kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

Birkaç ay en fazla sene sonra konu sahibesi şu şarkıyı mırıldanır

Kendim ettim kendim buldum
Gül gibi sarardım soldum
Eyvah eyvah eyvah
senden 5 dk önce bu sarkiyi ben armagan etmistim
yakindir bundanen az bi 5 sene sonra böyle bi konu acilcak "vay ben nideeem nerelere gideeeeeeeem"

amaninnnn yeni okudum killi olayiiiii:2:
akillara zarar vallaaa sempatiksalakcinni

senden 5 dk önce bu sarkiyi ben armagan etmistim
yakindir bundanen az bi 5 sene sonra böyle bi konu acilcak "vay ben nideeem nerelere gideeeeeeeem"

amaninnnn yeni okudum killi olayiiiii:2:
akillara zarar vallaaa sempatiksalakcinni

5 sene değil daha evvel olacak bence kuzum

Ondan dedim ya konu sahibine nickinizi ve şifrenizi bir yere not alın bir sonraki konularınızda ikinci üyelik almazsınız diye

Gelin olduğumu bilemedim tüh wahh
Behlül olsa duvara tırmanır sempatiksalakcinni
Koğuş yemek hazır boshayallersmile

İtiraf ediyom ben söledim :hulya: :icecream:

ayyy inanmıyorum 11 yıllık evliyim eşim ailemle yaşıcaksın toplan hanım taşınıyoz yanlarına dese bizimkilerde kalabalık arkama bakmadan kaçarım kabul etmem yanii ohaoldumsmile
düşünsene gece banyo yapıcaksın sıra gelirse tabii eyvahedigeldismile düşüncesi bile kötü bu kadar kör olma lütfen yaa o büyük aşk o kargaşada poff diye sönü verir kafanı taşlara vurursun ben ne halt ettim diye aklını bir an önce başına al alsanaalsanasmile

ÖlÜm ÖlÜm dedİĞİn nedİr kİ gÜlÜm, 15 tane kelle, aŞk her Şey deĞİl, aboowww, amanin boooww, anam, arabadabeş evde onbeş, banyo sırası haftada bir geliyor, bayramda100kişi olurlar, behlül olsa duvara tırmanır, ben anneme tahammül edemiyom.kaldı elin anası, bile bile intihar, bir arabaya kaç fil biner, eltigörümcekaynanakayınpederkayınabovvvvv, eniyiçözümintiharet, evde kim yokki, evine, gelin, gelin olduğumu bilemedim tüh wah, gidecegimeltimde, hoopp sağ baştan say, huzur yok, kıllı şaziye, kafasız gelin, kalk, kayinvalidemin, kaynana istimada, kendim ettim kendim buldum, koğuş uyan sağ baştan say.., koğuş yemek hazır, koğuşş kalk, leeeen, olacak, oturecek, pazardan aldım bir tane eve geldim 15 tane, sankimherifbehlül, soyha gelin kalkkk calis yatma, tek ÇÖzÜm ayrilik, yemek sırası kimde, yeni gelin kimse onda tabi

yokmu başka ya hepsi süper olmuş delikafadulden

5 sene değil daha evvel olacak bence kuzum

Ondan dedim ya konu sahibine nickinizi ve şifrenizi bir yere not alın bir sonraki konularınızda ikinci üyelik almazsınız diye

dedimya en gec diye :roflol:
okudum okudum, ama umursamamistir bile

neden öyle diyorsunki canım sözlüsü bunu kanatlarının altına alıcak ya artık onun kadını olucak fedakarlık en büyük vazifesi

Ben kendi adıma arkadaşta dalga geçilecek bir anormallik göremedim.
Benim bildiğim aşkın gözü kör oluyor zaten, gözü kör olmayana, mantıklı bakana, aşk denmiyor. Arkadaşın böyle bakıyor olması, herşeye göğüs gerebileceğini zannetmesi, belki de kimbilir gerecek olması(belkide evlenecek ve herşey mükemmel olacak kimbilir), bana hiç te tuhaf gelmiyor. Zamanında ben olsam ben de aynı şeyi yapardım.

Burada kim çıkıp çok aşığım çok seviyorum diyipte, böyle bir mevzuda çok kolay hadi sana güle güle der, bunun adına da sevgi ve aşk denmez heralde. Birileri çıkıp mantık evliliği yapacağım dese, herkes illa aşk olmalı der, mantık bize göre değil der. Demek ki aşk önemli birşey. Bunu yaşayan kimse de, mantıken bakayım olaya, hemen ayrılıveriyim demez, elbette bocalar, bocalamalıda, yoksa ben buna sevgi demem.

Karşıdaki erkektede aynı şekilde icraat lazım, sevgisinin arkasında durması lazım, ailesine karşıda. Bunu yapmıyorsa işte o zaman, aşkın gözü açılmalı, zor da olsa.
İşte arkadaş gereken çabayı gösteriyor, göstermelide.
Olmuyorsa da, kaldıramayacaksa da, aşığım ölüyorum dememeli.
Yok ben herşeyi göze alıyorum diyorsa da, başına gelecekler onun sıkıntısı ya da kimbilir kazancı.

ank yavrum neden kotu emellerine alet ediyorsun bizi. kötükedihüso
surada onemli bir problemi hallediyoruz.

bu kadar inat edecek vazgeçilmeyecek ne yaptı bu adam da sen vazgeçmiyosun anlamıyorum.brad pitt sanki mübarek:umursamaz:
yok brad pitt değildir
çok kıllı olduğunu dediğine göre neclanın kocası gibi biri olabilir :roflol::roflol::roflol:
saklamak için de fular doluyordur boynuna o cazip geliyordur kızımıza :roflol::roflol::roflol::roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
etiketleri gördüm ben de geberdim gülmekten hala gülüyorum yeter artık kızlar delikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızcağızın konusu bilem kalabalık.
ahahahahahahahahahaaaa bu kızın düğünü de kalabalık olur o zaman belki ev almak için 5 sene beklemeye gerek kalmaz :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:

En iyisi biz de kendi aramızda para toplayalım gönlümüzden ne koparsa eve çıkartalım şunları biran evvel sempatiksalakcinni

Ama o zamanda doğan çocuklar evlenip o evden çıkmaz olurlar.Aile seviyor kalabalığı bikerem kafamçokkarıştı

niko allahhh canini almasin nannnnnnnnnnnnnnnnnn delikafaduldengeberdimmmmm:roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bu konu iyice geyige döndü hee hepimiz toptan ban yicez eyvahedigeldismile tirstim :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…