Kayınvalidemin ekran resmi

Benim 23 yasinda 1 tane oglun var baskada cocugum yok. Beni sevisini bir baskasi gorse sasirir cidden. Gelin gelince ne degisir ki. Nasilsa oyle kabullenin bence. Onemli olan sizin kaprisle dedikoduyla huzurunuzu kacirmamasi.
Israrla anlamak istemiyorsunuz. Ne guzel siz ilgileniyirmussunuz oglunuzla seviyirmussunuz degiameyin de tabiki bir baskasi icin. Degismeniz sacmalik olur ama benim kayinvalidem beni gorunce ilgilenmek geliyor aklina. Bizimki de tam tersi degisiyor.

Bende de bunun farklı çeşidi var kızı yanındayken eşimi aramaz sormazdı şimdi iki-üç günde bir arayıp konuşuyor kızı gittikten sonra yemeğe davet ediyor oğlunu :)) insanlar ve hesapları...Eşiniz bari bu durumun farkında mı?

Tabiki farkinda degil. Her erkek gibi.

Benimkini de anneannesi büyütmüş. Annesi varken ve evdeyken büyütmüş. Bizler gibi çalışan anne olup mecburi bırakmak aynı şey değil ki
Benim esimi aksamlari almazmis annesi. Tum hafta babannede kalirmis ki baba tarafi cok sikintili insanlar. Babannede bunama varmis esime baktigi zaman siz dusunun.

Benimkini de anneannesi büyütmüş. Annesi varken ve evdeyken büyütmüş. Bizler gibi çalışan anne olup mecburi bırakmak aynı şey değil ki
Yeni evlendigimiz zaman anneai sunu anlatmisti gulerek. Esim altini kirletince babannesi bezi kurutup yeniden baglarmis. Bu be kadar kotu birsey. Ben ibretlik diye bakakaldim kadin bunu gulerek matah birseymis gibi anlatmisti.

rahatsızlığınızı hiç dile getirdiniz mi? Her şey tamam da koca adama şeyini yaptırmak hoş değil ya ben bu yaşta annemin önünde soyunmam tamam annem ama olmaz yani oda teklif etmez

Tabiki farkında sadece çaktırmıyor takılmıyor erkekler böyle...
Sizin dediginiz gibi olmasini isterdim gercekten. Oyle bir mazlumu oynuyor ki kv esim aciyor uzuluyor. Hatta babasiyla o evde yasamasa bi yolu olsa da ayni evde yasasak dusunceleri empoze ediliyor esime. Esim de annesini yanimiza alamiyor iste uzuluyor sadece haline.

Siz bişey yapamazsınız eşiniz rahatsız olduğunu söylemezse siz ne derseni diyin anca kötü olursunuz. Bendede var bi tane sizinki kadar abartı olmasada oğlu canı ciyeridir. Bana dün oğlu için atlet giydir ona dedi 30 yaşında kendi istese giyer heralde dedim. Düşünün

Evet benimki de esimi benim zorumla hastaneye gonderme derdinde. Kolundan tutup goturecegim. Bu aralar biz de hersey hastane. Dusunun esim sabah beni arayip annesi icin doktor sordu nerden randevu aliyim diye. Ben sehirdisindayim bu arada yine. Biz uzaktayiz ama sagolsun mevzumuz kv ve onun saglik sorunlari. Igneden korkuyor koca kadin ya. Korksun hadi olabilir de bunun icin beni arayip yarim saat korkularini anlatmak da neyin nesi. Igne yaotirmadan onceki bir gun hastaneye gidip bilgi alacakmis. Aciyor mu diye soracakmis.

Telefonuna tabi resmini koyacak.
Oğlu bu ötesi yok.

Ağız birliğimi yaptınız kayınvalideler için ?

Çocuğu onun o ya , bu kıskançlık neden ?
O miniminnacik cocuk bes gun ne yer ne icer camasirini utusunu ne yapar umrunda olmayan anne gelini iki gun gelince 7/24 ariyor canim onu ne yapcaz.

Kizi var. Otesi olamaz canim onu anladik da bari yarisabilsin.
Sen eşi olduğun halde kan bağın olmadığı halde böyle kıskanç isen, annesinin durumunu düşünemiyorum.
Akbaba gibi falandır heralde

Ne olursa olsun, bir erkeği annesi ve eşi arasında bırakmayın.
Sonuç hep hüsran oluyor.

Ben kimseyi arada birakmiyorum. Beni bunaltip arada kalmama sebep oluyorlar. Ben burda derdimi paylasiyorum. Esimi annesiyle kusturme derdinde filan degilim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…