akannehir
Arkalar boş,ilerleyelim ahali,kapılara yığılmayalım-tatlicadiarzu-
söylemesi ayiptir ben cooook baktim tadina :smiley-cool::2:
oranında tadına bakmak lazım emme giren nasıl giriyor mapusa :hulya:
en iyisi hediye kısmına girmemek :uhm:
Ben bekçiyim geç arkama ama rahat dur arkamda elleşme sempatiksalakcinni
adam 15 kişilik aileye gelin gelcek kızı bulmuş, bi de kılsızını arıyo.. aynı meşhur deyimdeki gibi olmuş ne diyim yav.
hic tavsiye etmem sempatiksalakcinni
delikafadulden
ne delleniyon seni de bekçi yardımcısı yaptım hadi geç görevinin başına sempatiksalakcinni
Ank06 sen de çaycı ololur ya belki birgün yükselirsin fstk ile benim gibi sempatiksalakcinni
akannehir
Arkalar boş,ilerleyelim ahali,kapılara yığılmayalım-tatlicadiarzu-
Kaynana elinde mikrofon,her akşam aynı terane...
Arada elti,görümceden ortancası ve kayın oda kapılarına sıkışsa da,iki çocuk cama yapışsa da,nefes almak zor olsa da,evlenmek adına yaşanır bu sıkıntılar
Bu arada ağda yapmaya çalışırken en az beş kişi tarafından baskına uğramak,yarı bacağı ağdalı,kalanı jiletli dolaşmak,bi türlü senkronu tutturup iki bacağı aynı anda kaymak gibi dolaşmak lüksünü yaşayamamak da cabası,evlen evlen,hayatında çok olağan olan şeyler lüks haline gelince anlarsın hatanı.Farz-ı misal:tuvalete çıkmak
Şahsen tek çocukla kabız oldum vaktinde şey edememekten,on beş kişi sanırım fosilleştirir hacetimisempatiksalakcinni
Öylemi dersin be dilosum
Yani evleneyimde gerisi faso fiso he???
Ah Ah.....:hulya:
Konu sahibi arkadasim, sen benim kardesim, kuzenim herhangi bir yakinim olsan öncelikle seni güzelcene bir elime alir essek sudan gelene kadar döverdim....aklin basina geldiginde eline saglik gülsüm abla diycegini bildigim icin.
Lüften bu kadar kör olma, sende biliyorsunki kesinlikle mutlu bir evliligin olamaz bu sekilde.
Cok sevdigim öz teyzem gibi sevdigim rahmetli Fatma teyzemin bir lafi vardi, "Gülsüm kizim sen egerki evinde rahatcana bir osuruk bile atamiyorsan, bilki o ev artik senin evin olmaktan cikmistir, ya rahatini bozanlari kovacaksin, yada sen kacacaksin"
Dogru demis.....cok seker bir kadindi yahu:1hug:
hic tavsiye etmem sempatiksalakcinni
delikafadulden
ne delleniyon seni de bekçi yardımcısı yaptım hadi geç görevinin başına sempatiksalakcinni
Ank06 sen de çaycı ololur ya belki birgün yükselirsin fstk ile benim gibi sempatiksalakcinni
Bu arada ağda yapmaya çalışırken en az beş kişi tarafından baskına uğramak,yarı bacağı ağdalı,kalanı jiletli dolaşmak,bi türlü senkronu tutturup iki bacağı aynı anda kaymak gibi dolaşmak lüksünü yaşayamamak da cabası,evlen evlen,hayatında çok olağan olan şeyler lüks haline gelince anlarsın hatanı.Farz-ı misal:tuvalete çıkmak
Şahsen tek çocukla kabız oldum vaktinde şey edememekten,on beş kişi sanırım fosilleştirir hacetimisempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol::roflol: yiterrr yagggg yiteeeeerrrr sırnaşık şey
insafffff aciyin biraz bana sırnaşık şey tahtali köyü boylicam bu gidisle sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Öylemi dersin be dilosum
Konu sahibi arkadasim, sen benim kardesim, kuzenim herhangi bir yakinim olsan öncelikle seni güzelcene bir elime alir essek sudan gelene kadar döverdim....aklin basina geldiginde eline saglik gülsüm abla diycegini bildigim icin.
Lüften bu kadar kör olma, sende biliyorsunki kesinlikle mutlu bir evliligin olamaz bu sekilde.
Cok sevdigim öz teyzem gibi sevdigim rahmetli Fatma teyzemin bir lafi vardi, "Gülsüm kizim sen egerki evinde rahatcana bir osuruk bile atamiyorsan, bilki o ev artik senin evin olmaktan cikmistir, ya rahatini bozanlari kovacaksin, yada sen kacacaksin"
pazardan aldım bir tane eve geldim 15 tane
:roflol::roflol::roflol:
Öylemi dersin be dilosum
Böyle bir sebepten ötürü ayrılamayacağını söylüyor konu sahibi.Evlenmekte kesin kararlı yani..
Yaw ank cidden düsünsene böyle durumda kendi kardesini....
Bu kizin ailesi nasil böyle birseye tepki vermiyor? Nasil razi olabiliyor inan hayret ediyorum yahu!akannehir
Ben olsam hadi len baska kapiya yok size kiz der def ederim böylelerini vallaha, kardesiminde bir güzel sacini basini yolduktan sonra aklini basina getirirdim....bol bol kaynana ile yasayip piskolojisi bozulan kadinlarla bir araya getirir hadi anlatin bakalim nasilmis kayanana görümce elti ile yasamak derdim.
Yani ne yapar eder kardesimi veya bir yakinimi böyle bir hata yapmaktan engellemeye calisirdim.:hulya:
Len kirmizi donlu, ne gülüyon olm orda yariliyon bayiliyon....olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?