senden 5 dk önce bu sarkiyi ben armagan etmistimBirkaç ay en fazla sene sonra konu sahibesi şu şarkıyı mırıldanır
Kendim ettim kendim buldum
Gül gibi sarardım soldum
Eyvah eyvah eyvah
amaninnnn yeni okudum killi olayiiiii:2:öp beni canım arkadaşımŞeniz bende öptüm seni mucuk Şenizolumunekankayizsmile
kız napim laf lafı açıyo sempatiksalakcinni dayanamıyorum yaıyorum bendeo kaynana onu vazgeçiremediyse cıkk sanmam roman yazsak boş boshayallersmile
kocası öyle seviymiş :bbo: nasl bi sevgi,nasl fantazidir yarebbim aklinialirimsmile
senden 5 dk önce bu sarkiyi ben armagan etmistim
yakindir bundanen az bi 5 sene sonra böyle bi konu acilcak "vay ben nideeem nerelere gideeeeeeeem"
amaninnnn yeni okudum killi olayiiiii:2:
akillara zarar vallaaa sempatiksalakcinni
İşin gücün geyik kaydirigubbakcemile
ne yapıyım bacım azdım bugün sempatiksalakcinni :icecream: tutmayın beni kaydirigubbakcemile
5 sene değil daha evvel olacak bence kuzum
Ondan dedim ya konu sahibine nickinizi ve şifrenizi bir yere not alın bir sonraki konularınızda ikinci üyelik almazsınız diye
neden öyle diyorsunki canım sözlüsü bunu kanatlarının altına alıcak ya artık onun kadını olucak fedakarlık en büyük vazifesi
dedimya en gec diye :roflol:
okudum okudum, ama umursamamistir bile
ÖlÜm ÖlÜm dedİĞİn nedİr kİ gÜlÜm, 15 tane kelle, aŞk her Şey deĞİl, aboowww, amanin boooww, anam, arabadabeş evde onbeş, banyo sırası haftada bir geliyor, bayramda100kişi olurlar, behlül olsa duvara tırmanır, ben anneme tahammül edemiyom.kaldı elin anası, bile bile intihar, bir arabaya kaç fil biner, eltigörümcekaynanakayınpederkayınabovvvvv, eniyiçözümintiharet, evde kim yokki, evine, gelin, gelin olduğumu bilemedim tüh wah, gidecegimeltimde, hoopp sağ baştan say, huzur yok, kıllı şaziye, kafasız gelin, kalk, kayinvalidemin, kaynana istimada, kendim ettim kendim buldum, koğuş uyan sağ baştan say.., koğuş yemek hazır, koğuşş kalk, leeeen, olacak, oturecek, pazardan aldım bir tane eve geldim 15 tane, sankimherifbehlül, soyha gelin kalkkk calis yatma, tek ÇÖzÜm ayrilik, yemek sırası kimde, yeni gelin kimse onda tabi
yokmu başka ya hepsi süper olmuş delikafadulden
yok brad pitt değildirbu kadar inat edecek vazgeçilmeyecek ne yaptı bu adam da sen vazgeçmiyosun anlamıyorum.brad pitt sanki mübarek:umursamaz:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyalllaaahhh sizi napmasin kizlar naptiniz bu etiketlere byöle naaaann:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ÖlÜm ÖlÜm dedİĞİn nedİr kİ gÜlÜm, 15 tane kelle, aŞk her Şey deĞİl, aboowww, amanin boooww, arabadabeş evde onbeş, banyo sırası haftada bir geliyor, bayramda100kişi olurlar, ben anneme tahammül edemiyom.kaldı elin anası, bile bile intihar, bir arabaya kaç fil biner, eltigörümcekaynanakayınpederkayınabovvvvv, eniyiçözümintiharet, evde kim yokki, evine, gelin, gidecegimeltimde, hoopp sağ baştan say, huzur yok, kafasız gelin, kayinvalidemin, kaynana istimada, kendim ettim kendim buldum, koğuş yemek hazır, koğuşş kalk, olacak, sankimherifbehlül, soyha gelin kalkkk calis yatma, tek ÇÖzÜm ayrilik, yemek sırası kimde, yeni gelin kimse onda tabi
ayyyyyyy koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
özelliklede sankimherifbehlül ve soyha gelin kalkkk calis yatma :roflol:
bunlari kim yazdi ciksin ortaya öpeceeeem:roflol:
ahahahahahahahahahaaaa bu kızın düğünü de kalabalık olur o zaman belki ev almak için 5 sene beklemeye gerek kalmaz :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:kızcağızın konusu bilem kalabalık.
En az demişsin kız iyice sıyırdın sen de bu tip konularda sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile saçından çekip çıkarcam seni bu konudan sempatiksalakcinni
yok brad pitt değildir
çok kıllı olduğunu dediğine göre neclanın kocası gibi biri olabilir :roflol::roflol::roflol:
saklamak için de fular doluyordur boynuna o cazip geliyordur kızımıza :roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
etiketleri gördüm ben de geberdim gülmekten hala gülüyorum yeter artık kızlar delikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ahahahahahahahahahaaaa bu kızın düğünü de kalabalık olur o zaman belki ev almak için 5 sene beklemeye gerek kalmaz :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
ank yavrum neden kotu emellerine alet ediyorsun bizi. kötükedihüso
surada onemli bir problemi hallediyoruz.
öylemi demisim sempatiksalakcinni akil kalmadi KK sayesinde yaw sempatiksalakcinni:roflol:
bugün çok formumdayım zaten her zaman yakalayamazsın ona göreahhhh çekme saçlarımdan kaydirigubbakcemile
bu konu iyice geyige döndü hee hepimiz toptan ban yicez eyvahedigeldismile tirstim :1ninca:
ben gidiyomatla arkama seni de götürüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?