kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

SıNıR STRES ıSTEKMı BIRAKIR ıNSANDA KIZLAR:hulya:

Ben en Büyük hatayı annenizde Buluyorum.. nasıl kıyar size de nasıl izin verir Böyle Bir evliliğe ? siz çook saf çok masumane Bakıyorsunuz hayata çok da cahilsiniz tamam anladım ama hadi ya anneniz ? aklım almıyor Bir anne kızının Böyle Bi eve gitmesine nasıl müsade eder.. tamam seviyorsunuz sevin ama aileniz elini masaya vuracaktı, ayrı ev olmadan vermeyiz diyeceklerdi.. Başlarından atar gibi davranmışlar.. Ben aşkımdan ölüyorum desem annem Bacaklarımı kırar gene de vermez Beni..

lmaz:lmaz:Sakın sakın sakın aynı eve gelin gitme
şimdi herşey tozpembe
ilerde görürsün zorluklarını şimd,i bile belki beni anlamıyorlar diyorsundur
ama sakın birarada oturma ilerdeki doğacak sorunları yazayım istersen...
kendi söz hakkın olmayacak alış veriş yaparken içinden gelen bişeyi alamıcaksın kaynanan izin verirse alabilirsin kbaban eşine ufacık bişey söylese sen odanda ağlayacaksın sabahları erken kalkmak zorundasın çünkü orduya kahvaltı hazırlayacaksın 5 görümce az değil millet 1i ile uğraşamıyor eltinle anlaşamayabilirsin hele bide seni kıskanırsa vay haline küçük gelin olunca o bile seni ezecek belki günün mutfakta geçecek biyere giderken bile karışır kaynana kbaba
özel günlerinizi bile başbaşa kutlayamayacaksınız cinsel hayatınızı bile herkes görecek bilecekkk(umarım yatak odana duşakabin yaptırmayı akıl ederler)ayyy içime fenalık geldi en önemlisi ailenden uzaksın yabancısın oralara içini dökecek birini bile bulamazsın canım
bunları seni üzmek için yazmadım gerçekleri görebilesin diye yazdımm
okadar hassas olutsun ki o çocukların lafları bile seni üzer kırılırsın yol yakınken kabul etme yada bu işi ailene bırak biz kızımızı aynı evde oturtmayız desinler sen nişanlını kıramıyor olabilirsin
babalarınız halletsin bu işi
benim naizane fikrim bu
ilerde daha büyük sorunlar doğabilir...

o şeysi için evleniyosa bak onu da
zor görürsün bacım gel vazgeç bu işten

ya kızlar allah aşkına gelmiş buraya bir zarf atmış ..milleti konuşturuyor..sanki kendi bilmiyor...başına neler gelecek ...ya bırakın gitsin evlensin...sonra buraya gelir zaten yazar

Annesi de olmaz demiş ama kendisi isteyince sesi çıkmamış tabi ..
Ben olsam bende kırarım çocuğumun bacaklarını

Bu arkadaş sonuçta seviyor karşıdakini.
Sevgiyle herşey bitiyor mu, evet bitmiyor.
Yanlış mı yapıyor, bana ve bize göre yanlış yapıyor evet.
Ama emek verilmiş, sevgi büyütülmüş bir ilişkiden, aynı evde 15 kişi oturulur mu hadi vazgeç, ayrıl gitsin dediğinizde, karşıdaki de , aaa evet çok mantıklı, ben hemen gidip ayrılıyım demez.
Arkadaşın psikolojisi gayet normal bu anlamda.
Bundan 5 sene önce sorsanız, sevgi herşeyi aşar derdim bende.
Arkadaşta bu konumda, gayet normal düşünüyor.
Bu iş böyle pat diye bütün sevgiyi silip hadi ayrılalım diye çözülmez.
Yeri geldiğinde ayrılmak gerekiyorsa elbette ayrılmalı.
Kimse kimseye köle hayatını mecbur kılamaz.
Ama önce başka yöntemler denenmeli.
Sevgi ne kadar boş desekte bu koşullarda, bir evlilikte o kadar da önemli birşey.
Sil deyince silinmeyecek kadar önemli.
Bu sıkıntıyı , kaldıramayacağınızı, net tepkinzi karşıya koyun bence de.
Oldu ki, mecbur kılıyor sizi, katlanacaksın diyor, sizi anlamıyor, işte o zaman bana göre de ayrılmak en iyisi. Hiç evlenmeyin daha iyi bu koşullarda.

aşk önemli önemli de .işin içine biraz da mantığı sokmalı
yoksa başına büyük dertler alırsın ....
yıllarca hizmet edersin kaynanaya görümceye .... eee karşılığında sana madalya mı takacaklar.
tek lafla ödeşirsiniz...
mantıklı düşünün biraz

daha önümüzde 9 ay kadar askerlik var bu süre içinde daha uzun uzun konuşacağız. sizin verdiğiniz fikirlerede dayanacağım umarım bi çözüm yolu buluruz.

askerlik sürecinde bu kadar önemli konuları hakkını vererek konuşamazsınız. dalga geçmişsiniz demişsiniz, yazılanları tarafsız gözle okursanız doğru kararı verebilirsiniz. bir de bu siteye konu açanlardan biri olarak açılan konulara ve edinlen şikayetlere bir göz gezdirin haklı olduğumuzu göreceksiniz.

sözlünle konuşarak bir yere varabileceğini de düşünmüyorum şahsen. o şartlarını baştan sunmuş size. bana kalırsa o şartları kabul etmem. çünkü yaşanacak gibi değil. o alışmıştır yaşar belki ama ben aşkımdan ölsem o koşullarda yaşayamam. karşımdaki insanın canı olduğu gibi benimde canım var, bunu sevdiğim adam unutuyorsa beni sevmemiş demektir. seven için sevdiği önde gelmeli , ne zaman eşin önüne annesi,babası geçiyor o zaman sorunlar başlıyor. sizin sözlünüzde sözlüsü ve ailesi arasındaki çizgiyi ve de sınırı koruyamamış ve koruyamayacak. .

daha önce de yazdım yine yazıyorum. gönüll ,aşk sevgi bir yerden sonra götürmüyor ilişkiyi,bitiyor. sen şu anda sadece sevgiline sabrediyorsun ama ailesinin içine girdiğinde kaç kişiye birden sabretmek zorunda kalacaksın. işin kötüsü kaçacak deliğin olmayacak. sonunda biter sevgi , içinde bulunduğunuz ortam sayesinde saygın da bitecek geriye ne kalacak

sözlün aklını kullanıyor "ailem olmazsa olmaz diyor,onlarla yaşayacağız" diyor. sen ne diyorsun "sevdiğim adam" şakkıdı

sorguğum sorulara cevap yazmadın.cevap vermek zorunda değilsin sadece düşün o soruları. yazılanları kalbini bir kenara atarak düşün. bizim gibi düşüneceğine eminim. çünkü aklın yolu bir . aşk değil akıl

kıslar boşuna yazmayın arkadaşın anlamaya niyeti yok zaten niye konu açtı onuda anlamadım.kararını vermiş neye yorum yapılmasını istemiş kendininde kafası karışık.kendi düşen ağlamaz.evlensin görsün anne evi gibi olmaz anne kıyamaz kaynana görümce hepsi öyle bir kıyar ki. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 birgün kafasını yatak odasının duvarlarına vurur tabi ayrı odası olursa

aynen benimkide öyle ölüyorum desem ölll ozaman der eminim

kızlar aılelerın ne gÜnahı var kız demıŞ ınŞallah pıŞman olmam dıye ınŞallahla maŞallahla olmuyor bu ıŞler bırŞey olunca yıne annesının baŞına ekŞıycek Şımdı bu evde yırtıyordur kendını sevıyorum dıye annesının tansyonu vardır Şekerı vardır yazık aılesınede

aman allahımmmm nasıl bi hayatttt cehennem gibiii
Allah korusun yaa ben kafayı yerdim heraldeeee vuuuuu

ailenin arkanızda yanınızda olması için illa dibdibe vıcık vıcık bir ilişki içinde olmanız mı gerekiyor.
bende dahil olmak üzere burda çoğunluk ailesinden ayrı yaşıyor normal olanda bu zaten.
hangimiz kaybettik ailemizi..arkamızda var çok şükür.
bizle birlikte yaşamıyosunuz diye bizi silip atacak kadar cahil değiller çok şükür ki.
ama nişanlın çok zeki bir adammış seni kandırmayı çok güzel başarıyor.
azcık aklını kullanda sen onu kandır ...

haklısın aslında, şansımı son kez denedim. anlamak ister veya istemez kendi bilir.vereliniortak

ailesi acımıyor biz acıyoruz bu da garip bir durumsempatiksalakcinni

aynen benimkide öyle ölüyorum desem ölll ozaman der eminim

vallahi bende kızım olsa hiçbir şikayet istemiyorum boşanırsanda bu kapı kapalı derdim evlat yapıyorsakta çile çekmek için değil arkadaşlar

5 gorumce mi akannehir
allah size bol bol bol bol bol bol bol bol bol...
sabirlar versin
:bbo:

alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis
BU ONLARI EVLENDİRİYORUM DERKEN ONLAR BUNU BOŞATMASIN

ah canım ah uzaktan bile yetiyorlar insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…