Kayınvalidemin evime yerleşmesi

Midem bulanıyordu kusuyordum hep
Yani hamileyken tek kusan siz değilsiniz sanırım öyle değil mi?
Genelde hamileyken kusulur ve bunun düşük yapmakla hiçbir ilgisi yoktur.
İki hamileliliğimde de 25 ay kustum.
Kimse de gelip bende kalmadı.
En başından hata gelip kalmalarına izin vermeniz.
Açık açık söylemekten başka çareniz yok.
Ben iyiyim zaten evlerimiz yakın bir şey olursa gelirsiniz..
Artık herkes kendi evine kendi düzenine diyeceksiniz.
Ya da annem gelecek deseniz onlar gidince yine gelmeye kalkar mı?
Bebek doğunca sizden hiç çıkmama ihtimali geldi aklıma ..

Annemgille kalir yine gitmez

Gorumcem var aramizda çok iyi ama neticede onun annesi o yuzden bu konuyu soyleyemem ona eltilerim var üç tane hepsi küs kayinvalidemle konuşmuyorlar istemiyorlar
çok haklılarmış konuştuğunun evine böyle çöküyorsa onlarda çareyi küsmekte bulmuş olabilirler. senin eşte sesini çıkarmadığı için size yıkılmışlar kalmaya devam ederler geçmiş olsun. ya gerçekten boşanmayı göze alıp resti çekip ailene söyleyeceksin gelip seni alacaklar ya da böyle odana kapanıp gün geçireceksin. sonra emzirmeden emzirmeye bebeği kucağına verirler. ondan sonra sütün yetmiyor doymuyor falan falan gider konu allah ferahlık versin

Yahu desenize sinirden stresten olacak çocuğa ne olursa. Hamile insan bu kadar strese sokulmaz bebeğimin de strese girmesine neden oluyosun, diye.

Yahu susmayın ya. Ne pısırıklık bu. İstemiyorum, süz gitmeyecekseniz ben anneme gidip kafa dünleyeceğim, diyeceksiniz. Geri adım atarsanız şu sözünün üstüne çocuk olunca görün siz tiyatroyu.

Siz burda kaldınız biz sizin eve gidelim madem de

Konuşacakniziz direk net bir şekilde söyleyeceksiniz herkes yerini yurdunu bilecek yarın çocuk doğunca çocuğunuzu size vermeyecek kıvamda bir insan bu kayınvalide gizli gizli emzirmeye bile kalkar ben size söyleyeyim yan apartmanda ya yürüsün gitsin evine deli mi ne baştan kalması hata olmuş

İstemiyorum kalmanızı. Ben rahat edemiyorum. Ben hamileliğimi bu stresle yaşamak istemiyorum. Böyle giderse asıl bu çocuğa bir şey olur ya da siz bu inatla bu anlamamaya gelmekle devm ederseniz bu çocuğu görmeden büyürsünüz, de geç. Güçlü olun. Çocuk olunca neler olacak neler. Daha sözünüzü geçiremiyosunuz kayınvalideye. Çocuk hakkında kararlarda da böyle sinir harbi yaşar sussar kendinizi yersiniz.

Midem bulanıyordu kusuyordum hep
Mide bulantısı için siz ne yapacaklardı da geldiler? İnsan asıl onların yanında rahat edemez bulantı ve kusmada.
Düsük tehlikesi,ayağa kalkamama olsa neyse, ki onda bile o yakın otururken aynı evde kalmaya gerek yok. Baştan istemeyecektiniz.
Şimdi de ben her şeyimi hallediyorum anne görünüyorsun, sağol yardımların için evinize geçin artık diyeceksiniz. Bunu demekte me var? Eşiniz sussun, siz susun, fua edin sadece. Yetişkin insan işi değil yaptığınız.

ben anliyamadim. Beraber yasamak istedikeleri icin mi gitmiyorlar yoksa evinizi daha cok begendikeleri icin falan mi? Eviniz büyükmü nerde yatiyorlar?

O zaman diyin rahatsızlık değilde eviniz yakın zaten, siz gidin ben ihtiyaç olursa sizden yardım isterim.
Yani insanlar uzaktan gelseler anlarım da şu durumda sizde kalmaları manasız.
Açıkca söyleyin sorunca.

Ben esim yuzunden bisey demiyorum aramiz bozulmasin di
Ay bozulursa bozulsun diyin biraz gözü kara olun.En önemli şey bebeğiniz ve sizsiniz.Bakin hamilelik kolay ama bebek büyütmek çok zor.Benim de 6aylik bebeğim var.Ben anneme bile carladim.Kv gikini çıkarmadı zaten.Kim ne derse desin ,eşim de dahil bebeğimi korurum.Simdi neyi örtbas ederseniz bebek doğduktan sonra en az 10 misli geri dönüyor...Eşinizle kötü olmak istemiyorsanız ,anneme gidecegim ben diyin ve geri dönmeyin...Otursunlar Ana ogul

Ben esim yuzunden bisey demiyorum aramiz bozulmasin diye
Ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza bey, diyosunuz yani.

Kaynanamla kayınpeder kavga etmişler, yeni evliyim. Kaynanam geldi, bı gün iki gün derken, bende saf "kal anne gitme biz sana bakarız falan" diyorum.

Annem uyanık bilenmiş geldi. "Herkes kendi evinde dursun." hısım dedi.

Çok geçmedi kayınpeder "hadi gidelim" diye geldi almaya. Annem öyle demese gitmeyecek kadın, paşa paşa kocasının evine gitti. Uzun yıllar "oğlanı verdik" diye imalarda falaan bulundu ama. Hiç umrumda değil gerçekten. Zaten tanıdıkça aşağılık bir pislik olduğunu anladım.

Yatırım tavsiyesi değildir

Onun dışında zaten sizi dibindeki apartmana gelin almasının sebebi, yapışıp gitmemek. Eğer sınır çizmek yerine böyle kendi + bebeğinizin hakkına girerseniz. Konu çok çok daha beter yerlere gider.

Yılan küçükken başını edeceksiniz

Ben esim yuzunden bisey demiyorum aramiz bozulmasin diye
Sizi en iyi anlayacak insanlardan biri benim. Böyle bir konunun içine hiç düşmemiş biri sizin ustunuzdeki psikolojik baskıyı asla anlamaz. Bende dün ve daha öncesinde biz geçici olarak kv evinde kaldigimiz için buralarda dertleşmek istedim ama aynı size söylenen gibi ne pisirikligim kaldı ne başka şeyim. Dertleşmek istiyorsunuz belki biraz da anlaşılmak ve en çok buna ihtiyacınız var aslında ben çok iyi anlıyorum çünkü neredeyse benzer durumdayız. Benim size göre avantajim yaşadığım sıkıntının bir yerde geçeceğini kendi evime kavuşacağımı bilmem. Sizin belirsizliginiz biraz daha fazla. Kavga edin, kötü olun diyemem ben çünkü insan hele hamileyken hayatında kavga gürültü küslük istemiyor. Hele ki eşle... Umarım huzura ermeniz için bir mucize olur. Hakkınızda hayırlısı olsun

Tek anlatmak istedigim bu işte teşekkür ederim cok yoruldum yorgunum bisey anlatmaya aciklmaya bile halim kalmadi birakmadilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…