hımmm bak biraz böyle düşünmen yine de fena değildaha önümüzde 9 ay kadar askerlik var bu süre içinde daha uzun uzun konuşacağız. sizin verdiğiniz fikirlerede dayanacağım umarım bi çözüm yolu buluruz.
benim anlayamadığım ailen nasıl razı oluyor bu duruma?
baştan sona hak veriyorum. aynen öyle :içelim:onun hayatında değişen tek şey cinsellik olacak.(bu da onun yararına)
ama sen herşeyi mucburiyetten yapmak zorunda kalacaksın.
eş ten öte hizmetçi gibi. neysee....
uzun lafın kısası: Kendi düşen ağlamaz.
doru vala delikafaduldenguclubacismilene acele bu bekle biraz daha evi yapsın öyle evlen .evlilik için neden acele ediosun evde kalmazsın korkma .hele bu kafayla gidersen en az 100 kişi seninle nikah kıymak ister
Merhabalar. benim derdim şu doğrusu dert mi bilmiyorum. sözlüm evlenince kesinlikle ayrı eve çıkmayı bekleme diyor. annem babam ne zaman uygun görürse diyor. ve çok kalabalık bi aile. Aynı zamanda bi evde iki gelin olacak kaynana kayın peder 5 görümce 2 bekar birader ve eltimin 2 çocuğu. Daha öncede büyük eltim falan birlik oturmuşlar. ev alınca onlar ayrı eve çıktılar kardeşler bazen abide kalıyorlar. büyük elti gitti ben gelecem oğlanlardan biri evlenirse ev alınıp diğeri gidecek ben kalacam küçük gelinle bu böyle olacakmış bize de ev alınınca çıkacağız. sözlüm bunun, birlikte oturmanın, kısa sürede birikim yapıp ayrı ev alabilmek için yaptıklarını söylüyor evlenip kirada otutmaktansa bi 5 sene belki daha uzun sene birlik oturalım kendi evimiz olsun diyor. bende onu sevdiğim için bişey diyemiyorum bide ankaradan istanbula gideceğim kendi aileme uzak olacağım hep onunkiler yanı başımda olacaklar bilmiyorum ya iyi mi yapıyorum onu seviyorum zorlayamıyorumda mecburluktan kabul ediyorum sonu nasıl olur bilmiyorum o bana kesinlikle rahat edersin diyor bi sorun çıkmaz aranızda anlaşırsınız falan diyor birazda olsa beni rahatlatmaya çalışıyor.
nişanlısı kıllı tabi genetik olarak ev ahalisi de kıllıysa abooww varın gerisini siz düşünün kıllı lavabo tıkanmış küvet kıl yumağı çarşaflar bi de ayol insan herifini karıştırır yaw bu kalabalıkta kim kime dum duma sempatiksalakcinni
hangi kapıyı acsan ordan insan fırlar be
annesi sen bilirsin demiş ben çok kızdım annesine 21 yaşındaki kızımı size hizmetçi veremem demesi gerekirdi
nişanlısı kıllı tabi genetik olarak ev ahalisi de kıllıysa abooww varın gerisini siz düşünün kıllı lavabo tıkanmış küvet kıl yumağı çarşaflar bi de ayol insan herifini karıştırır yaw bu kalabalıkta kim kime dum duma sempatiksalakcinni
oğlan demek bundan mütevellit bıkmış kıllıdan ki sözlüsünü tehdit ediyo, kıllıysan istemem diye sempatiksalakcinni :roflol:nişanlısı kıllı tabi genetik olarak ev ahalisi de kıllıysa abooww varın gerisini siz düşünün kıllı lavabo tıkanmış küvet kıl yumağı çarşaflar bi de ayol insan herifini karıştırır yaw bu kalabalıkta kim kime dum duma sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?