yok gelmem çok eğleniyom ben :hulya: çayımı cigaramıda içiyom
yok gelmem çok eğleniyom ben :hulya: çayımı cigaramıda içiyom
düşünsene sabah kalktın herkese selam veriyorsunsırnaşık şeyniko allahhh canini almasin nannnnnnnnnnnnnnnnnn delikafaduldengeberdimmmmm:roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
puhahahahahahahhaaaaaaaaaa ge ber dimmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:adam 15 kişilik aileye gelin gelcek kızı bulmuş, bi de kılsızını arıyo.. aynı meşhur deyimdeki gibi olmuş ne diyim yav.
düşünsene sabah kalktın herkese selam veriyorsunsırnaşık şey
günaydın anne
-günaydın kızım
günaydın baba
-günaydın kızım
günaydın 1.görümce
-günaydın yenge
günaydın 2.görümce
günaydın 3.görümce
günaydın..........................
hele bi de nasılsın muhabbetine girildi mi gör sırnaşık şey
nasılsın anne iyi misin
-sağol kızım sen nasılsın
sağol iyiyim, 1.görümce sen nasılsın
-iyiyim yenge sen?
sağol iyiyim, 2.görümce sen nasılsın............................
oooooooooooo bu muhabbet uzar akşam olur nerdeyse :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bani yersekde böyle eglenebilecek miyiz giii-tatlicadiarzu-:roflol:
:mymeka: :dilcikar:
düşünsene sabah kalktın herkese selam veriyorsunsırnaşık şey
günaydın anne
-günaydın kızım
günaydın baba
-günaydın kızım
günaydın 1.görümce
-günaydın yenge
günaydın 2.görümce
günaydın 3.görümce
günaydın..........................
hele bi de nasılsın muhabbetine girildi mi gör sırnaşık şey
nasılsın anne iyi misin
-sağol kızım sen nasılsın
sağol iyiyim, 1.görümce sen nasılsın
-iyiyim yenge sen?
sağol iyiyim, 2.görümce sen nasılsın............................
oooooooooooo bu muhabbet uzar akşam olur nerdeyse :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafadulden yawwwww kopmayim diyorum ama kendimi tutamiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ben hele geberiyorum gülmekten, eşim bana şaşkın şaşkın bakıyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
yemeyiz ya hiç mapus yüzü görmedim merak da ediyom sempatiksalakcinni :lepi:
:icecream: naniknanik :hulya:
allah seni ne etmesin emi nikocum :roflol: :roflol: :icecream:
belki de evin disiplini bundandırnikoncan işte can sıkılmaz kahvaltı bitene kadar günaydın muhabbeti
uyyyyyyy onu hiç düşünmek istemiyorum :roflol::roflol::roflol:Niko sen ne diyon ya...Hele bi bayramlaşma muhabbetinde el öpmeyi öpüşmeyi gör.
Kim kimi ne zaman öptüğünü unutur öptüğü kişiyi 10 kere daha öper heralde sempatiksalakcinni
hediye deme ablacımmm delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenay bunun bayramı seyranı var özel günleri var yeni yılı var
doğum günleri var
öp öp bitmez yahu Şeniz
hediyeside çabası akannehir
neeeeeeeeyy merakmi ettiiinnn ohaoldumsmile insanin basina ne gelirse merakindan gelirmis :1ninca:
yemeyiz ya hiç mapus yüzü görmedim merak da ediyom sempatiksalakcinni :lepi:
:icecream: naniknanik :hulya:
allah seni ne etmesin emi nikocum :roflol: :roflol: :icecream:
enemmm adam iflas ederrr allamaaa ohaoldumsmileay bunun bayramı seyranı var özel günleri var yeni yılı var
doğum günleri var
öp öp bitmez yahu Şeniz
hediyeside çabası akannehir
ben hele geberiyorum gülmekten, eşim bana şaşkın şaşkın bakıyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
hehehhe benimkide yanımda çaktırmadan gülüyom bende kopmamak mümkün değil ya delikafadulden :roflol: :roflol:
belki de evin disiplini bundandır
merabalaşmaktan kavga etmeye fırsat bulamıyorlardır :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
uyyyyyyy onu hiç düşünmek istemiyorum :roflol::roflol::roflol:
kimi tebrik etmedim acaba :uhm: diye sorarmış bi de sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
hediye deme ablacımmm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hediye almaktan değil 5 senede 50 senede ev alamazlar :roflol::roflol::roflol::roflol:
Bi de düğün gecesi yeni evli çift mi balayına çıkamayacaklarına göre sempatiksalakcinni 15 kişi bi pansiyona yerleşirler 2 günlüğüne artıkın sempatiksalakcinni
neeeeeeeeyy merakmi ettiiinnn ohaoldumsmile insanin basina ne gelirse merakindan gelirmis :1ninca:
enemmm adam iflas ederrr allamaaa ohaoldumsmile
belki de evin disiplini bundandır
merabalaşmaktan kavga etmeye fırsat bulamıyorlardır :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
uyyyyyyy onu hiç düşünmek istemiyorum :roflol::roflol::roflol:
kimi tebrik etmedim acaba :uhm: diye sorarmış bi de sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
hediye deme ablacımmm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hediye almaktan değil 5 senede 50 senede ev alamazlar :roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?