kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

kızlar banada sınır bastı gÜlÜyom bılgısayar baŞında

Umarım akıl yani ruh sağlığını yitirmezsin

anlamadınmı bacım aşşık aşşık yoksa neen sözlensin:hulya:

Ben böyle aşkın ...

Aşk 15 kişilik evde süreceğin hayatmıdır..

Aşk ne zevkin ne rahatın eser olacağı bir dünyaya adım atmakmıdır...

Aşk ne olacağını bile bile gözünü kör edip kendini karanlıklara salmakmıdır...

Yahu sadece kaynana ile anlaşamayan o kadar kadınlarımız var nihayetinde boşanan.Bu nasıl iştir ki konu sahibesi kalabalık bir aileye girmek için can atıyor

Hayır madem sana ters o zaman evlenmeyin canım..Silah zoruyla mı evlendiriliyorsunuz ki.

İnsan kaderini kendi çizer.

İlk mesajda dert mi bilmiyorum yazmışsınız bir de..

Hala bundan şüphe ettiğinize bile inanamıyorum ben.

Kaynana,kayınpeder,elti,eltinin 2 çocuğu,5 tane görümce,2 bekar kayınbirader ...Yuh diyorum :bbo:

5 sene nasıl tahammül edeceksiniz.:umursamaz:

teneffüs ederim şekerim.aşk değilde ne .
kelam duymasın haaa aman
sempatiksalakcinni

ben böyle aşk hiç yaşamadm ondan bilemedim.bi de azcık kıskandm anacım sempatiksalakcinni
kıskanç karının tekiyim.mutlu birini görünce çekemiyom elimde değil. anlayın beni kızlar
:roflol::roflol::roflol:

böyle aşkı herkeş yaşayamaz...
bende çok kıskandım şimcik.
evimde tek başımayım ,banyoma tek giriyom,
tıuvalete girince hadi çııııık artık diye bağıran kimseeeem yok....
nedecem ben bilmiim.
en iyisi kaynanama birlikte yaşamayı teklif edim
olumunekankayizsmile

Konu sahibinin önceki konuları :

-Dün sözlüm canımı sıktı ( mesele sözlüsünün kıllı olduğunu söylemesi ve konu sahibinin bundan tiksinip tiksinmeyeceğini öğrenmek istemesi )

-Tüy sorunu nedeniyle evlilikten korkan var mı ?

Bunları mesele yapmaktansa 15 kişinin arasında nasıl yaşayacağınızı dert etmelisiniz bence.

Bu 15 kişi de minimum..Maximuma çıktığında napacaksınız.Bayramlarda seyranlarda düğün derneklerde dayanabilcekmisiniz onca kalabalığa.

Her iş size bakacak.Yemekti temizlikti şuydu buydu.Herşeyin elinizden çıkması beklenecek.

Görümceler sizden hizmet bekleyecek.

Herşeyi göze alıyormusunuz.

Ayrıca evde olup biten sorunları sözlünüze anlatamayacaksınız.Anlattığınız an ' sen bunları biliyordun,kalabalık olcağımızı söylemiştim ,kendi rızanla kabul edip geldin ben mi zorladım' yanıtını yada benzer bir yanıtı alacaksınız.

Kendi ailenize bile dert yanamayacaksınız.Çünkü kendiniz etmiş kendiniz bulmuş olacaksınız.

Ailesel hayattaki sorunlar evliliğinize de yansıyacak.Hiçbirşekilde özel hayatınız olmayacak.Birşeyleri yaparken,biryere giderken peşinize takılanlar sizle beraber gitmek isteyenler olacak.Yalnız kalmanız mucize olacak..

İyi düşünün hem de çok iyi düşünün..

kiymiziaba

benimkisi katlanmak veya tahammül etmek değil onu çok seviyorum ve onunla çok mutluyum buda olumsuzlukları pek görmememi sağlıyor. Onunla olduktan sonra gerisi yok gibi geliyor. Onun beni sevdiğini biliyorum.

kızlar bu şaka olmasın bu devirde böyle düşünen bir kız
sen onunla olmıycaksın onlarla olucaksınsevgi bir haftada biter sonra işin mantık yönü devreye girer senin mantık evlendikten bir hafta sonra çalışamaya başlayacağı için o çilekeş ananın başına ekşirsin muhakkak

beŞ sene yada daha uzuzun demıŞ sÖzlÜsÜ ben 7 yıllık evlıyım 7 asırdır evlıydım sankı 5- 10 sene az sanıyor bu

ya sanırım kelam'ın kendi ailesi de kalabalık, kalabalığı sorun etmiyor, alışmış, oraları geçmiş artık.

kabare olur bu konudan.

Diyelim ki o çok sevdiğiniz sözlünüz ve onun kabilesi ile bir arada yaşayamayacağınıza karar verdiniz,
çok düşünüp taşınıp yapamam,mutsuz olurum dediniz ve
ardından eklediniz ama seni çok seviyorum diye.

Sözlünüz olmaz,ya beraber oturacağız ya da ayrılıyoruz mu diyecek?

Sizin sevgi gösteriniz buna katlanmak ya da kabullenmek oluyor anladım da
onun ki ne olacak?

(ayrıca 5 yıllık kalkınma planı masalı adı üzerinde masal sadece)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…