musun dedim .kendi hiç bir iş yapmaz bana piknikte bardak yikatacakti azcık suyla.

Simdi bi gun once gelseydi hazırlık yapsaydi falan mevzusu biraz degisik. Şöyle diim koyde yasiyorsa firsat bulamamis olabilir, o gun bi iş çıkmış olabilir bahçe sulamak, biseyler ekmek falan. Ama mevzu ilgi görmek bunu o gunde gosterebilirdi. Kizim kusura bakma gelemedim edemedim falan deyip gönlünü alip, sizi bi yere yemege götürüp hos edebilirdi. Onlarida yapmamis. Siz ordayken koye gidebilir yine yapilmasi gereken islerden dolayi belki. Ama yinede sizi hos tutup oyle yapmaliydi. Ayrica laflarinizi carpitmasi art niyetini gosterior aman dikkat. Bu usengeclik uyuşukluk degil. Bnm kvmde usengectir cok eli falan agirdir böle. Ama boyle bir durumda yukarda dediklerimi yapardi mutlaka yada hemen bi tavuk kofte alir sen sevion hadi bi yapda elinden yiyelim der isi bana kitlese de gönlümü yapar kapisss:-D

bekar evi olduğu için belki de hazırlığı olmayabilir
ama piknikteki mevzu biraz art niyetli gibi
olgun bi kv olsa gidip hemen nişanlına ve kp söylemezdi
yıkmasan bile daha yenidir deyip alttan alabilirdi.
neyse çok uzatılacak mevzu değil ileride daha çok konu açarsın nasılsa

Kolay gelsin

Kayınvalide ile birlikte mi yaşayacaksınız evlenince?
Herkesin huyu suyu farklıdır, yapan da kendine yapmayan da bana göre.
Bu yaşta kadını değiştiremezsin, ama bi araya gelince ona göre davranırsın.

Arkadasim benim annemde dokturuyor esimin annesi de hicbirsey yapmaya ozenmedi ne zaman bulundugum sehre gelirse annemlere goturmeyecegim annemlerde bana gelecek ben agirlayacagim bi daha annemi o zahmete sokmayacagim

Birde bence cok takilma bu konuya sende o geldiginde cok misafirperver olmaZsin herseyi geregi kadar yapar birakirsin ben mesela cok misafirperver ve comertimdir ikramda ama bana yapmayana da ortalama bisiler yapip gerisinde hic israr etmem

Yahu o onun annesi temizlemez temizlemez yani. Bunu sorgulayacak konumda değilsin bence o onun annesi zira. Geçen de bi'konu vardı sevgilim askere gidecek evde çay servisi yaptırıyolar diye...
Diğer söylediklerine gelince aynı anda gelmişsiniz hazırlık yapamamış olabilir, artık nişanlılar her geldiğinde koşturamam ya diye düşünmüş olabilir.
Her şeyi geç herkes o kadar ince düşünecek diye bi'şey yok yaşlı kadın sonuçta...
Annen de kendini yormasın olsun bitsin.

Son düzenleme:
Var öyle uluk ,tembel,pasaklı kaynanalar ancak çocuk doğurmayı becermiş sanırım bu yaştan sonrada değişmez bazılarıda ,ölümü bekler ve acaip bakımsızlar ay uzak dursun bu tipler kızımdannnnnn

Buna mi takıldın yani yaşlı falan değil 44 yaşında kadın . Ince düşünmek değil olmasi gereken bu.

Kayınvalide ile birlikte mi yaşayacaksınız evlenince?
Herkesin huyu suyu farklıdır, yapan da kendine yapmayan da bana göre.
Bu yaşta kadını değiştiremezsin, ama bi araya gelince ona göre davranırsın.

Hayır birlikte yasamicaz ama ilerde kendi evimde ben ona böyle ozensiz davranmicam .

bu mu yani sorun. illa bi açık bulmak için bazılarınız gerçekten saçma şeyler yazıyor. hazırlık falan yapmasın nolucak yani. oğlunun dolabını temizlemesin sanane. onun oğlu ister temizler ister temizlemez.yemeği sen yapmışsın nolmuş eline mi yapıştı. hayret bişey ya. yok ilgi göstermemiş falan. dua et kötülük yapmıyor. her şeyi bu kadar didiklemek hiç iyi bir şey değil

Hayır birlikte yasamicaz ama ilerde kendi evimde ben ona böyle ozensiz davranmicam .

Bak işte senin ona davranışından sen, onun sana davranışından o sorumlu.
Sen de huyunu suyunu çözersin zamanla, davranışlarını ona göre ayarlarsın.
Bunu çok kafana takma, inan böyle şeyler insan düşündükçe kafasına büyür. Sen nişanlılığının keyfine bak.

senin için hazırlık yapmak zorunda değilki. bende nişanlıyım kaynanam köyde yaşıyor. ama hiç böyle düşünmek aklıma gelmedi. 50 yaşında kadın hazırlık yapması gerekmez bence. iki güler yüz göstermesi bile yeter abartma istersen

aman boşver yapmayıversin,,, sen koyarsın ocağa makarna, bi de çorba,,, oldu bitti,,, bir derdin bu olsun,,, seninle yitişmiyorsa, senin kuyunu kazmıyorsa, nişanlından para alıp sizi maddi olarak sıkıştırmıyorsa, nişanlınla aranı bozmaya çalışmıyorsa,,, gerisi hikaye,,,,
bir yaptığı kek börek eksik olsun,,, boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…