- Konu Sahibi oktaymedine
-
kayınvalideniz alıp onları ne yapabilir ? bu cok agır bir itham
kendi bedenine uymaz.. birine verse siz görürsünüz.. okuyup üfleyip sizi mi ayırmayı düsünüyor ki !!!!!!!!!!!!!!! ?
sormadınız mı hiç kıyafetlerinizi _?
siz bence konuları karısıtrmıssınız..
daha 90 yorumum var belki..
bu zaman kadar acılan birdini konu vardı..
hem içki içsem hemde namaz kılsam nasıl olur diye soruldu
cevabımda siyah ve beyaz gibi olurdu..
bunun neresinde günah yazıyor..
yaa sorunca görmedim diyo ne diyebilirsibnizki..
ama şimdi bişey bırakacaksam eşiminde olduğu bi anda yada bi başkası varsa anne bak buraya şunu bırakıyorum bi daha geldiğimde alıcam dersem bişey olmuyo..
E bırakmayın. Valla yazdıklarınız beni cok işkillendirdi. Belki sırf size gıcıklık olsun diye fındığı eksik koydu diye adı hırsıza cıktı. Yok elbise caldı yok bardak aldı. Elinizde net bir kanıt da yok. Yaftayı bizim yapıştırmamızı bekliyorsunuz.
bir tanıdığım vvar akrabam..
aslında maddi durumu iyi ancak evinde yeme içme konusunda hemen hemen aynı tavır söz konusu..
o yiyeceği kendide yemz ama kimseyede ikram etmez sonra bozulur küflenir atar..
yani bu durumun bir baska versiyonu..
evet.. konunun basında anlatılmadı bu. tepki aldıkca bu tarz söylemlere girildi. beni de haddinden fazla işkillendirdi .
konu sahibi arkadasım .konunuza bir daha yorum yapmayacagım.kayınvalidenizde davranıs tutarsızlıgı var diyorsunuz ama sizde de söylem tutarsızlıgı var.
Akrabayla konunun ilgisi nedir?
Daha kayınvalide sorunu çözülememişken bir de akraba çıktı
ikinci mesajımda daha baska seylerde yasadım die yazmıstım ancak görmediniz nadia daha net yazın die sorunca yazdım..
haaaa elmayra hanım evimden bardak almadı ama sunu yazayım evlendiğimde bana gelen hediyelik eşyaların geldiğini söyleme nezaketinde bulunmadı..
aynı şekilde o zaman eşimle arkadaştık abisi evlenmişti..
abisinin evine uzağa kurmuşlardı evini arkdaşlarla toplanıp hediye almıştık şimdi ki eltime..
ancak evlenince gördüm onlarıda vermemiş..
kendi evinde..kullanmıyorda..
kronik hanım benim anlamaya calıştığım acaba bir davranış bozukluğumudur bu..
buna benzer bi durumda benim akrabamda var onun ki habersiz alma değilde saklamak gibi..
size yazarken acaba farkına varmadığı bir ruhsal durummu sizinle paylaşmak için yazdım...
O zaman başta benim kayınvalidem olmak üzere buradaki bir çok bayanın kayınvalidesinin eli uzun...
Benim babannem halalarıma gelen hediyelik eşyaları da vermemişti onunda eli uzun...Ananemde bundan ben alıp çeyizine koydum diye vermemişti onunda eli uzun... Benimde elim uzundur bu durumda
Kesinlik kazanmamış birşeyin davranış bozukluğu olup olmadığını anlayamazsınız maalesef...Elbiselerim buhar oldu diyorsunuz kadın ne yapsın ki sizin kıyafetlerinizi...Onda gördünüz mü daha önce... Ya da diğer anlattıklarınızda emin misiniz? Niyetinin gerçekten hırsızlık yapmak olduğundan emin misiniz peki...
o sizin kendi görüşünüzz..
siz öyler kabul edebilirsiniz ancak..
babanneniz halanıza iletilmek üzere bir emanet vermiş oda bunu ulaştırmamış..
o onun takdiri..
sizde birine verilmek üzer emanet alıp insiyatifnizi kullanıp değerlendiriseniz oda sizin taktirinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?