kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

Kelam pardonda madem bu kadar kararlısın istiyorsun buraya konu açmandaki amacıda açıklarsan çok sevinice.Bizden beklentini tam olarak yazarmısın?

Son düzenleme:
daha önümüzde 9 ay kadar askerlik var bu süre içinde daha uzun uzun konuşacağız. sizin verdiğiniz fikirlerede dayanacağım umarım bi çözüm yolu buluruz.

ben senin neden konu açtığınıda anlamadım bizim yazdıklarımızı önemsemiyorsun ne olursa evleneceğim diyorsun kusura bakma benim çevremde kaynanasıyla aynı eve gelin olupta mutlu olan kimse yok çok arkadaşımın misafirleri evinden kovuldu biri düşük yaptı telefonla aradım kaynanası telefonu yüzüme kapattı niye arıyorsun diye sebebde yok ha kaynanasını bile tanımam en yakın annem 10 sene bir arada durmuş yediği dayaklar babaannem kışkırtıp annemin üstüne yollamış babamı şu gün annemle babamın arası okadar kötü ki annem unutamıyorum diyor yani ben sana git evlen mutlu olursun demem diyemem :umursamaz::umursamaz:

Bizlerin dalga geçtiği felan yok... Sakın öyle düşünme... Sana biraz gözünü açman için imkan sunuyoruz... Bu kadar kişinin yorumunda yaşadıklarını aktarmasında vardır birşey...
Neden kabul edeceksin ki öyle bir aile de yaşamayı... Millet uzaya çıkıyor yaa bırakın artık böyle kabile halinde yaşamayı... Haaa bir de disiplinli aileymişşş (bak buna gülünür) disiplin dediğin öyle bir aile de olmaz canımmm

daha 9 ay varmıs 9 ayda neler olur neler..razı edebilirsen ne ala edemezsen zaten o adamla bir evlilik yapmaya degmez..

lafı söylüosun söylüosun sonra yinede teşekkürler oluo mu ama?

daha önümüzde 9 ay kadar askerlik var bu süre içinde daha uzun uzun konuşacağız. sizin verdiğiniz fikirlerede dayanacağım umarım bi çözüm yolu buluruz.
çözüm falan bulamazsınız o direticek çünkü senin kabulleneceğini bilecek.sende kuzu kuzu evleneceksin onunnla demedi deme

OKUDUM CANIM BÜTÜN MESAJLARI ASLINDA KONUNA YORUM YAZMAYACAKTIM AMA SENİN SON YORUMUNU GÖRDÜKTEN SONRA YAZMAK İSTEDİM SANA FİKİR VEREN İNSANLARI YANLIŞ ANLAMAalkisalkisalkis

diğer eltin kuzu kuzu yaşamaya razı olmuş canım.
ki ben sözlünün konuşmalarından geri adım atmayacağı anlamını çıkardım.
sende buna razısın. sorun yok o zaman.

kalabalık bir aileden gidiosan ssende 15-20 kişilk gene

pek bir sorun yaratacığını sanmıorum senin açından

ama 3-4 kişilik bir aileden gidiceksenn

üste üste yaşamak nedir öğrenmk istiyorsn o ayrı tabii

ayyy yurt günlerim geldi aklıma ama biz odada bile 4 kişydik yaaaaaaaaaaaa

onun hayatında değişen tek şey cinsellik olacak.(bu da onun yararına)
ama sen herşeyi mucburiyetten yapmak zorunda kalacaksın.
eş ten öte hizmetçi gibi. neysee....

uzun lafın kısası: Kendi düşen ağlamaz.

21 yaşındasın daha sevip sevmediğinden bile emin olamazsınçbu sadece bağlılık çok çabuk unutursun..asevdiğini sanıosun haberin yok ama.geçmişte bende vazgeçemedim ama çok pişmanım allahtan onlar vazgeçtiler yoksa hayatım kabus olurdu şimdiki aklım olsa 1 dk görüşmezdim ama o yaşlarda cahil oluo insan.onun için dil döküyoruz yani yanlış anlamana gerek yok

konu sahibi diyo bide görümceler büyük evlendiririz kurtuluruz sen şimdi bir evlendirirsin onlar kocasıyla 2 kişi gelir olmadı bide çocukları olur gelir ev daha kalabalık olur adım atacak yer kalmaz.misafirlerin biri gider biri gelir.yav şurda beraber oturmayla ilgili konular çok hiçmi okumuyorsunuz hiçmi gözünüz korkmuyo nasıl cahilliktir,inattır bu bu kadar saflık olmazzzzz.:umursamaz:ben bekarken bu siteyi bilseydim evlenmezdim yaaa gerçekten diyorum evlenmezdim.ders almak lazım bu kadar insan kötülüğümüz için konuşmuyor dimi ama

yooo insan o kalabalıkta kendi ailesi olsa bile mutlu olamaz,hele kaynana hele elti hele beşi bi arada görümceler ayy daha kayınlar da var say say bitmiyo kabile gibi,para biriktirip ev alalım derken evliliğinizi yaşayamayacaksınız kavgadan gürültüden,kızma ama görünen köy işte iyi düşün

ne acele bu bekle biraz daha evi yapsın öyle evlen .evlilik için neden acele ediosun evde kalmazsın korkma .hele bu kafayla gidersen en az 100 kişi seninle nikah kıymak ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…