• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemin bize ev alma mevzusu

Kadin kendine ev alip sizi icinde oturtma derdindeymis demek ki
Size ev almaya niyeti yokmus.ümitlendirip yapmamak hiç hos degil.
Mesafeli olun.Merakli sorularina maruz kaldiginizda niye sordunuz deyin.

Valla canım benim eşimin babası trilyonluk adam.10larca evi ve yazligi var.ama biz onlardan uzak bi şehirde kirada oturuyoruz.simdiye kadar da 500 tl bile kabul etmedik.Allah yukarda oturduğunuz evi satın alayım sizin için diye defalarca söyledi, esim de ben de yanaşmadık. Şimdi bize enayi diyecekler olacak.Ama inan enayilikten değil laf söz duymamak için ilerde. Insan oğlu çiğ süt emmis, oturduğunuz evi bile ben aldım cümlesini duyarsak kahroluruz.genciz inşallah çalışıp ilerde alırız bi ev Allah'ın izniyle.Alamazsak da ne yapalım dünyanın sonu değil 3 günlük ömür. Şimdi biz istersek gece 12de çıkıp gezer tozar yer içer öyle döneriz evimize.kimsenin de gıkı çıkamaz. Çok şükür eşimle kafa yapilarimiz bu konuda da uyusur.

Demem o ki kimseye minnet etmeye değmez.calisin kazanın kendi evinizin ağası kendiniz olun.can sıkmaya değmez.

Ek olarak; 1 hafta öncesine kadar 1+1 balkonsuz evde oturuyorduk. Ben o eve gelin geldim yani, 1 hafta önce normal 2+1 eve çıktık. Herşey yavaş yavaş. Ne demişler kul vara vara sultan olur.

düğünü bile krediyle yapıp kendimiz ödedik. ev içinde altınlardan zar zor 15 bin peşinat bulduk. kredim bu yıl bitti. istanbulun ücra köşesindeyim ama kendi yuvamı kendim yapmış oldum.

Hem pastam dursun hem karnım doysun olmaz. Adamların bir güvencesi o ev. Minnetsiz oturacaklar belki ne kadar yaşayacağı belli değil insanın. Arabayı satabiliyorsunuz madem satın durduğu yerde para yer o. Kendiniz alın.

Sizi asil sinirlendiren sozlerinde durmamalari sanirim ama bosverin,bence bastan demeliydiniz,tesekkur ederiz biraz borclarimiz bitene kadar burda oturur daha sonra elimiz rahatlayinca ya ev aliriz ya kiraya cikariz diye.

Kimseden bisey beklememek lazim aslinda,lafini sozunu duymaya degmez. Hem kendi emeklerinizle yaptiginiz herseyin tadi daha guzel olur.

Bir de bebek isi olmadan ev kredisine girmeyin derim ben,kiraya cikin,durumj munuza gore de 3-5 bisey koymaya calisin kenara.. zamanla hersey olur

Valla kusura bakmayin da kayinvalide kayinpedere hic bi sey demeye hakkiniz yok yani ev onlarin para onlarin istediklerini yaparlar. Madem ikinizde calisiyosunuz cikin kiraya kendi yaginizda kavrulun. Insanlarin evinde oturup sonrada onlara laf etmeye hakkiniz yok. Size o evide vermeyebilirlerdi madem tamah edip oturdunuz katlanacaksiniz. Hem kiralaya verseler o evi kirasini size vermeye ya da koydeki evi satip size ev almaya mecbur degiller. Şöyle kayinvalide kayinpederin biraz parasina evine takip bize sunu bize bunu yapsin diyenleri anlayamiyorum bireysiniz kendinize yetebilmelisiniz.

Back
X