O stres sıkıntıyla adama yaklasasim gelmiyorGeceleri sevisip dururdum. Hem esim onlardan tahatsiz olsun hem de kadin cat kapi girince rezil olsun
Kapıyı açar açmaz atlıycaksın adamın üstüne aslında. Bir iki yapar sonra kesilir.Geceleri sevisip dururdum. Hem esim onlardan tahatsiz olsun hem de kadin cat kapi girince rezil olsun
Esin söylemeli bence. Ona kırılmazlar. Kocan anne x iyi siz evinize gidin falan desin.Ben biraz rahatsızdım hamilelikten dolayı kayınvalidemde bana geldi kalmaya eşiyle bir aydır bizdeler ve iki haftadır turp gibiyim çok iyiyim. Evleride bizim yan binamızda ama hala gitmiyolarlar yerleştiler bize artik rahat edemiyorum evin içinde istedigim gibi dolanamıyorum. Birde akşamları eşim ve ben yatak odamıza dinlenmeye girdigimizde ansizin gelip bi kez seslendikten sonra direk odaya girip yanimiza geliyo uyudunmu oglum diye daha bir çok şey var sinir olduğum eşime de benim daha hasta oldugumu o yüzden gitmiyecegini söylüyor ne yapmalıyım nolur bana bi çözüm bulun nolur acil
Ne ölmesi ya. Sadece GİT demeniz gereken. Git demek zor ölmek kolaydı....Ölmek istiyorum artik o derece bunaldim
Niye akşama kadar aç duruyorsunuz. Bebeği mi cezalandiriyorsunuz kaynanayi mi ?Ve eşim izinliyken zorla kahvaltiya kaldiriyor yemen lazım diye ama esim yokken akşama kadar aç durduğum oluyo yinede umursamıyor
Amanııınnn yan binadan çıkıp yatıya gelmek de ne manaBen biraz rahatsızdım hamilelikten dolayı kayınvalidemde bana geldi kalmaya eşiyle bir aydır bizdeler ve iki haftadır turp gibiyim çok iyiyim. Evleride bizim yan binamızda ama hala gitmiyolarlar yerleştiler bize artik rahat edemiyorum evin içinde istedigim gibi dolanamıyorum. Birde akşamları eşim ve ben yatak odamıza dinlenmeye girdigimizde ansizin gelip bi kez seslendikten sonra direk odaya girip yanimiza geliyo uyudunmu oglum diye daha bir çok şey var sinir olduğum eşime de benim daha hasta oldugumu o yüzden gitmiyecegini söylüyor ne yapmalıyım nolur bana bi çözüm bulun nolur acil
Sizi takmıyor da ondan. Oğlunun evi olarak görüyor çünkü yüz buluyor. Ana oğul gayet güzel geçiniyorlar size gelince de kocanız tavşan kaç tazı tut oynuyor. Ben annenle konuşacağım ve gitmesini söyleyeceğim deyin bakalım kocanızın size tepkisi ne olacak.Ben herşeyimle belli ettim anlatmak istediğim o başkasi olsa bir dakika durmaz iylestim artik surat yapıyorum yinede bilerek gitmiyor git desemde gitmez biliyorum lafta soruyor gidimmi diye
Eşinin yanında söyle tekrar dene..eşine yanlızken rahat edemiyorum artık iyiyim de bana destek ol de pes etmeGidip söyledim artık nolacaksa olsun dedim yazanlarda beni cesaretlendirdi aldığım cevap Hayır iyiyim diye hemen ayağa kalkilmaz çocuğa birşey olur oldu sıfır şaka doktorum söyledi iyiyim diyorumsen ona bakma ilk aylar kalkilmaz dedi ve içeri geçti ben kafayi yedim belkide haberim yok
ne kocaymış arkadaş sen ona kıyamıyorsun o görmezden geliyorBen esim yuzunden bisey demiyorum aramiz bozulmasin diye
Bizim yazdığımız hep kendi içinde mızmızlanarak sorunları çözemezsin adım atman gerek rica ile olmaz. Sen dik duracaksınTek anlatmak istedigim bu işte teşekkür ederim cok yoruldum yorgunum bisey anlatmaya aciklmaya bile halim kalmadi birakmadilar
Telepatik olarak burdan kaynana gitmeyi mi empoze edicez peki sen söylemezsen kim söyleyecek. Ölmeyi hayal ediorum diosun da o raddeye kadar yapacagin hic mi bisey yok ne olabilir ölümden daha kötü. Hadi hemen bugun ogullari yokken gitmelerini söyle. Baktin olmuyo gözünü karart ve geçir bi cinnet. Yoksa cocugunu kaynanan büyütecek seni komple ezer gecer bu kadin.Ben herşeyimle belli ettim anlatmak istediğim o başkasi olsa bir dakika durmaz iylestim artik surat yapıyorum yinede bilerek gitmiyor git desemde gitmez biliyorum lafta soruyor gidimmi diye
Kitle kapını giremesin asla sevmem böyle şeyleri ya sizdeki sabra ben hayran kaldımÖyle olmuyor gıcık hareketler yapıyor ve ben hamileyim sinirlerim bozuluyor artik esimle.odama bile ikiye bir giriyor iyi geceler demek için halbuki icerde diyor bunu
Benim kv bir iki girdi bi kere balkondan bizim yattigimiz odaya baktığını gördüm sabah direk gidip dedim anne hayırdır niye baktın diye oğlan telefondan oyun oynuyor mu diye baktım dedi kocam oyun oynuyordu ama o gece uyumaya hazırlanıyorduk hemen gitti zaten bende ben karışmam bizi ne şekillerde görürsün bilmiyorum senin oğlun sen utanirsin benim kocam dedim o günden sonra tövbe ne girdi ne baktıKapıyı açar açmaz atlıycaksın adamın üstüne aslında. Bir iki yapar sonra kesilir.
Ne oyunu oynuyomuş kocası?Benim kv bir iki girdi bi kere balkondan bizim yattigimiz odaya baktığını gördüm sabah direk gidip dedim anne hayırdır niye baktın diye oğlan telefondan oyun oynuyor mu diye baktım dedi kocam oyun oynuyordu ama o gece uyumaya hazırlanıyorduk hemen gitti zaten bende ben karışmam bizi ne şekillerde görürsün bilmiyorum senin oğlun sen utanirsin benim kocam dedim o günden sonra tövbe ne girdi ne baktı
Kıçı açıkta kaldıysa demek.Oğlunun üstünü örtüyor ne şaşırıyon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?