Yani hamileyken tek kusan siz değilsiniz sanırım öyle değil mi?Midem bulanıyordu kusuyordum hep
Evet dibimizdeYan apartmanda oturmuyor mu zaten
Annemgille kalir yine gitmezYani hamileyken tek kusan siz değilsiniz sanırım öyle değil mi?
Genelde hamileyken kusulur ve bunun düşük yapmakla hiçbir ilgisi yoktur.
İki hamileliliğimde de 25 ay kustum.
Kimse de gelip bende kalmadı.
En başından hata gelip kalmalarına izin vermeniz.
Açık açık söylemekten başka çareniz yok.
Ben iyiyim zaten evlerimiz yakın bir şey olursa gelirsiniz..
Artık herkes kendi evine kendi düzenine diyeceksiniz.
Ya da annem gelecek deseniz onlar gidince yine gelmeye kalkar mı?
Bebek doğunca sizden hiç çıkmama ihtimali geldi aklıma ..
çok haklılarmış konuştuğunun evine böyle çöküyorsa onlarda çareyi küsmekte bulmuş olabilirler. senin eşte sesini çıkarmadığı için size yıkılmışlar kalmaya devam ederler geçmiş olsun. ya gerçekten boşanmayı göze alıp resti çekip ailene söyleyeceksin gelip seni alacaklar ya da böyle odana kapanıp gün geçireceksin. sonra emzirmeden emzirmeye bebeği kucağına verirler. ondan sonra sütün yetmiyor doymuyor falan falan gider konu allah ferahlık versinGorumcem var aramizda çok iyi ama neticede onun annesi o yuzden bu konuyu soyleyemem ona eltilerim var üç tane hepsi küs kayinvalidemle konuşmuyorlar istemiyorlar
Siz burda kaldınız biz sizin eve gidelim madem deBen biraz rahatsızdım hamilelikten dolayı kayınvalidemde bana geldi kalmaya eşiyle bir aydır bizdeler ve iki haftadır turp gibiyim çok iyiyim. Evleride bizim yan binamızda ama hala gitmiyolarlar yerleştiler bize artik rahat edemiyorum evin içinde istedigim gibi dolanamıyorum. Birde akşamları eşim ve ben yatak odamıza dinlenmeye girdigimizde ansizin gelip bi kez seslendikten sonra direk odaya girip yanimiza geliyo uyudunmu oglum diye daha bir çok şey var sinir olduğum eşime de benim daha hasta oldugumu o yüzden gitmiyecegini söylüyor ne yapmalıyım nolur bana bi çözüm bulun nolur acil
Konuşacakniziz direk net bir şekilde söyleyeceksiniz herkes yerini yurdunu bilecek yarın çocuk doğunca çocuğunuzu size vermeyecek kıvamda bir insan bu kayınvalide gizli gizli emzirmeye bile kalkar ben size söyleyeyim yan apartmanda ya yürüsün gitsin evine deli mi ne baştan kalması hata olmuşEvet dibimizde
Mide bulantısı için siz ne yapacaklardı da geldiler? İnsan asıl onların yanında rahat edemez bulantı ve kusmada.Midem bulanıyordu kusuyordum hep
O zaman diyin rahatsızlık değilde eviniz yakın zaten, siz gidin ben ihtiyaç olursa sizden yardım isterim.Rahatsiz oldugumu biliyor ondan belli ediyorum hatta bana eşimin yaninda soruyor sen benden rahatsizmisin eger öyleysen gideyim dedi huyumu biliyor evet diyemeyecegimi gicikligna soyluyor iki gune bir soyluyor odandan neden cikmiyorsun falan diye herşeyin farkinda
Ben esim yuzunden bisey demiyorum aramiz bozulmasin diyeBir de neyi anlamadım biliyor musunuz?Bebeğiniz kv den daha mı kıymetsiz.Kv üzülmesin diye,stres yapıp karninizdaki bebeğinizi uzuyorsunuz.Ozir dilerim bunu yazdığım için ama kendinize gelin istedim
Ay bozulursa bozulsun diyin biraz gözü kara olun.En önemli şey bebeğiniz ve sizsiniz.Bakin hamilelik kolay ama bebek büyütmek çok zor.Benim de 6aylik bebeğim var.Ben anneme bile carladim.Kv gikini çıkarmadı zaten.Kim ne derse desin ,eşim de dahil bebeğimi korurum.Simdi neyi örtbas ederseniz bebek doğduktan sonra en az 10 misli geri dönüyor...Eşinizle kötü olmak istemiyorsanız ,anneme gidecegim ben diyin ve geri dönmeyin...Otursunlar Ana ogulBen esim yuzunden bisey demiyorum aramiz bozulmasin di
Ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza bey, diyosunuz yani.Ben esim yuzunden bisey demiyorum aramiz bozulmasin diye
Sizi en iyi anlayacak insanlardan biri benim. Böyle bir konunun içine hiç düşmemiş biri sizin ustunuzdeki psikolojik baskıyı asla anlamaz. Bende dün ve daha öncesinde biz geçici olarak kv evinde kaldigimiz için buralarda dertleşmek istedim ama aynı size söylenen gibi ne pisirikligim kaldı ne başka şeyim. Dertleşmek istiyorsunuz belki biraz da anlaşılmak ve en çok buna ihtiyacınız var aslında ben çok iyi anlıyorum çünkü neredeyse benzer durumdayız. Benim size göre avantajim yaşadığım sıkıntının bir yerde geçeceğini kendi evime kavuşacağımı bilmem. Sizin belirsizliginiz biraz daha fazla. Kavga edin, kötü olun diyemem ben çünkü insan hele hamileyken hayatında kavga gürültü küslük istemiyor. Hele ki eşle... Umarım huzura ermeniz için bir mucize olur. Hakkınızda hayırlısı olsunBen esim yuzunden bisey demiyorum aramiz bozulmasin diye
Tek anlatmak istedigim bu işte teşekkür ederim cok yoruldum yorgunum bisey anlatmaya aciklmaya bile halim kalmadi birakmadilarSizi en iyi anlayacak insanlardan biri benim. Böyle bir konunun içine hiç düşmemiş biri sizin ustunuzdeki psikolojik baskıyı asla anlamaz. Bende dün ve daha öncesinde biz geçici olarak kv evinde kaldigimiz için buralarda dertleşmek istedim ama aynı size söylenen gibi ne pisirikligim kaldı ne başka şeyim. Dertleşmek istiyorsunuz belki biraz da anlaşılmak ve en çok buna ihtiyacınız var aslında ben çok iyi anlıyorum çünkü neredeyse benzer durumdayız. Benim size göre avantajim yaşadığım sıkıntının bir yerde geçeceğini kendi evime kavuşacağımı bilmem. Sizin belirsizliginiz biraz daha fazla. Kavga edin, kötü olun diyemem ben çünkü insan hele hamileyken hayatında kavga gürültü küslük istemiyor. Hele ki eşle... Umarım huzura ermeniz için bir mucize olur. Hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?