İlk başlarda çok üzülüyordum tabi hala daha üzülüyorum ama artık karar verdim canımı yakmaya çalışanın canını yapcam artık töbe yaaa aileyi geçtim komşularında tutuyo derdi geçende geldi bi tanesi girdi eve buyur oturalım teyze dedim ne dese bana biz hocaya sordukta çocuğu olmayanlar devamını dinleyemedim bu cümleyi duyunca neymiş kocam 40 hurma alacakmış bu 40 hurmaya 40 tane bi dua okuncakmış sonra o 40 hurma bana geri dönecekmiş sanki ben ona dedim ki bizim böyle bi derdimiz var bi bildiğin olursa söyle doğru ben pk luyum ama onlara böyle birşey demedim daha belli bi durum yok Dr bile gitmedim henüz ben bu konuda yaşım 25 bir sene daha geçsin telaşlanırım tabi neden olmuyo diye ama benim bile bu konuda bilgim yokken onlar çok biliyo benim hakkımda dedim şu an Dr öyle birşey demedi bize bi sorun yok dedim diye diye sorun yaratacaklar strese girdim sırf milletin ağzı kapansın diye bi Dr gitcem derse evet olmaz tedavi lazım o zaman diyecem rahatlayın olmuyormuş sinir yaptım yine yaaaaa
ne düşünceli komşuların var
Allah seninde yardımcın olsun. sinir yapma sakiiiinnn :))
hiç sorma canım ya aynı konudan bende muzdaripim allaha sığındım dua ediyorum herkezin neden çocuğunuz olmuyor artık yapın demesinden bıktım usandm bu insanlar çok anlayışsız ben hayatta soramam kimseye utanırım bu aralar okadar önem veriyorumki günden bir tane klomen incir suyu kürü ne varsa yapıyorum tüm umutlarım bu ay'a bağladım yaptığım testlerde negatifi görmekten bıktım kimseye söylemiyorum hiçbir sorunum da yok allaha şükür ama olmuyor olmuyorsa vardır bundada bir hikmet allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.allaha şükür içimi döktüm kimseye anlatamamaktan çatlıycaktım valla
Akşam kayınvalidem sağolsun yapmış olduğu telefon konuşması ile tüm günümü üzgün geçirmeme neden oldu. Evleneneli 1,5 yıl oldu başladılar çocuk yap çocuk yap demeye. Hep aynı muhabbet naber napıyorsun varmı birşey? Kendimi hazır hissetmediğimi söyledim defalarca ama yok anlatamıyorum. off zaten regl olacağım hassasım hiç çekilmiyor
ne kadar şanslısınbana evliliğimin ilk haftasında dediler
Benmi çok şanssızım o zaman neredeyse 3buçuk yıl olacak kv ya da kp ağzından bir kere duymadım böyle yapın da sevelim falan diyeama kv onların çocuğu olmuyormuş tedavi oluyorlarmış dediğini duydum başkalarından
valla ne diim siz şanslıymışınız çünkü sadece k.valideniz diyor ve 1.5 yıl sonunda. ben daha 1.5 yıllık evliyim 2.hamileliğim ilki düşük oldu, daha evlendik ilk ayda başladılar. Biz torun istiyoruz diye. Ben babamla bazı şeyleri konuşmaktan bile çekinirken k.pederim herkesin içinde artık yapın dedi. Görümcem bekardı ozamanlar, her konuda bi şekilde çocuğa getirirdi, yeğen istiyorum derdi. Sanki kendisi bakıcak. Bende ne kadar istememe rağmen onlar sordukça soğurdum. Sonra mayıs ayında hamile kaldım, baştan sorunluydu kanamalarım vardı. Hastanede yatarken bi kalkıp gelemedi k.validem. Hoş gelmesini istemezdim ama düşünmesi gerekirdi, çalışıyorum, kanamam var yatmam gerekiyor, oğluna bari bakmaya geleydi. Kürtaj oldum, annem geldi, eve geçtikten sonrada onlar geldi, k.validem beklemenize gerek varmı die sordu.
Kötü niyetli insan değiller ama çocuk konusunda çok ahım var üstlerinde. k.validem hep hayırlısı olsun derdi, güya karışmazdı, onlara gittiğimizde yattığımız odaya, ortada bişi yokken beşik aldı kurdu, neymiş misafir gelince yatırıyormuş. Sürekli gelen bebekli misafiri var sanırsın. Kürtaj oldum, insan düşünüp kaldırmazmı o beşiği, kaldırmadı, nezaman kızının çeyizlerini biyere sığdıramadı ozaman kaldırdı.
Ama napalım işte, eşlerimizin ailesi, atsan atılmaz satsan satılmaz. Allahtan benim annem babam baskı yapan insanlar değildi, derdim olmadı. Anneme dert yanardım sıkıldıkça. takmamak gerekiyor. He deyip geçecen ters bişi söylesen eşinle aran bozulacak. Saçma sapan bişi için değmez. Sabret braz.
hadi ya işte o laf çocuksuzluktan daha çok canını yakmıştırsenin adına çok üzüldüm
Hemde nasıl ilk duyduğumda eşime bile söylemedim annesine düşündüren ufak bişeyler söylesem yanlış anlamışsındır onlar yaşlı idare ederim derdi bende dedim yine aynı diyecek sonra bi daha farklı birinden duydum bu defa dayanmadım ağlaya ağlaya eşime anlattım çok üzüldü çünkü ne bana ne ona sorup bilgi sahibi olmadı bu konuda dedim sana sorduğu yok ben konuşurum dedi yok dedim eğer bir daha başkasından duyarsam ben konuşacam dedimhep imalarını duydum başkalarından ama o söyledi diye bişeyler denmedi diğerleri gibi neyse görümcemde bi akşam otururken eeee doktora gittiniz mi niye olmuyomuş çocuğunuz demezmi sabırrrrrrr dedim kendime sonra dedim ne alaka o nerden çıktı ne bilim işte şu kadar zaman oldu korunmuyosunya ondan dedim dedi ama herşeyi bi sorma şekli vardır yani
Sonuç olarak Pko luyum ama 2buçuk sene korundum istemedim 1yıldırda öyle çok yumurtlama falan takip etmedim işte 2 aydır falan takip ediyorum tedavi falan görmedim yani onların dediği gibi ama bundan sonra yavaş yavaş doktorla görüşmeye başlarım ama kesinlikle duymalarını istemiyorum malummmmm
zaten duyurursan onları haklı çıkarırsın. boşver ya takmamaya bak. banada hep diyolardı ama eşim uyarmış bi daha sormayın ne zaman olursa o zaman olur diye. o günden beri bayag bi rahatımdoktora git çok zamanını da almıyo zaten. eşindeyse problem ona göre müdahale edersiniz. sisli havada yürümek gibi oluyo doktora gitmeden
Oğlunun çocuğu olmuyo anne ben napayım de kapak olsun.Otursun onu düşünsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?