kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

adam 15 kişilik aileye gelin gelcek kızı bulmuş, bi de kılsızını arıyo.. aynı meşhur deyimdeki gibi olmuş ne diyim yav.

düşünsene sabah kalktın herkese selam veriyorsunsırnaşık şey
günaydın anne
-günaydın kızım
günaydın baba
-günaydın kızım
günaydın 1.görümce
-günaydın yenge
günaydın 2.görümce
günaydın 3.görümce
günaydın..........................

hele bi de nasılsın muhabbetine girildi mi gör sırnaşık şey

nasılsın anne iyi misin
-sağol kızım sen nasılsın
sağol iyiyim, 1.görümce sen nasılsın
-iyiyim yenge sen?
sağol iyiyim, 2.görümce sen nasılsın............................
oooooooooooo bu muhabbet uzar akşam olur nerdeyse :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

delikafadulden yawwwww kopmayim diyorum ama kendimi tutamiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bani yersekde böyle eglenebilecek miyiz giii-tatlicadiarzu-:roflol:

yemeyiz ya hiç mapus yüzü görmedim merak da ediyom sempatiksalakcinni :lepi:

:mymeka: :dilcikar:

:icecream: naniknanik :hulya:

allah seni ne etmesin emi nikocum :roflol: :roflol: :icecream:

Niko sen ne diyon ya...Hele bi bayramlaşma muhabbetinde el öpmeyi öpüşmeyi gör.

Kim kimi ne zaman öptüğünü unutur öptüğü kişiyi 10 kere daha öper heralde sempatiksalakcinni

ay bunun bayramı seyranı var özel günleri var yeni yılı var
doğum günleri var
öp öp bitmez yahu Şeniz
hediyeside çabası akannehir

Konu sahibi arkadaşım Seni yargılamak istemiyorum ama Allah akl dağıtırken sen nerdeydin? delikafadulden
Körü körüne aşk mı olur rahat olmadıktan sonra. Ben kayınvalidemle aynı şehirde yaşıycam diye üzülürken sen tutmuşsun cümbür cemaat aynı evde yaşamaya kalkıyrsun. Cnm lütfen biraz mantıklı ol...Allahım bu kulunun bir an önce gerçekleri görmesini sağla :Saruboceq:

şaka gibi canım..... akannehir

diğer konunu okdum. biraz mükemmeli istiyor.
evde o kadar insanla bal kaymak olsalar herifin aşkından ölsen yaşanmaz...
istediğin yemeği istediğin gibi yapamazsın başını dinleyeceğin oda yok. hergün temizlik bulaşık yemek misafir bunların hepsini yada en az birini yapmak zorundasın. o kadar insanla aynı banyo ve tuvaleti kullanmak aşk hayatını yaşamak tv izlemek herşey hayal...
burada ki konuları oku istersen kayınvalide yanında oturmayı bırak millet mahallesinde oturmuyor. sen 15 kişi bir arada oturucan.
çamaşırlar hep beraber yıkanacak herkes kafasına göre giyecek yiyecek kazanla yemekler pişecek gelinler hizmet edecek...

bu yaşta kendine kastın mı var?
başımı nasıl yakarım diye düşünüyorsan süper bir yol bulmuşsun devam et.

ben hele geberiyorum gülmekten, eşim bana şaşkın şaşkın bakıyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
nikoncan işte can sıkılmaz kahvaltı bitene kadar günaydın muhabbeti
belki de evin disiplini bundandır
merabalaşmaktan kavga etmeye fırsat bulamıyorlardır :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Niko sen ne diyon ya...Hele bi bayramlaşma muhabbetinde el öpmeyi öpüşmeyi gör.

Kim kimi ne zaman öptüğünü unutur öptüğü kişiyi 10 kere daha öper heralde sempatiksalakcinni
uyyyyyyy onu hiç düşünmek istemiyorum :roflol::roflol::roflol:
kimi tebrik etmedim acaba :uhm: diye sorarmış bi de sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
doğum günleri var
öp öp bitmez yahu Şeniz
hediye deme ablacımmm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hediye almaktan değil 5 senede 50 senede ev alamazlar :roflol::roflol::roflol::roflol:

Bi de düğün gecesi yeni evli çift mi balayına çıkamayacaklarına göre sempatiksalakcinni 15 kişi bi pansiyona yerleşirler 2 günlüğüne artıkın sempatiksalakcinni

neeeeeeeeyy merakmi ettiiinnn ohaoldumsmile insanin basina ne gelirse merakindan gelirmis :1ninca:

doğum günleri var
öp öp bitmez yahu Şeniz
enemmm adam iflas ederrr allamaaa ohaoldumsmile

yardım toplarız artıkın sempatiksalakcinni

Bi de düğün gecesi yeni evli çift mi balayına çıkamayacaklarına göre sempatiksalakcinni 15 kişi bi pansiyona yerleşirler 2 günlüğüne artıkın sempatiksalakcinni

2 gün yetmez mavicim şimçik yeni evli ya depolamak lazım demi sempatiksalakcinni :teytey: sonrasında pek fırsat bulunmaz neyim naniknanik

neeeeeeeeyy merakmi ettiiinnn ohaoldumsmile insanin basina ne gelirse merakindan gelirmis :1ninca:

enemmm adam iflas ederrr allamaaa ohaoldumsmile

oranında tadına bakmak lazım emme giren nasıl giriyor mapusa :hulya:
en iyisi hediye kısmına girmemek :uhm:

:roflol::roflol:
ay hiç güleceğim yoktu iyiki açmısım bu aksam güldürdünüz beni kızlar vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

akannehir
Arkalar boş,ilerleyelim ahali,kapılara yığılmayalım-tatlicadiarzu-
Kaynana elinde mikrofon,her akşam aynı terane...
Arada elti,görümceden ortancası ve kayın oda kapılarına sıkışsa da,iki çocuk cama yapışsa da,nefes almak zor olsa da,evlenmek adına yaşanır bu sıkıntılar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…