kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

bugün kafanı yastığına koy ve mantığını 1.plana koy bakalım,düşünmeye fırsatın olsun...neler çıkacak...hayırlısı olur umarım hakkında..ınsanlar gördüklerinden ve yaşayanlarda pişmanlıklarından bahsediyor burda,herkes senin için bütün gerçekleri ortaya döküyor ve bu da senin lehine emin olabilirsin...

sana son bişi söylücem öyle bi eve gelin gitmektense hiç evlenmem ewdw kalırım daha iyi canım sana mutluluklar diliyorum

Son düzenleme:
daha önümüzde 9 ay kadar askerlik var bu süre içinde daha uzun uzun konuşacağız. sizin verdiğiniz fikirlerede dayanacağım umarım bi çözüm yolu buluruz.
hımmm bak biraz böyle düşünmen yine de fena değil
ama şunu unutma sözlün 9 ayda sana kimbilir neler dayatıcak kaydirigubbakcemile
ben kıllıyım ama sen olma demek nasıl bi mantıktır lmaz:
zaten gereken bakımları her bayan yapar, yapmayanı değil sözlün toplum bile hoşgörmez
ee daha ne, gerisi de Allah vergisi...
sözlün bana göre papucumun kıllı uklalası, kendini şimdiden bişi sanıyor :dilcikar:
böyle ukalalarla bir ömür geçmez kaydirigubbakcemile

baştan sona hak veriyorum. aynen öyle :içelim:
ne acele bu bekle biraz daha evi yapsın öyle evlen .evlilik için neden acele ediosun evde kalmazsın korkma .hele bu kafayla gidersen en az 100 kişi seninle nikah kıymak ister
doru vala delikafaduldenguclubacismile

nişanlısı kıllı tabi genetik olarak ev ahalisi de kıllıysa abooww varın gerisini siz düşünün kıllı lavabo tıkanmış küvet kıl yumağı çarşaflar bi de ayol insan herifini karıştırır yaw bu kalabalıkta kim kime dum duma sempatiksalakcinni

canım ne rahatatması aallah aşkına
akıl var mantık var hadi sadece kaynanan ve kayınpederin olsa neyse
5 görümce onu çocukları kayınbiraderler bir gelin daha bu nedir böyle akannehir
kusura bakma da onların ailesinde rütbelileri mi gönderiyolarmış belli bir süre sonra sanki askeri eğitim yeri
sözlün ne kadar kesin söylerse sen de o kadar kesin olacaksın cnm
olmaz diyeceksin
ben ilk defa evleniyorum diyeceksin evliliğimi yaşamak istiyorum dyeceksin

valla ben bazen evde iki kişi misafire tahammül edemezken sen bu kadar kişiyle birlikte yaşayacaksın valla helal olsun ne diyeyim.

allah iyiliğini versin emi hiç güleceğim yoktu vallakaydirigubbakcemile3

ya insan niye evlenir kendi evi yuvasi olsun sevdigiyle mutlu mesut yasasin kendi bir aile kursun diye
ama 15 kisi bir arada yasamak ohaoldumsmile ne yapicaksiniz hangi birinin yemegini hazirlayip kaldirip
yikiycaksiniz bitmek bilmeyen isteklerini yerine getiriceksiniz carsafi camasiri ütüsü allah allah diyorum yani bunu göze alabiliyormusunuz gercekten bence bu kadar seyi üstlendikten sonra artik sizin esinize karsi sevginizde azalir

:dance: :dance: :dance:

oğlan demek bundan mütevellit bıkmış kıllıdan ki sözlüsünü tehdit ediyo, kıllıysan istemem diye sempatiksalakcinni :roflol:
bizim eve 15 kıllı yeter bi de sen gelme diye :roflol::roflol::roflol:

annesi sen bilirsinmi demis benim annem sacimi basimi yolardi eminim böyle biseyin lafini bile edemezdim benkaydirigubbakcemile3

Aman yarabbim! Bana birşeyler oluyor akannehirakannehir
Arkadaşım sen kocasızlıktan öldünmü ki, böyle kabile halinde yaşamayı kabul ediyorsun,
Kendine güvenmeyen evlenmesin ve başkasının hayatını da karartmasın,
Madem ev almanın önemini biliyor, o zaman düzenini kurup ev alınca evlenin sizde,
Hayatının en güzel günlerini böyle toplucana yaşamak sana pek zevk vermeyecek kanımca...

bence senin düsüncelerin cok önemli herseyi iyi düsünup karar vermelisin sana saygi duyuyormu en önemli sey saygi sevgi olmayincada birsey düsünemiyorum simdiye kadar yasadigin seyleri düsün artilari eksileri bence birseyler bastan iyi gitmezse sonrasi icin pek güzel gidecene inanmiyorum sonradan pisman olmaktansa bastan iyi düsün bu insanla BIR ÖMÜR YASAYABILECEKMISIN SANA GÖREMI.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…