kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

birde ben su kayinvalidengilin evini merak ettim
kac tane oda var?...
:lepi:

sende mi birlikte yaşıyosun canım...
sözüm konu sahibine tabi ama allahım isteyen herkese nasip etsin canım

yok anacım birlikte yaşayamam .
ben herifimi aldım anama yakın biryerde oturuyorum.(yoksa evlenmem dedim.anneme düşkünümdür azcık)
ama kayınvalideyle görümceyle geçinmek zor onu bilirim onu söylerim ben

Vallahi ben de evi merak ettim,dubleks de olsa yetmez bu kadar adama..:uhm:

kızlar 15 deĞılde 5 kıŞı olsalar ne olur benım kendı aılemde evlenmeden Önce 5 kıŞıydık anne baba 3 Çocuk kımse halınden memnun deĞıldıÖzgÜrlÜk yok rahat banyo yok aĞda yok rahat gıyınme yok tv seyretme problemı telefon problemı problem baŞka bırŞey deĞıl 26 yaŞında evlendım eŞımle ayrı eve Çıktık karı koca oh dedım dÜnya varmıŞ 2 sene daha kalabalıkta dursam kafayı yıyecektım yem,n ederım yerı, gelıyor tek eŞı bıle batıyor ınsana

kendı aıleme hızmet Çok ettım eŞımın aılesınede Şımdı artık kımseye hızmet edemem azıcık aklı varsa evlenmez 21 yaŞındaymıŞ 21 kere vurur kafasını duvarada elın oĞlu acımaz

Etiketler
15 tane kelle, aboowww, amanin boooww, arabadabeş evde onbeş, banyo sırası haftada bir geliyor, bayramda100kişi olurlar, ben anneme tahammül edemiyom.kaldı elin anası, bile bile intihar, bir arabaya kaç fil biner, eltigörümcekaynanakayınpederkayınabovvvvv, eniyiçözümintiharet, evine, gelin, gidecegimeltimde, hoopp sağ baştan say, kafasız gelin, kayinvalidemin, kaynana istimada, koğuş yemek hazır, koğuşş kalk, olacak, sankimherifbehlül, soyha gelin kalkkk calis yatma, yemek sırası kimde, yeni gelin kimse onda tabi
:1shok::roflol:

Ben birlikte yaşamıyorum ama resmen yaşıyor gibiyiz.Ailemi bırakıpta geldim ben.Çok zor olur.Sana eziyet olur.Başbaşa kalamadığınız için problemleriniz büyür.Üzülürsün.Çok karamsar yaklaştım ama bendaha 1 görümceyle uğraşamıyorum sana allah yardım etsin.Anne baba diyorsun güveniyorsun ama onlar el bunu aklından çıkarma kendi annen baban gibi olmuyo.Anlayamıyorlar seni.Çok canın yanar çok

Herkes pek bi güzel döktürmüş maşallah size kızlar alkisalkisalkis
Şimdi o kalabalığın içinde cinsel hayatı sürdürmek marifet olmasına marifet de birde sonrası var
Ses duymasalar bile , duşa girip çıkınca her türlü bilecekler ne zaman birlikte olduğunuzu
Bu stresle evlilik mi olur ya.

Ay bide şimdi küçük gelinsiniz diye herşeyi sizden bekleyecekler
Yemek yenilecek,bulaşığı siz yıkayacaksınız ve hergün düğün bulaşığı gibi bulaşık çıkacak, dua edin de makina olsun evde,hoş cadı bi kaynanaysa sen ne güne duruyosun elektrik harcama boşa diye kestirip atarsa görürsün o zaman aşkı sevgiyi,anneye kafa tutup evlenmeyi...

ayy yaşı da küçükmüş daha çok yazık olacak

çok aşıkmış kı boşver a.... Etsinlerde görsün

yeri geliyor insan kendi annesiyle babasıyla bile küçük sorunlar yaşayabiliyor aynı evin içinde.yani böyle bir şeyi kabul etmen için hayatından bıkmış olman gerekir diye düşünüyorum.sadece anne babasıda deil resmen bir sülale aynı evde yaşıycaksınız.ben olsam arkama bakmadan kaçardım:jeyyar:

bu kıza eŞŞek bÜyÜsÜmÜ yaptırdılarkı eŞŞek gıbı sırtına bınelım dıye

Kendi annesi babasına bağıra biliyor insan da işte onlara bi surat assan trip atıp bi ton tantana olur.Bak benim kayınvaldem kayınbabam.Kendi öz ailem kadar iyi ama genede olmuyor.Cinsel hayat bitiyo zaten.Daha yaşayamadan.Senin illa bi muayyen günün bi hasta gergin halin olucak ama onlara hep gülmek hep ayakta durmak zorunda olacaksın.İlerde ayrılmakdaha zor olacağından daha da susup ezilirsin :CüvCüv:

bu kız zannedıyokı gÜzelım eŞım benı ezdırmez cınsel hayatımızda olucak eŞım bana mahkum nasılsa bır dedıĞımı ıkı etmez nıkahı bastıĞın anda o adamı tanıyamıycaksın 90 derece nasıl dÖndÜ dıye gÜzellık para etmıyo

abovvvvv bayılacağım şimci

Ayağını uzatıp oturamayacak canı istediğince...
Bugün de yemek yapmayayım,kahvaltı edelim ya da dışardan söyleyelim diyemeyecek..
Hadi şuraya gidelim diyemeyecek gönlünce..
Bu liste o kadar uzun ki..:bbo:
Ah kelam,duy sesimizi..

ÖlÜm ÖlÜm dedıĞın nedır kı gÜlÜm, 15 tane kelle, aŞk her Şey deĞıl, aboowww, amanin boooww, arabadabeş evde onbeş, banyo sırası haftada bir geliyor, bayramda100kişi olurlar, ben anneme tahammül edemiyom.kaldı elin anası, bile bile intihar, bir arabaya kaç fil biner, eltigörümcekaynanakayınpederkayınabovvvvv, eniyiçözümintiharet, evine, gelin, gidecegimeltimde, hoopp sağ baştan say, kafasız gelin, kayinvalidemin, kaynana istimada, koğuş yemek hazır, koğuşş kalk, olacak, sankimherifbehlül, soyha gelin kalkkk calis yatma, tek ÇÖzÜm ayrilik, yemek sırası kimde, yeni gelin kimse onda tabi

Ay bayılacağım şimdi...Soyha yazan arkadaş kim çok merak ettim..:roflol:

haklısın aslında, şansımı son kez denedim. anlamak ister veya istemez kendi bilir.vereliniortak

ailesi acımıyor biz acıyoruz bu da garip bir durumsempatiksalakcinni

böyle kızın olursa anası netsin yaa :hulya:
yıldırmıştır kadını akannehir

bu kıza eŞŞek bÜyÜsÜmÜ yaptırdılarkİ eŞŞek gİbİ sırtına bİnelİm dİye

eşşek büyüsüde mi var :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…