kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

katılıyorumvereliniortakalkisalkisalkis

konu sahibi hanım merak ettim sizin sinirlerinizi ne zıplatır? gerçekten merak ettim. yani bu durumu bile kabulenmişken hayata bakışınızı merak ettim. yoksa sürüye karışıp gitmek mi hayat felsefeniz?....

kalemmmmmm sesimize gel
belki gülüyorsun bize ama gülme ağlanacak hallarin yakındır bu kafa ile gidersen

eve gelin alınır evin işi kolaylaşsın diye. çevreye hava yapılır ben oğlumu evlendirdim ama oğlum dizimin dibinde diye. üstüne bir de gelin aldım evi çekip çevirir bende oğlumla yaşamaya devam ederim gül gibikafamçokkarıştı

kayınvalide bu şekilde daha keyifli bir hayat sürüyor
buyrunnnnnnnnn

aklıma bişi geldi
şimdi bunlar 15-16 kişi ya
ilerde çoluk çocuk bu nüfus çoğalacak
5 yıl sonra gerçekten ev alıyorlarmış ama
artık o villaya sığamadıkları için 23 kişilik bir ev alıp cümbür cemaat oraya yerleşiyorlarmış :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Kelam neden konuşmuyorsun onca yorum yaptık sende yazsana bişi?Kal mı geldi?

sabredin o kadar çok yazmışsınız ki ama bazı arkadaşlar alay konumuma getirmiş kınıyorum. ne demişler "gülme komşuna gelir bil hassa beteri başına" yine de teşekkürler parmaklarınız bi hayli yoruldu inanın bunları yazmak istemezdim alay edilmesi hoşuma gitmedi .. ciddiye alıp yazanlara teşekkürle.

bahsettiğim eşimin halasının gelinleri birlikte yasıyorlar..işleri aynı cunku pazarcılar gelirleri düşük..ama gelinlerin yuzunu hiç gulerken gormedim..kendilerine ait duzenlerı var kaynanaları onları resmen yonetıo bir de gorumce var oda aynı evin işini gucunu yemegını yapmaktan dısarda gezmeye vakıtlerı olmuyor olsa bile siz bensiz kavga edersiniz diye peşlerine takılan bir kaynana..
benim kaynana da hayrandı bunlara ama ben hayran olamadım maalesef:)))

Gerçeklere alay etmek mi diyorsunuz?akannehir
Ne yapalım kandıralım mı sizi?
Muhteşem bir hayat sizi bekliyor,ne kadar şanslısınız!!
Böyle erkek herkese nasip olmaz!!!
Size vaat ettiği hayata hemen koşun!!!

Nasıl beğendiniz mi?:ecrin_bebek:

alay edilmeye açık bi durumdasın bu kadar şeyi kabullenmene şaşıramıo insanlar...

canım konuna sahip çıkaydın
burda olmadığıın için yazdıklarımıza cvp alamadığımız için konu da müsait olduğu için artık idare edeceksin

ayrıca bu durum yeterince beter
ve burda bu durumu kabullenecek kimseyi görmüyorum
bana teklif dahi edilemedi
edilseydi alınacak cvpta beliydi

sorma ya
ilk defa hemfikiriz tüm kk kadınları olarak :lepi:
tahtaya vuralm nazar değmesin kaydirigubbakcemile3

İlk defa hemde rabbim nazarlardan saklasın

Bak canım burada kimsenin alay etme gibi bir düşüncesi olmaz herkes sana ileride yaşayacağın sıkıntıları şimdiden görmen ve anlaman için yorumlar yapıyorlar..
Bir nebzede olsa buradan biraz ders çıkartırsın inşallah senin kötülüğün için laf söylenmiyor sadece gözünü aç biraz o kadar

kabul etsen evlensen de seni kolay gunler beklemıo canım...
seni bu adama baglayan sey ne ben merak ettim tavrını nıye koyamıyorsun..sevdiğin halde o seni bıraksa bu yuzden bir iki sene aglarsın gecer..
bu adamı bırakmayıp evlensen belkı bır omur aglayacaksın..
hadı adama tavrını koydun belıde kabul edecek ayrı eve cıkmayı riskleri goze alman lazım..durum vahım cunku..

sana diyeceqim tek kelime war allah yardımcın olsun herşeye hazırlıklı ol bence kawqalara küslüklereee bence sakın yapma ne olursa olsun kesin qitme derim ben tam 4 sene oturdum en son boşanma aşamasında ewden ayrıldık we şimdi kendi ewimizdeyiz qayette mutluyuzzzzz

kelamcım arkadaşlar sana ne güzel akıl vermişler yorum yapmışlar sen "gülme komşuna gelir başına"diyorsun iyi dekimse sana gülmüyorki kayınvalide yanında yaşayan arkadaşlar bile yazdı sana aynı eve çıkma rahat edemezsin diye lütfen sen sinirlerini burdan çıkarıyorsun gibi geldi bana anladın dimi doğruyu yanlışı şimdi buradaki arkadaşlara çevirdin rotayı yanlış çok yanlış yaptığın kınadım resmen seni

ben alay konusu yapanlara dedim tüm mesajları bi okuyun ewt fikir veren yakma başını iyi değil biz çektik yaşadık diyenlerde var ama konuyu saptırım farklı yerleri düşümemlerde var ne yazıkki. yinede teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…