sende mi birlikte yaşıyosun canım...
sözüm konu sahibine tabi ama allahım isteyen herkese nasip etsin canım
birde ben su kayinvalidengilin evini merak ettim
kac tane oda var?... :lepi:
[ı]herkes pek bi güzel döktürmüş maşallah size kızlar alkisalkisalkis
şimdi o kalabalığın içinde cinsel hayatı sürdürmek marifet olmasına marifet de birde sonrası var
ses duymasalar bile , duşa girip çıkınca her türlü bilecekler ne zaman birlikte olduğunuzu
bu stresle evlilik mi olur ya.
[/ı]
[ı]ay bide şimdi küçük gelinsiniz diye herşeyi sizden bekleyecekler
yemek yenilecek,bulaşığı siz yıkayacaksınız ve hergün düğün bulaşığı gibi bulaşık çıkacak, dua edin de makina olsun evde,hoş cadı bi kaynanaysa sen ne güne duruyosun elektrik harcama boşa diye kestirip atarsa görürsün o zaman aşkı sevgiyi,anneye kafa tutup evlenmeyi... [/ı]
[ı]ayy yaşı da küçükmüş daha çok yazık olacak [/ı]
yeri geliyor insan kendi annesiyle babasıyla bile küçük sorunlar yaşayabiliyor aynı evin içinde.yani böyle bir şeyi kabul etmen için hayatından bıkmış olman gerekir diye düşünüyorum.sadece anne babasıda deil resmen bir sülale aynı evde yaşıycaksınız.ben olsam arkama bakmadan kaçardım:jeyyar:
Etiketler
15 tane kelle, aboowww, amanin boooww, arabadabeş evde onbeş, banyo sırası haftada bir geliyor, bayramda100kişi olurlar, ben anneme tahammül edemiyom.kaldı elin anası, bile bile intihar, bir arabaya kaç fil biner, eltigörümcekaynanakayınpederkayınabovvvvv, eniyiçözümintiharet, evine, gelin, gidecegimeltimde, hoopp sağ baştan say, kafasız gelin, kayinvalidemin, kaynana istimada, koğuş yemek hazır, koğuşş kalk, olacak, sankimherifbehlül, soyha gelin kalkkk calis yatma, yemek sırası kimde, yeni gelin kimse onda tabi
:1shok::roflol:
haklısın aslında, şansımı son kez denedim. anlamak ister veya istemez kendi bilir.vereliniortak
ailesi acımıyor biz acıyoruz bu da garip bir durumsempatiksalakcinni
bu kıza eŞŞek bÜyÜsÜmÜ yaptırdılarkİ eŞŞek gİbİ sırtına bİnelİm dİye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?