Kayınvalidemin evime yerleşmesi

Ay allahım sinirlerim bozuluyor şöyle ben diyemiyorum eşim diyemiyor o anlamıyor bu gitmiyor diye mızmızlananlara. Kayınvalidemi severim bir zararı yoktur ilk doğumumda hep gelcem kalcam diye muhabbet yapardı bende napsam emin olmadığım için birşey demezdim kararımı verince kalabalık bir aile kahvaltısında yine gelcem ya kalmaya dediği anda ben istemiyorum anne birinin kalmasını gelip gidersiniz dedim sen bilirsin dedi ama bayılcaktı sanki 1 hafta triplendi falan ama banane yani ev benim evim hayat benim hayatım. Sonra çat kapı gelmeye başladı doğumdan sonra haber vermeden gelmeyin dedim demesem ohhooo. Hiç bişey yapmayın söylemeyin ama mızmızlanın nedir bu yani. Git söyle anne ben rahat edemiyorum böyle evler yakın birşey olursa ben seni ararım de bitsin.

Esin söylemeli bence. Ona kırılmazlar. Kocan anne x iyi siz evinize gidin falan desin.

Ve eşim izinliyken zorla kahvaltiya kaldiriyor yemen lazım diye ama esim yokken akşama kadar aç durduğum oluyo yinede umursamıyor
Niye akşama kadar aç duruyorsunuz. Bebeği mi cezalandiriyorsunuz kaynanayi mi ?

Asıl olay bebekken sonra başlıyor. Lohusalık garip birsey yapmayacağın şeyleri yapıyorsun. Ben insanları ellerini yıkamadan çocuğu sevmeye kalkti diye bağırıp çağırdım. Ki öyle çok laf edecek kizacak biri değildim... annelik delilik hali... o zaman anne kediler gibi yırtıcı olunuyor. Bebek doğunca patlarsın ve boşanmaya kadar gider... o nedenle şimdiden Kibarca sınir koyun.

Amanııınnn yan binadan çıkıp yatıya gelmek de ne mana
Baştan ben iyiyim deyip kalmalarına imkan vermemeniz gerekirdi.
Odanıza bile o kadar rahat giriyorsa geçmişler olsun

Ben herşeyimle belli ettim anlatmak istediğim o başkasi olsa bir dakika durmaz iylestim artik surat yapıyorum yinede bilerek gitmiyor git desemde gitmez biliyorum lafta soruyor gidimmi diye
Sizi takmıyor da ondan. Oğlunun evi olarak görüyor çünkü yüz buluyor. Ana oğul gayet güzel geçiniyorlar size gelince de kocanız tavşan kaç tazı tut oynuyor. Ben annenle konuşacağım ve gitmesini söyleyeceğim deyin bakalım kocanızın size tepkisi ne olacak.

Eşinin yanında söyle tekrar dene..eşine yanlızken rahat edemiyorum artık iyiyim de bana destek ol de pes etme

Tek anlatmak istedigim bu işte teşekkür ederim cok yoruldum yorgunum bisey anlatmaya aciklmaya bile halim kalmadi birakmadilar
Bizim yazdığımız hep kendi içinde mızmızlanarak sorunları çözemezsin adım atman gerek rica ile olmaz. Sen dik duracaksın
Eşim istemediğim kişiye götürmeye çalıştı eskiden içim içimi yer nefret ederek giderdim değer vermezlerdi bana kavga ederdik eşimle. Bu sefer istemiyorum gitmek dedim sen git..gitmedi. Tekrar başka yere çağırdılar çocukla sen git gelmem dedim 1 hafta surat astı bana sonra gittiler.. Gitmediğim yer hiç bir şey diyemedi eskiden laf sokardı.

şu ayıp olur diye aileye bişi diyemeyen evlatlara gerçekten üzülüyorum. Niye ayıp olsun ya direk anne teşekkürler desteklern için ben artık iyiyim doktorumda iyi oldugunu söyledi sizin de düzeniniz bozuldu isterseniz artık evinize geçin diyebilirsiniz. Alınan da alınsın. Sonunda eşinizle tartışırsınız olan size olur .

Eh git yat sende salona al kumandayi zapla dur
Canim şunu cekti bunu cekti diye ismarla
Yapmazsa da esine e annenler bana yardima geldi canim sunu istedi yapmadi dersin
Madem ikinizinde sesi cikmiyo diye kv cöreklenmis eve, firsata cevir
Ay camlar da cok kirlendi silmek lazim de
Ac bekleme git mutfaktan birseyler al ye ic onlar evde yokmus gibi davran
hatta gaz cikar sdfhdjk ay pardon tutamiyorum de
Bezdirme politikasi

Ben herşeyimle belli ettim anlatmak istediğim o başkasi olsa bir dakika durmaz iylestim artik surat yapıyorum yinede bilerek gitmiyor git desemde gitmez biliyorum lafta soruyor gidimmi diye
Telepatik olarak burdan kaynana gitmeyi mi empoze edicez peki sen söylemezsen kim söyleyecek. Ölmeyi hayal ediorum diosun da o raddeye kadar yapacagin hic mi bisey yok ne olabilir ölümden daha kötü. Hadi hemen bugun ogullari yokken gitmelerini söyle. Baktin olmuyo gözünü karart ve geçir bi cinnet. Yoksa cocugunu kaynanan büyütecek seni komple ezer gecer bu kadin.

Öyle olmuyor gıcık hareketler yapıyor ve ben hamileyim sinirlerim bozuluyor artik esimle.odama bile ikiye bir giriyor iyi geceler demek için halbuki icerde diyor bunu
Kitle kapını giremesin asla sevmem böyle şeyleri ya sizdeki sabra ben hayran kaldım

Kapıyı açar açmaz atlıycaksın adamın üstüne aslında. Bir iki yapar sonra kesilir.
Benim kv bir iki girdi bi kere balkondan bizim yattigimiz odaya baktığını gördüm sabah direk gidip dedim anne hayırdır niye baktın diye oğlan telefondan oyun oynuyor mu diye baktım dedi kocam oyun oynuyordu ama o gece uyumaya hazırlanıyorduk hemen gitti zaten bende ben karışmam bizi ne şekillerde görürsün bilmiyorum senin oğlun sen utanirsin benim kocam dedim o günden sonra tövbe ne girdi ne baktı

Ben olsam kvmin beni bir çok kere uygunsuz görmesini sağlardim.Sonra aa anneciğim kusura bakma sana da ayıp oldu ev hali işte der ardından seni çok yorduk biz bugün geçin evinize bundan sonrasini ben hallederim derdim.(Yaptım mi evet)

Ne oyunu oynuyomuş kocası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…