kayınvalidemin eli uzunluğu...

yaa sorunca görmedim diyo ne diyebilirsibnizki..
ama şimdi bişey bırakacaksam eşiminde olduğu bi anda yada bi başkası varsa anne bak buraya şunu bırakıyorum bi daha geldiğimde alıcam dersem bişey olmuyo..

bilemiyorum karıştırmışta olabilirim ama o konuda dediğiniz gibi siyah ve beyaz kadar açık ve netse bazı şeyler
bu başlıkta bi o kadar net yani hırsız hemde gözle görmediğin birşey için söylemişsiniz

yaa sorunca görmedim diyo ne diyebilirsibnizki..
ama şimdi bişey bırakacaksam eşiminde olduğu bi anda yada bi başkası varsa anne bak buraya şunu bırakıyorum bi daha geldiğimde alıcam dersem bişey olmuyo..

E bırakmayın. Valla yazdıklarınız beni cok işkillendirdi. Belki sırf size gıcıklık olsun diye fındığı eksik koydu diye adı hırsıza cıktı. Yok elbise caldı yok bardak aldı. Elinizde net bir kanıt da yok. Yaftayı bizim yapıştırmamızı bekliyorsunuz.

annenin fındığı tartmasıda ilginç olmuş; ben olsam beleşten gelen fındık 3 aşağı 5 yukarı ne farkeder diye düşünürdüm , yüzümü kzıartıp arayamazdım

Helal edin gitsin

Uzattıkça konuyu ve haksız bulundukça yeni bir şey çıkıyor;
Önce fındıklar gitti, sonra caaanım ön budun etleri soyuldu,sonra kıyafetler uçtu...

Az kaldı aramızda hırsızlık ve kaçakçılık masasından bir arkadaş varsa kayınvalidenizin kapısına bir ekip yollayacak şimdi.

evet.. konunun basında anlatılmadı bu. tepki aldıkca bu tarz söylemlere girildi. beni de haddinden fazla işkillendirdi .

konu sahibi arkadasım .konunuza bir daha yorum yapmayacagım.kayınvalidenizde davranıs tutarsızlıgı var diyorsunuz ama sizde de söylem tutarsızlıgı var.

bir tanıdığım vvar akrabam..
aslında maddi durumu iyi ancak evinde yeme içme konusunda hemen hemen aynı tavır söz konusu..
o yiyeceği kendide yemz ama kimseyede ikram etmez sonra bozulur küflenir atar..
yani bu durumun bir baska versiyonu..

Akrabayla konunun ilgisi nedir?
Daha kayınvalide sorunu çözülememişken bir de akraba çıktı

ikinci mesajımda daha baska seylerde yasadım die yazmıstım ancak görmediniz nadia daha net yazın die sorunca yazdım..
haaaa elmayra hanım evimden bardak almadı ama sunu yazayım evlendiğimde bana gelen hediyelik eşyaların geldiğini söyleme nezaketinde bulunmadı..
aynı şekilde o zaman eşimle arkadaştık abisi evlenmişti..
abisinin evine uzağa kurmuşlardı evini arkdaşlarla toplanıp hediye almıştık şimdi ki eltime..
ancak evlenince gördüm onlarıda vermemiş..
kendi evinde..kullanmıyorda..

ben görümcenizin yerinde olsam ' kimse benim anneme hırsız muamelesi yapamaz ' der ve kendi payıma düşen fındığı size gönderir ağzınızı da kapatırdım böylece. görümceniz de ilginç bir insanmış

Akrabayla konunun ilgisi nedir?
Daha kayınvalide sorunu çözülememişken bir de akraba çıktı

kronik hanım benim anlamaya calıştığım acaba bir davranış bozukluğumudur bu..
buna benzer bi durumda benim akrabamda var onun ki habersiz alma değilde saklamak gibi..

size yazarken acaba farkına varmadığı bir ruhsal durummu sizinle paylaşmak için yazdım...

O zaman başta benim kayınvalidem olmak üzere buradaki bir çok bayanın kayınvalidesinin eli uzun...
Benim babannem halalarıma gelen hediyelik eşyaları da vermemişti onunda eli uzun...Ananemde bundan ben alıp çeyizine koydum diye vermemişti onunda eli uzun... Benimde elim uzundur bu durumda

Kesinlik kazanmamış birşeyin davranış bozukluğu olup olmadığını anlayamazsınız maalesef...Elbiselerim buhar oldu diyorsunuz kadın ne yapsın ki sizin kıyafetlerinizi...Onda gördünüz mü daha önce... Ya da diğer anlattıklarınızda emin misiniz? Niyetinin gerçekten hırsızlık yapmak olduğundan emin misiniz peki...

o sizin kendi görüşünüzz..
siz öyler kabul edebilirsiniz ancak..
babanneniz halanıza iletilmek üzere bir emanet vermiş oda bunu ulaştırmamış..
o onun takdiri..
sizde birine verilmek üzer emanet alıp insiyatifnizi kullanıp değerlendiriseniz oda sizin taktirinize..

İçim sıkıldı , tamamını okumadım..

Hediye çay , fındık gelmiş bunda bile kilograma vurup dağıtım mı yapıyosunuz Töbe estağfurullah

Hediye verende tartmış mı sor bi bakalım ?

Benim bildiğim gönlünden geldiğince bi poşete koyar verirsin , tartmakta neyin nesi ? Hadi tarttın sağlama yapmak nerden aklınıza geliyor yahu

bastanda yazmıştım bunlar para yada değerli bişey değil..
kıyafet yeme içme gibi bişey..
kimsenin eşyasını almama karıştırmam gibi şeyler toplum normlarındandır..
bu herkesin kabul gördüğü bir davranıştır..
ama bir basamağında bir anaormallik varsa bişeyler yanlış gidiyor demektir..

k.validenizde davranış bozukluğu varsa ne yapacaksınız ki?

aman ne var bunda aldıysa almış bence bukadar abartma sonuçta sen onların parasını yiyorsun üç beş kilonun hesabı banada yapılsa bende kırılırım benim anneme yapılsa yolarım o gelini almışsa almış belki çok seviyodur boşver takma

Emanetten kastınız düğünde gelen bir iki hediye ise çok takılmazdım ben açıkcası...Bunların hesabını yapmam ben çünkü...
Evime gelen misafirden sonra kıyafetlerimi kontrol etmem eksik mi tam mı diye... Evimdeki bardağın hesabını bile bilmem...Bahsettiğiniz gibi fındık gelirse bir yerden dağıtırken bunu kiloya vurmam... Annem arayıp eksik mi gönderdin diye sorarsa belki kayınvalidem fazla almıştır ihtiyacın varsa ben alıp yolayayım sana derim Bakış açılarımız farklı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…