Ayyy ne doktormuş nerde kim bu doktor
Eşinde de şüphe olmuştur o gizli gizli spemiyogram yaptırmış bile olabilir
Evet baskı çok kötü birşey her konuda sinir oluyorum. Herkesin bir karakteri hayat görüşü var. Kimse kimseyi olduğu gibi kabul etmiyor hep bir dayatma söz konusu. Onlar çok tecrübeli ya ondan bunların hepsi.
Ha bir de torunu olsun diy kırk takla adam kayınvalidem iki torun sahibi olduktan sonra bakıcıyı işten çıkardığımda anne birkaç ay sen baksan tekrar kadın bulmasam çocuklarında psikolojileri bozuluyor birkaç ay idare edebilirsen daha sonra da kreşe vereceğim küçüğü dedim büyük zaten okula gidiyor dedim bana ne dedi biliyor musunuz banamı güvendin doğurdun iki tane çocuğu şimdi siz olsanız bu kayınvalideyi ne yaparsınız bende durur muyum daha düne kadar torun torun diye yanıp tutuyordun şimdi oldu bana mı güvendin doğururken diyorsun 6 aylık evliyken adımı acaba bu gelin kısır mı çocuğu olmayacak mı diye çıkarmayı biliyordun dedim aaa ben ne zaman öyle demişim dedi bende işine gelmiyor galiba anneciğim bundan sonra seninle her konuşmamızı bant kaydına alıp zamanı gelince dinleteceğim dedim.
insanlara süt danası muamelesi yapan insanları boğmak istiyorum, hayır yani benim özelimden onlara ne, oyuncak mı bu yaa, kimileride der ki sen doğur ben bakarım yahu belki doğurmaya korkuyorum zaten, ya da istemiyorum, basit bi kelime is-te-mi-yo-rum,güzellikle olmuyosa sende üslubunu sertleştir, giderek sertleştir olmazsa sende ağla zırla madem işin kuralı bu, yatak odama karışmayın de kes at
tamam sen mimlenmiş gelin oldun
Ben Kv ile görüşmüyorum ve 3,5 senellik evliyim.
İlk yılımızda da görüşmemiştim onunla, görüştüğümüz zamanda hadi çocuk zamanı, torun seveyim demedi.
Kızından bitane var zaten.
Benimki de sizinkilerin tam tersi,birde çalışıyorum, şimdi zamanı değil diye de düşünmüş olabilir dicem ama bence benim kv benden çocuk istemiyo oğluna.
Sanki başkasını bulucak
konuşan çok olur sanki onlar dedi diye yapçaksınız yada yapmıcaksınız , beni m kv de de önce ev araba alın ondon sonra yapın diyo yani 10-15 sene sonra yaw menopoza girerim ben o yaşta ooohhooo herkes başka işte
senin kv'de abartmış
bastonla mı gezicekmişsin çocuğum peşinde.
Ol-du anne beni pusete o koyar sallar artık deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?