kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

vallaa bu konuda biraz daha dusun derim sevgi bi yere kadar ben bile altlı ustlu oturmaya razı degilim hala ama sana helal olsun ne diyelim burda bu kadar ablaların yazdıklarını okuduktan ve etrafımızda gördükten snra ne kadar saglıklı bi dusunce olur bilinmez inş. hersey yolunda giderde hemen ayrı eve cıkarsın bir arada oturmak cok zor anlaşırsınız diyo ama nişanlın insan kendi ailesiyle bile kavga ederken nasıl bi baskasıyla etmesin bence iyi dusun snradan pişman olucagın seyler yapma derim

allahu ekberrrrrrrakannehir
ayrı gecelerde sevşmek lazım banyo sırası vs vs uvvvvbayanssulusmile

delikafadulden:roflol::roflol:

akşam yemeğinde eltısıyle sıraya girerler bu akşam sıra bende yok hayır sn dun akşam girdin bugun sıra bnde delikafadulden
gece bekar kayınlardan bırı doldurmadıysa tabi:jeyyar:

ayy valla o kalabalkda bn ne wc ye gidebilirdim ne banyoya

hele banyo delikafadulden

o sevişme meselesi klinik vaka canım.ona çare bulunmaz :jeyyar:

Hesabıma gore net rakam 14

Kayınvalıde ve kayınpeder
5 gorumce
2 kayınbırader
Eltı
Eltının esı
Eltının ıkı cocugu
Yenı evlı, esını cok sevdıgı ıcın her seye razı olan, evın yenı gelını
Her ıstedıgını kolayca yaptırabılecek guce sahıp olan esas oglan.

canım pc yi bulur da üztelik başına oturacak vakti olursa açar tabi
ama topikte açamayacak

:mymeka:

bu kadar hızlı ileryen bi konu daha görmedim yemek yapcam kalkamadım pc başından kaçırırım diye aşkı memnuda bile daha heycanlı valla

hele bi de benm gbi uzn uzun kalıyosan banyoda varya kıyamet kopar
biz 5 kişyiz sığmıyoruz eve
:hulya:

Konu sahibi arkadaşım,

Madem çok seviyorum onunla herşeye varım diyorsun niye konu açıp bu kadar insanı toplayıp yorum yaptırıyorsun. Amacın ne yani?

Bu kadar insan senin topiğine girip sana aman ha sakın yapma, pişman olursun diyor sebeplerini sıralıyor anlatıyor insanlık namıma ki hiçbir mecburiyetleri yok ama sen hala anlamıyor kimseyi takmıyor bildiğinden şaşmıyorsun madem böyle yapacaktın niye konu açtın ki tekrar soruyorum.

kusura bakmada sana bundan sonra söylenecek tek şey "Ne halin varsa gör" olur.

Hayat senin hayatın. Bunca yazılanı anlamadın. Ne diyelim bir müsibet bin nasihatten evladır derler sen nasihati dinlemedin musipetten anlayacaksın galiba ama iş işten geçmiş olacak maalesef.

Allah iyiliğini versin :jeyyar: :roflol: sırnaşık şey

yuuuuuh ya...esasında cok sey söylemek istıyorum ama kendımı zor tutuyorum bız bayanların bu kadar mı gözü kör yahu..bu adamı mı layık gördün kendıne anlamıyorum..arkamızda olsunlar rahat ederız demesı inan kı bu adamın kendıne güvenı yok tek basına bir iş yapamaz bu..ben ce vazgec derım.daha yolun basındasın cok gencsın sonra oturup dizini dövecegıne..paşa paşa otur aılenın yanında tek erkek o mu kalmıs yahu..
eltılerımle sorun yasamamıslar dıyorsun dört duvar içindekılerı kımse bılemez..
evleneceksen de kuru ekmek ye kendı evını düzenını kur..huzur gibisi yok..
senın aılen nasıl izin verıyor bu duruma anlamıyorum..
bu kadar gözü kapalı dalınır mı..hiç etrafında sorun yasayan örnekte mi yok senin..ders cıkarasın....
ama emin ol yasayarak ders cıkaracaksın ama gec olacak..kucagında bebekle dönersın baba evıne...(inş.olmazda böyle bısey..)
bir erkek bakamıcaksa,kendı fıkrı yoksa evlenmıcek kardesım.otursun anasının dizinin dibinde..
kendi düşen aglamaz bunu unutma..
kusura bakmayın ben bıraz sert fikirliyim bu konuda..
allah senın gözünü açsın ne dıyım..

baştan tavrını koyacaksın arkadaşım bunu kabullenmek olmaz bir kere ev üstüne ev olmaz şuan senin vereceğin karara bağlı evliliğin gidiş hattı

Yok be tencere tavada lazım şimçik sempatiksalakcinni
Yorgan altı ne güne duruyor bacımm diğerlerine pamuk tıkacı -tatlicadiarzu- sesiz sedasız derinden gidecen :roflol:
Bahçeli ev filansa kolay yada en yakın hamama abone olacan :jeyyar:

yer sofrası var anacım kurtarır biraz
hehehhe hadi 5 gün kadar kurtarır sonrası delikafadulden

Ne var canım vardıyalı olur sempatiksalakcinni

24.02
02 .04 böyle gider yani sempatiksalakcinni

ayy aklıma gelmişken yazaym.bizim bi tanıdık jinekolog var
kadının biri muayeneye gelmiş.bi vajinasını açmış ki yumak gibi kıl :1shok:
kıldan şeyine ulaşması zaman almış.sormuş kadna niye almıyon al diye
demiş hem vaktim yok ev kalabalık,hem de kocam böyle seviyi:roflol::roflol::roflol:
senin ki sevmiyo nedecen :roflol:
doktor kız diyo o dakk bi tiksindim sorma

kelam cim, sözlün hakli canim kira veripte yillarca sürünmektense, bir 5 sene disini sIk kendi evini al misler gibizemuszemus
bak zaten eltilerinde problem yasamiyor demekki iyi aile seni el üstünde tutacak
sözlünün lafindan cikma cok mantikli düsünüyor akilli adamisvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…