Konu sahibi arkadaşım,
Madem çok seviyorum onunla herşeye varım diyorsun niye konu açıp bu kadar insanı toplayıp yorum yaptırıyorsun. Amacın ne yani?
Bu kadar insan senin topiğine girip sana aman ha sakın yapma, pişman olursun diyor sebeplerini sıralıyor anlatıyor insanlık namıma ki hiçbir mecburiyetleri yok ama sen hala anlamıyor kimseyi takmıyor bildiğinden şaşmıyorsun madem böyle yapacaktın niye konu açtın ki tekrar soruyorum.
kusura bakmada sana bundan sonra söylenecek tek şey "Ne halin varsa gör" olur.
Hayat senin hayatın. Bunca yazılanı anlamadın. Ne diyelim bir müsibet bin nasihatten evladır derler sen nasihati dinlemedin musipetten anlayacaksın galiba ama iş işten geçmiş olacak maalesef.
ya birde benim anlamadığım bu büyüklerdir kızlar..hiç mi anlayış yok bir sürü oğlan çocuğun var evlendir üst üste hepsini yerleştir. bunlar genç diye düşünen yok sanırım...herkes kendi evinde otursun kayınvalide de baksın keyfine.şahsen kayınvalide olursam kimseyi istemem yanımda...kocamla ikinci baharımı yaşarım opuyorumnanaktan nasıl düşünce anlamadım...
oku oku bitiremedim
sabredin o kadar çok yazmışsınız ki ama bazı arkadaşlar alay konumuma getirmiş kınıyorum. ne demişler "gülme komşuna gelir bil hassa beteri başına" yine de teşekkürler parmaklarınız bi hayli yoruldu inanın bunları yazmak istemezdim alay edilmesi hoşuma gitmedi .. ciddiye alıp yazanlara teşekkürle.
alay edilmeye açık bi durumdasın bu kadar şeyi kabullenmene şaşıramıo insanlar...sabredin o kadar çok yazmışsınız ki ama bazı arkadaşlar alay konumuma getirmiş kınıyorum. ne demişler "gülme komşuna gelir bil hassa beteri başına" yine de teşekkürler parmaklarınız bi hayli yoruldu inanın bunları yazmak istemezdim alay edilmesi hoşuma gitmedi .. ciddiye alıp yazanlara teşekkürle.
sabredin o kadar çok yazmışsınız ki ama bazı arkadaşlar alay konumuma getirmiş kınıyorum. ne demişler "gülme komşuna gelir bil hassa beteri başına" yine de teşekkürler parmaklarınız bi hayli yoruldu inanın bunları yazmak istemezdim alay edilmesi hoşuma gitmedi .. ciddiye alıp yazanlara teşekkürle.
sorma ya
ilk defa hemfikiriz tüm kk kadınları olarak :lepi:
tahtaya vuralm nazar değmesin kaydirigubbakcemile3
kelamcım arkadaşlar sana ne güzel akıl vermişler yorum yapmışlar sen "gülme komşuna gelir başına"diyorsun iyi dekimse sana gülmüyorki kayınvalide yanında yaşayan arkadaşlar bile yazdı sana aynı eve çıkma rahat edemezsin diye lütfen sen sinirlerini burdan çıkarıyorsun gibi geldi bana anladın dimi doğruyu yanlışı şimdi buradaki arkadaşlara çevirdin rotayı yanlış çok yanlış yaptığın kınadım resmen seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?