o şeysi için evleniyosa bak onu da
zor görürsün bacım gel vazgeç bu işten
o şeysi için evleniyosa bak onu da
zor görürsün bacım gel vazgeç bu işten
Ben en Büyük hatayı annenizde Buluyorum.. nasıl kıyar size de nasıl izin verir Böyle Bir evliliğe ? siz çook saf çok masumane Bakıyorsunuz hayata çok da cahilsiniz tamam anladım ama hadi ya anneniz ? aklım almıyor Bir anne kızının Böyle Bi eve gitmesine nasıl müsade eder.. tamam seviyorsunuz sevin ama aileniz elini masaya vuracaktı, ayrı ev olmadan vermeyiz diyeceklerdi.. Başlarından atar gibi davranmışlar.. Ben aşkımdan ölüyorum desem annem Bacaklarımı kırar gene de vermez Beni..
daha önümüzde 9 ay kadar askerlik var bu süre içinde daha uzun uzun konuşacağız. sizin verdiğiniz fikirlerede dayanacağım umarım bi çözüm yolu buluruz.
arkadaşlar ben bu konuyu sözlümle konuşacağım ve burada da paylaşımda bulunacağım tekrardan. bide yarın ve perşembe günü nettimi açamam. cuma'ya dönebilirim. kaldığım yerden okumaya başlarım inşallah: evlenirsem veya kısmet olmazda evlenmez isem burada yazacağım.
ha bu arada gerçekten iyiliğim için konuşulduğunu farkediyorum ama gönlüme söz geçiremiyorum anneme gelince neler yapmadı ki ilk başta istemedi falan filan ama ben seviyorum dedim ilerde pişman olursam ben olurum dedim inşallah olmam.
Ben en Büyük hatayı annenizde Buluyorum.. nasıl kıyar size de nasıl izin verir Böyle Bir evliliğe ? siz çook saf çok masumane Bakıyorsunuz hayata çok da cahilsiniz tamam anladım ama hadi ya anneniz ? aklım almıyor Bir anne kızının Böyle Bi eve gitmesine nasıl müsade eder.. tamam seviyorsunuz sevin ama aileniz elini masaya vuracaktı, ayrı ev olmadan vermeyiz diyeceklerdi.. Başlarından atar gibi davranmışlar.. Ben aşkımdan ölüyorum desem annem Bacaklarımı kırar gene de vermez Beni..
ya 15 kişi hep beraber değiller dedimya büyük abisi ayrı eve çıktı o tek başına kalmıyor anne baba bi kaç ay onda kalıyorlar yazları zaten köylerindeler. kızların hepside yetişkin inşallah hepsini birer birer evlendirir göndeririz. ben 21 yaşındayım ayrıca şunu söyleyeyim illa benim dediğim olursa ayrı ev alırım seni diyo bırakmam ama aile olmayınca huzurumuz da olmaz arkamız olmaz diyor.
kıslar boşuna yazmayın arkadaşın anlamaya niyeti yok zaten niye konu açtı onuda anlamadım.kararını vermiş neye yorum yapılmasını istemiş kendininde kafası karışık.kendi düşen ağlamaz.evlensin görsün anne evi gibi olmaz anne kıyamaz kaynana görümce hepsi öyle bir kıyar ki. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 birgün kafasını yatak odasının duvarlarına vurur tabi ayrı odası olursa
aynen benimkide öyle ölüyorum desem ölll ozaman der eminim
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ailenin arkanızda yanınızda olması için illa dibdibe vıcık vıcık bir ilişki içinde olmanız mı gerekiyor.
bende dahil olmak üzere burda çoğunluk ailesinden ayrı yaşıyor normal olanda bu zaten.
hangimiz kaybettik ailemizi..arkamızda var çok şükür.
bizle birlikte yaşamıyosunuz diye bizi silip atacak kadar cahil değiller çok şükür ki.
ama nişanlın çok zeki bir adammış seni kandırmayı çok güzel başarıyor.
azcık aklını kullanda sen onu kandır ...
[sıze="2"][sıze="2"]
ailenin arkanızda yanınızda olması için illa dibdibe vıcık vıcık bir ilişki içinde olmanız mı gerekiyor.
Bende dahil olmak üzere burda çoğunluk ailesinden ayrı yaşıyor normal olanda bu zaten.
Hangimiz kaybettik ailemizi..arkamızda var çok şükür.
Bizle birlikte yaşamıyosunuz diye bizi silip atacak kadar cahil değiller çok şükür ki.
Ama nişanlın çok zeki bir adammış seni kandırmayı çok güzel başarıyor.
Azcık aklını kullanda sen onu kandır ... [/sıze][/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?