kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

oranında tadına bakmak lazım emme giren nasıl giriyor mapusa :hulya:
en iyisi hediye kısmına girmemek :uhm:

söylemesi ayiptir ben cooook baktim tadina :smiley-cool::2:
hic tavsiye etmem sempatiksalakcinni

Ben bekçiyim geç arkama ama rahat dur arkamda elleşme sempatiksalakcinni

delikafadulden

adam 15 kişilik aileye gelin gelcek kızı bulmuş, bi de kılsızını arıyo.. aynı meşhur deyimdeki gibi olmuş ne diyim yav.

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:

delikafadulden

ne delleniyon seni de bekçi yardımcısı yaptım hadi geç görevinin başına sempatiksalakcinni

Ank06 sen de çaycı ol olur ya belki birgün yükselirsin fstk ile benim gibi sempatiksalakcinni

Bu arada ağda yapmaya çalışırken en az beş kişi tarafından baskına uğramak,yarı bacağı ağdalı,kalanı jiletli dolaşmak,bi türlü senkronu tutturup iki bacağı aynı anda kaymak gibi dolaşmak lüksünü yaşayamamak da cabası,evlen evlen,hayatında çok olağan olan şeyler lüks haline gelince anlarsın hatanı.Farz-ı misal:tuvalete çıkmak
Şahsen tek çocukla kabız oldum vaktinde şey edememekten,on beş kişi sanırım fosilleştirir hacetimisempatiksalakcinni

ne delleniyon seni de bekçi yardımcısı yaptım hadi geç görevinin başına sempatiksalakcinni

Ank06 sen de çaycı ol olur ya belki birgün yükselirsin fstk ile benim gibi sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol::roflol: yiterrr yagggg yiteeeeerrrr sırnaşık şey
insafffff aciyin biraz bana sırnaşık şey tahtali köyü boylicam bu gidisle sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Öylemi dersin be dilosum

Yani evleneyimde gerisi faso fiso he???

Ah Ah.....:hulya:

Konu sahibi arkadasim, sen benim kardesim, kuzenim herhangi bir yakinim olsan öncelikle seni güzelcene bir elime alir essek sudan gelene kadar döverdim....aklin basina geldiginde eline saglik gülsüm abla diycegini bildigim icin.

Lüften bu kadar kör olma, sende biliyorsunki kesinlikle mutlu bir evliligin olamaz bu sekilde.

Cok sevdigim öz teyzem gibi sevdigim rahmetli Fatma teyzemin bir lafi vardi, "Gülsüm kizim sen egerki evinde rahatcana bir osuruk bile atamiyorsan, bilki o ev artik senin evin olmaktan cikmistir, ya rahatini bozanlari kovacaksin, yada sen kacacaksin"

Dogru demis.....cok seker bir kadindi yahu:1hug:

Gercekten tebrık edıyorum aşkınızın buyuklugune bu kadar ınanıyorsunuz..

Nısanlınızıın teklıfını dusenebılıyorsunuz..

bu cesaret mı kendıne guven mı yosa kulakları tıkamam mı anlıyamadım..

Ben dahıl bır cok kız bu teklıfı duymaya bıle tahammul edemıyor...

Keske dedıgınız gıbı sevgı herseyın ustesınden gelebılse ama gelmıyor ıste..

Bu kadar boşanma olayı yasanıyor...

Sevgıyle nefret arasında ınce bı cızgı var..

yaşayacaklarınız sonunda sevgınız nefrete de donusebılır...

Dılerım hakkınızda en dogru kararaı verırsınız.

Ikı yıl sonra ben buyuk aılede cok mutluyum dıye konu acıp hepımızı sok edersınız

hee bak bide bu konu var
bakiniz bu yorumumu ciddiyetle yaziyorum haa sempatiksalakcinnidalga gecmeyin sonra:mymeka:
kil tüy problemim var dedin
seninkiside masallah daha sözlüyken killik yapip oranda buranda kil varmi demis
tüylü istemem demis, ha benim akilli arkadasim senin kil tüy problemin varken 15 kisiyle ayni evde nasil kendine vakit ayircagini düsündünmü??
evlendikten sonra buraya "agda yapmaya firsat bulamiyorum, acaba aldatiliyo muyum :gitme:" diye konu acarsan hic sasirmam ama :1closedeyes:

Son düzenleme:

:roflol::roflol:

delikafadulden

acı varmı acı oralarda akannehir

yok ben koğuş ağası olacam bayanssulusmile
çaycı başkası olsun alsanaalsanasmile

:roflol: :roflol: hay ağzına sağlık dilarecim :lepi:

dur gitme bi yerlere :gitme: sempatiksalakcinni

gülsüm yardıma gelecem canım hiçmerak etme kaydirigubbakcemile

pazardan aldım bir tane eve geldim 15 tane
:roflol::roflol::roflol:

Sultanım,baksana ille de evleneceğim diyor kardeşimiz,bence sen dövme,on beş kişiden biri elbet dövecektir ileride,hatta dayağa ne hacet,evdeki nüfus elini kolunu sallayarak gezmeye kalksa aldığı darbelerden hastanelik olur gibi bir his var içimde-tatlicadiarzu-

Böyle bir sebepten ötürü ayrılamayacağını söylüyor konu sahibi.Evlenmekte kesin kararlı yani..

ayril diyen yokki zaten
gelecek, güzel bi evlilik ümid ediyosan bu gidisle cok beklersinboshayallersmile diyoruz -tatlicadiarzu-
tabi anlayanaşakkıdı

Yaw ank cidden düsünsene böyle durumda kendi kardesini....

Bu kizin ailesi nasil böyle birseye tepki vermiyor? Nasil razi olabiliyor inan hayret ediyorum yahu!akannehir

Ben olsam hadi len baska kapiya yok size kiz der def ederim böylelerini vallaha, kardesiminde bir güzel sacini basini yolduktan sonra aklini basina getirirdim....bol bol kaynana ile yasayip piskolojisi bozulan kadinlarla bir araya getirir hadi anlatin bakalim nasilmis kayanana görümce elti ile yasamak derdim.

Yani ne yapar eder kardesimi veya bir yakinimi böyle bir hata yapmaktan engellemeye calisirdim.:hulya:

Len kirmizi donlu, ne gülüyon olm orda yariliyon bayiliyon....olumunekankayizsmile

ya ama birsürü etiket geldi gecti surdan
hicbiride sankimherifbehlül ve soyha gelin kalkkk calis yatma gibi cildirtamaz beni:roflol:
bu etiketleri gecenlere ödül vercez :hooray:

ya gülsümcüm benim kızımla aynı yaştaymış birde bu
bana bu düşünveyle gelcek varya gebertirim onu yolarım resmen
annesid olmaz demiş önce ben illa evlenecem diyince oda peki demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…