kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

kayın validemle evimiz birer sokak ara ile çok iyidir kendisi kışın bir ara akşam yemeklerini orada tedik gece evimize geldik inanın tahammül edemedim son zamanalara doğru...çokk bunaltıcı bişi ne kadar olsa çok da iyi olsa kendi evin gibi olmaz...Mesela;
1-evinmde kısacık bi elbise ile gezemem
2-eşimin dizine uzanıp yada kucağına oturup TV izleyemezsin..
3-eşini ulu orta istediğin yerde öpemezsin
4-canının istediği bi yiyeceği her an alıp yiyemezsin çünkü ev kalabalık alacaksın kendine diğerlerine yok saklı gizli yersin (ki çok saçma) hepsine alsan çook alacaksın.bak okuyunca ne saçma geldi demi son madde ama evlendikten 1-2 sne sonra sana da tak diyecek...o zaman saçma gelmeyecek...
5- :Vs gider böyle...

bende evleneceğim zaman aynı sorunları yaşadım, kendim çalışıyorum eşimde öyle çok şükür maddi durumumuz iyi, kayınvalidem beraber oturalım, bir seneye filan evinizi alır çıkarsınız dedi, ben kendim kiralarda süründüm siz sürünmeyin dedi, (kayınvalidemler onbeş kişi değillerdi dört kişi yaşıyorlardı evleride gayet genişti) düşündüm taşındım, taşındım düşündüm tabi çok zor günler geçirdik eşimle, ama dedim ben oturamam, kirada olsa orası benim kendi evim olacak dedim, ve inanın şimdi allaha şükürler olsun ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlıyorum, kayınvalidemle çok sorun yaşadık, küstü, ağladı halada aynı, ama beraber otursaydık eğer şimdikinden çok beter kavgalarla ayrılmış olurdum, kendim de eşimde çok yıpranmış olurduk, siz de düşünün taşının ev ev üstüne olmaz, herkesin kendine göre bir düzeni, alışkanlığı var, şimdilik sözlünüzü mutlu etmek için böyle bir karar verirsiniz daha sonra birbirinizi çok üzersiniz

kelam arkadaşım okuyorsun yazılanları altta görüyorum bence bir daha düşün istediğin kadar sev birlikte oturmak zordur ben birlikte oturup mutlu olanı hiç görmedim bence en önemlisi sevgi ve saygı tükenir 5 senden bahsediyorsun sözlünle konuş bence bir daha

konu sahibi misafir olarak okuyor konuyu sanırım kaydirigubbakcemile3

diğer 2 misafirde elti ile kaynanadır
bak bizim yeni gelini kaçıracaklar
kaynan büyük geline işleri yaptııyorda büyük gelin küçük gelini korkutcaz die tırnaklarını yiyordur eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
korkarda gelmesse işlere devam gelirse oda ona 2. kaynana olacak

belki sözlüsüdür şimdi ne kafa karıştırıyonuz deyip akannehir:1ninca:

iyi fikirmiş
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kesinlikle sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
kırmızı kurdeleyle bağlarlar

hatta rasta yapıp renkli kurdale taksınlar sempatiksalakcinni delikafadulden

parnakkkk basıyom konu güme gider az sonra :gitme:
çok seviyeli düzgün gidiyor herşey kaydirigubbakcemile5
ne kadannnn mikemmellll tartışıyoz yawww sempatiksalakcinni

ya birde benim anlamadığım bu büyüklerdir kızlar..hiç mi anlayış yok bir sürü oğlan çocuğun var evlendir üst üste hepsini yerleştir. bunlar genç diye düşünen yok sanırım...herkes kendi evinde otursun kayınvalide de baksın keyfine.şahsen kayınvalide olursam kimseyi istemem yanımda...kocamla ikinci baharımı yaşarım opuyorumnanaktan nasıl düşünce anlamadım...

sorma ya
ilk defa hemfikiriz tüm kk kadınları olarak :lepi:
tahtaya vuralm nazar değmesin kaydirigubbakcemile3

İki gönül bir olunca samanlık seyran olur kızlar.. Niye öyle diyonuz.. Kız seviyor sözlüsünü...
Ne olcak yani onlar da gece sessiz film fantazisi yaparlar yatakta....
İlla bağıra bağıra sevişecekler diye bi kural mı var???
15 kişi dediğiniz ne ki:
Kaynana kayınpeder bi odada
Konu sahibiyle sözlüsü bi odada
Eltiyle kayın bi odada
Onların çocukları bi odada
Görümceler koğuş misali bi odada
Kayınlar da bir odada
6 oda 1 salon ev se sözkonusu duplex ev sorun yok yani...
Odaya üyük boy bi leğen bi küçük tüp bi de bakır bakraç attılar mı banyo sorunu da kalkar ortadan....

Ohhh miss gibi yaşar giderler....
Evlen sen güzelim evlen.. Sözlümüydünz siz... Hatta nişanı falan beklemeyin hemen evlenin, nişandı nikahtı derken maazallah evin nüfusu daha da artmasın, teyzeler halalar dyılar da belki ev almak için o eve taşınırlar.. Malum o evde hep beraber oturunca daha kolay ev alınıyomuş ya.....

konu sahibi arkadaş....sen yandınki hemde nasıl
sen nasıl mutlu olabileceğini düşünürsün o kalabalıkta...
hem ne sevgisi bukadar ya...

siz bi beraber yaşamaya başlayın bakalım sevgimi kalıyo aranızda....
sende kalır da annesinin görümcesinin dolduruşuna gelen kocanda kalmaz...

unutma böyle bir talebi olan erkeklerin çoğu ana kuzusu oluyor...dikkatineee

En mantiklisi;bu zamanda ev sahibi olmak cok zor.Bu sekilde ev sahibi olabilirsiniz belki gercekten-para tutabilirsiniz.Ancak evde ki nufus cok fazla.Ve ciddi yorgunluk olucak.Allah sabir versin.

ay ne kocalar var ya bulunmaz böle koca

Niye güzelim onca yıl kocanın kahrını çekmiş kaç çocuk doğurmuş, günyüzü görmemiş.. Okutmuş büyütmüş beslemiş kahırlarını çekmiş... Gelsin eve gelinler ona hizmet etsinler... KAynana da ohh keyfini sürecek bu yaştan sonra...

pekı senın ailen yokmubilmiyorumkismile
demıyolarmı sana kızım aklınımı yedın dıye,
o eve ne erzak yeter nede detrjan nede ekmek tum fırını almak lazım..
bı utu yapsan abowwwwwwwwwwwaklinialirimsmile
şaka gıbı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…