Kayınvalidemin canına okudum

aslında kayınvalidesine yazık.bende anneme kötü davranılmasına dayanamam amaaa.... belkide çocuk bakma olayında annesiyle kayınvalidenin ettiği münakaşada da kayınvalide haklıdır bilemeyizki. niyeyse kadına acıdım bende pek kavgacı ya da terbiyesiz birisi değilim ve kelebek gibi insanlarla asla başa çıkamam

kaynanayı merak etmıyorum
kelebegıde etmıyorum
ama eşinin tavrını cok merak ediyorum..

al benden de o kadar... eski konularına şöyle bi göz attım da zaten sorunlu bi evliliği varmış... hatta boşanıyorum falan diye bi konu açmış... herhalde kocası aferim hanım ağzına sağlık dememiştir. bu durumdan sonra evliliğinin çok büyük bi darbe aldığı kesin de umarım üstesinden gelebilirler.ama konu sahibi eşine karşıda bu üslupta ise vay hallerine vayyyyy

meseleniz mahalleyi ilgilendirmiyordu ki neden

canlı yayın yaptınız sizi doğru dürüst tanımayan insanlara...

bu şekilde avaz avaz bağırmakla kayınvalidenize haddinizi bildirdiğiniz gerçeği diye birşey yok ortada...

böyle kimseye hiçbir şeyi anlatamazsınız zaten..kapısını çalıp kozlarınızı direkt onunla paylaşsaydınız ne kaybederdiniz..

insanlara had bildirmenin yolu bu üsluptan geçmez,geçtiğini düşünenler acaba kaç kere bu yola başvurmuşlar da size

oh iyi yapmışsın diyorlar orasını da çok merak ettim.birkaç tanesi cevaplarsa memnun olurum...

keşke eşinizi bu kadar arada bırakacak davranışları yapmasaydınız..annesi ve karısı arasında taraf olmaya mecbur edildikçe

eşinizin bu gereksiz duruma daha fazla tahammül göstereceğini zannetmiyorum ilerleyen yıllarda...

hakkını ararken saygınlığını da elden bırakmamaya çalış bundan sonra,işte o zaman asıl kazanan sen olursun..

Arkadaşlar konu sahibi 9 sayfadır tek bir cevap bile vermemiş. Buna rağmen hala niye yazıyorsunuz anlamadım. Kelebek sende cevapları okuyup okuyup iyi eğleniyorsun heralde.

kadın kadınlıktan cıkıyor
annesıde bu olaya musade etmeyecektı
gerekırse anlatmayacaklardı

kelebek evı ; kaynanası cocuklara yaslıyım unutmusum bakmayı dedıgının uzerıne kcoasıda yazık ya bakamamıstır demıs kelebekte sanada annenede dıyıp evı terk etmıs
yanı gerçekten adamın vay halıne
ben hep dıyorum arkadaslarım kızıyor
ben gorunuste modernım
ama bırde belırtım sıddete ıhanete kumara ıckıye gelemem asla boyle bır adam ıstemem
ama kadın kadın oldugunu bılecek arkadas ya
adama ıs kalmıyorkı kadın gıdıyor kendı ısını kendı halledıyor
cocuklara bakmadı dıye sokak ortasında rezıllık cıkaracak anca ne olmalı bılıyormusunuz
cocukların bogazını sıkıyor,kesıyor olmalı ve gozlerınle gormelısın budur yanı baska hıc bır sey o duruma getırmemelı. kadınlarımız erkeklesıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar konu sahibi 9 sayfadır tek bir cevap bile vermemiş. Buna rağmen hala niye yazıyorsunuz anlamadım. Kelebek sende cevapları okuyup okuyup iyi eğleniyorsun heralde.

Biz sosyal bir yaraya parmak basıyoruz Seloş, amaç Kelebeği tamamen aşmış durumda......

Aynen katiliyorum sana arkadasim...

Konu sahibi arkadasin diger konularinada baktimda gercekten düsman basina:)))

buradan daha çok sen rezil olmuşsun gibi gözüküyor....evlilik çok zor bir dönemece girmiş oldu...hakkınızda hayırlısı...barışsanız bile(ki suyu çıkmış artık) o mahalleye gidemezsiniz birdaha herhalde...ayyyy gözümde canlandı valla rezillikkkkk

Konuya girer girmez sayfaları gezdim bir bakim Kelebek sonrasındaki cevapları ne olmuş diye
"sayfada in cin top oynuyor her zaman ki" gibi yazacaktım bende.
Haklsın konu açar ve kenara çekilir, ardından yorummlar nasıl bir cevap bile yok!
Diğer konularda da böyleydi

ben bağırana bakarım daha çok,hele kadınsa

ben gidip evinde yüzüne söylemeyi tercih ederdim...yine bağırmadan tabi

Malesef iinsan hep içine atamıyor attığınızdada böylee patlayıveriyorsunuz..

ayıpmıdır? rezilmi oldunuz? noldu bitti orasını bilemem..

ama böyle etrafa rezil olcak kadar değildi kücük çaplı cinnet bende yaşamıştım..
kaynanamla bi tartışmamız üstüne eşim beni uyardı sus dedi..
bende günlerce sustum(aynı evin içindeydik) ve kadın susmama karşı hala konuşuyor bıdı bıdı bıdı.. eşim annesinide uyardıı ama nafilee..
sonra bende bi açtım ağzımı tam açtımm öle koptuk gitti görüşmüyoruz..

"Cahillee girme münakaşaya sonra yazık olur edep adabına"...

aynen bu cümledeki oluyor münakaşa girince edep adap gidiyor..

Geçmiş olsun en azından içiniz rahatlamııştır..

kaynanayı merak etmıyorum
kelebegıde etmıyorum
ama eşinin tavrını cok merak ediyorum..

ben de merak ediyorum

Pişman olacaksın cnm hem de öyle bir pişman olacaksın ki iş işten çookkttaannn geçmiş olacak.
Keşkelerle dolu bir hayat seni beklemez umarım.

ben yokken burda hakkımda yazanlara söylüyorum..kelebek içini döker çekilir cevap yazmaz diyenlere..hangi konumda gördünüz cevap yazmadığımı..konuyu açıp geri çekildiğimi..yorum yaparken gerçekçi olun biraz..çalışıyorum mesaideyim..ve ancak fırsat bulabildim..

kaynanaya haddini bildirmek konusunda beni eleştirenler size hak vermiyor değilim...bende sizin gibi düşünürdüm..şu yaptığımı başkası yapsa bende kınardım ve emin olun aynı şeyleri söylerdim..hanımefendiliğinden ödün verme büyüklük sende kalsın falan filan...ama öyle insanlarmışki bende ne hanımefendilik bıraktılar ne başka bişey..4 sene olgun davrandım..çok şeylerini alttan aldım..kayınvalidenin hiçbir akrabası kapısını açmaz..kendi öz kardeşleri bile..diğer gelinleri gitmez ne bayramda ne seyranda..komşularının hepsiyle küs..ve o mahallede herkes beni tanır..hatta inanın yüzüme bile söylerlerdi seni kendi gelinlerimize örnek gösteriyoruz diye..eşimin akrabaları derdi sen cennetliksin buna sabrediyorsun diye..ama ben yinede kayınvalidemi kötü bilmezdim bukadar...

hiç kimse kusura bakmasın insana öyle bir yaptırıyorlarki , aklınız şaşar...evet yaptım..hatta komşuları bile kızım boşver allahından bulsun dediler..hepsi beni tanırlare bilirler..ben bunu yaptıysam artık bu benim son noktamdı...güzellikle konuşmadan kim anlıyor..senin hanımefendiliğinden kim anlıyor...okadar iyi oldum her zor zamanında yanındaydımda ne oldu..gelinime ayıp olur susayım annesine laf atmamayayım diye düşündümü...hayırrr...kusura bakmasın..dinsizin hakkından imansız gelir..anneme laf söyleyen üstelik haksız yere kayınvalidem bile olsa haddini bildiririm..ne sanıyor kendini..anneme hangi hakla eşşek pislik diyebilir..hangi hakla ALLAH DERDİ BENDEN ALSIN SANA VERSİN DİYEBİLİR..EDEPSİZZ.....onun seviyesine düştüm..evet ..zaten onun seviyesine düşmeseydim beni anlamazdı..ziline bastım açsın diye korktu açmadı..iyikide açmadı..açsaydı eminim döverdim...RESMEN CİNNET GEÇİRDİM..ve şunu çok iyi anladım...hiçbirzaman ASLA YAPMAM DEMİYECEKSİNİZ...İNSANI ÖYLE BİR DURUMA GETİRİYORLARKİ YAPIYORSUNUZ..DEMİR TAVINDA DÖDÖVÜLÜR....ANNEME LAF SÖYLİCEK GELİP EVİMDE KAVGA ÇIKARTICAK BENDE BUNU ONUN YANINA BIRAKICAM..4 SENEDİR YANINA BIRAKTIKLARIMA SAYSIN..

ANNELERİ NİYE KARIŞTIRIYORSUN BEBEK BAKIMA DİYEN ARKADAŞLAR VAR...BAKMAK İSTEDİLERSE NE DİYİM GİDİN BAKICIMI BAKACAK DİYİM..HEM BEBEKLERİM İKİZ..BAŞLARINDA ANNEANNE VE BABANNE DURSA DAHA GÜVENİLİR OLMAZMI..HEM KAYINVALİDEYE YALVARDIKMI GEL BAK DİYE...BAKMICAM DESEYDİ DEFOLUP GİTSEYDİ...BİR BAKICI TUTAN BEN İKİ BAKICI TUTAMAZMIYDIM...

kelebek sorunlu bir evliliğin vardı sanırım boşanıyordun yada üzereydin..
eşinin tepkisi ne bu duruma ne diyor?

pişman olacaksın cnm hem de öyle bir pişman olacaksın ki iş işten çookkttaannn geçmiş olacak.
Keşkelerle dolu bir hayat seni beklemez umarım.

neden pişman oluyorum..kaynanaın canını okudum diyemi.....bırakın bu ezik düşünceleri..benim annemin canını okuyanlar pişman olacam diye düşünmemişlerde ben bunun bedelini ödetincemi pişman olacam...

Kaynana pişman olsun anneme ettiği laflar için...bu kız asla bunu yapmazdı ne hale getirdik kızı diye onlar pişman olsun..kocam pişman olsun annesine bukadar yüzverip te susturmadığı için...her nekadar yaptığım laçka da olsa yinede en son pişman olacak insan benim..bugün anneme aynı şeyi yapsa yine aynısını yaparım..herkesin annesi annede benim ki ne ?
Benim annemde bana kıymetli..kimse kusura bakmasın..kocaman kadın bu yaştan sonra çocuk gibi azarlanacak heee..hemde çocuklarıma hasta haliyle 6 ay baktıktan sonra...

hiç şaşırmadım nedense bu hareketinize..madem kaynanadan hoşlanmıyosun ne diye çocuklarını bakıtıyosun..
ve konu 10 sayfa olmuş hala bişey yazmamış arkadaş eline çekirdeğini almış çitliyor heralde bizde böyle yorum yaptığımızla kalıyoruz..

bir depresyon yasadiginiz belli once kendinizle ilgili problemleri cozumleyin.
keske siz terbiyenizi bozmasaydiniz.gostermeden,alttan halletseydiniz sorununuzu.annenizde hakli olsa da o da orada olayi cozseydi size hic yansitmasaydi.zaten gerginsiniz yeterince..
bu kadar olaydan sonra bende esinizin tepkisini merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…