kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

bir insan hayatını nasıl karartır,bile bile o adımı nasıl atar birebir şahit oluyoruz şu an

"keşke"ler zamanı geri getirmez. yaşadıklarını silmez. yaşayıp görmeyi tercih ediyorsan unutma bak

"Tecrübe Çok Acımasız Bir Öğretmendir önce sınavı yapar sonra dersi öğretir."

ahh vahh keşke o "evet"i demeseydim, sevgini kalbime göseydim . diyeceğini biliyorum. kimse sevdiğinden ayrılmak istemez ama her sevdiğimiz adam bizim kocamız olup mutlu edemez bizi.

tüm bu yazılanlardan sonra bile bile lades demeyi seçeceksen , umarım her şey dilediğin gibi olur .

cok ıyı dusun aıle evlılıkte destek olmalı sadece yonetıcı degıl sız kendı hayatınızı yasayamayacaksınız her zaman bır kısıden dolayı sorun yasarsınız bunlar sevgınızı zedeler sonra basa donersın yanı kotu bır tecrubeyle hemde kusura bakma bunlar olacak yerı geldıgınde kendı aılemızle bıle catısmalar yasıyoruz bu durumda herseye katlanman gerekecek tabıkı senın kararın onemlı bol sans

bende ne yapacağımı şaşırdım ama çok seviyorum kesinlikle ayrılmam ayrılamam bu sebepten dolayı ayrı ev içinde ısrarcı olamıyorum.

YUVA ÜSTÜNE YUVA KURULMAZ... lmaz:
hiç bir zaman kendi hayatınız olmaz.sözlünle konuşmalısın.kendinize ait özel hayatınızın olmayacağını anlat.mantığınla hareket et ve ona göre düşün, bunu kabullenirsen nasıl bir hayatın olacak..... tamam çok seviyosun ama bu ciddi bir konu.biraz ısrarlı olmalısın. bu sizin hayatınız.onun ailesinin hayatı değil!! eğer seni seviyor ve gerçekten ikinizin bi hayatı olmasını istiyorsa kabul etmeli =>ki doğrusu budur.
bak bu kadar insan karşı çıkıyo.kesinlikle boyun eğme.hayatın mahvolur.
hiç kocanla baş başa kalamıcakmısın yahu???

Son düzenleme:
Acaba istanbulda nereye gelecek kızımız merak ettim diyom ki bir gün çat kapı zıyaretlerine gitsem evlendiklerinde çikolata kolonya neyim de alırım

kk grubu burada Konuyu Toplam 26 Kullanıcı okuyor :)

53 sayfa okuyamam ama anladığım kadarıyla tek bir atasözü sana arkadaşım:
dağ dağ üstünde olur, ev ev üstünde olmaz lmaz:

ya ama birsürü etiket geldi gecti surdan
hicbiride sankimherifbehlül ve soyha gelin kalkkk calis yatma gibi cildirtamaz beni:roflol:
bu etiketleri gecenlere ödül vercez :hooray:

Pamuk prenses ve 15 cüceler sempatiksalakcinni

Ayşegül ve 15 kişi harbi (Aşgegül serileri gibi birşey )

Yaprak dökümü 2 sempatiksalakcinni

Son söz:
Nerede çokluk,orada .okluk..
Ben görmedim böyle abukluk
Evlen evlen elini tut çabuk
Yoksa eltin yaparsa daha beş çocuk
Bulamazsın yatacak boş bir kovuk...

ya gülsümcüm benim kızımla aynı yaştaymış birde bu
bana bu düşünveyle gelcek varya gebertirim onu yolarım resmen
annesid olmaz demiş önce ben illa evlenecem diyince oda peki demiş

Yazik ya...yazik.....
Birde en kötüsü nedir biliyormusun?

Bu tip kizlar (evleneyimde evleneyim diye tuturan kizlar) baba evinde el bebek gül bebek büyüyorlar, bir dedikleri iki olmuyor, lakin bir koca bulsunlar anayida unutuyorlar babayida.....

Allah akil fikir versin kizim sana...ne diyelim...insallah mutlu olursun....biz haksiz cikariz

Hey yavrum hey.....ne güzel parcaladin edebiyati be güzelim....cok dogru.....:1hug:

Tecrübe cok acimasiz bir ögretmendir.....yasadiklarinin mahkemesi....cogu aci ve karanlik.

Ama bak suan o ögretmenle karsilasan bir sürü insan sana ayni seyi söylüyor.....bu ne demektir?

Bu insanlar birsey biliyorda konusuyor demektir öyle degilmi?

yemin ediyom, bugün az temzlik yaptim suan bel bacak kopuyo:gitme:sempatiksalakcinni
15 kisilik evi düsünemiyom, bide bunlar ayni saate yemek de yemez masanin birini toplamadan öbürü gelircokacimcoook mutfaktan cikamaz
ama belkide hobbisidir temizlik yemek yapmak, bense temizlik yemek yapmaktan biktimbenneyaptımki
yorumlara gülerek agrilarimi unutuyom napiim gülsümümzemuszemusŞeniz

akilsizlik,akilsizlik... Allah askina sizin hicmi akliniz yok, 15 kisi bir evde yasarmi,tovbee yarabbi nebicim bir aileymis o oyle,sizin ailenizde buna izin veriyor oylemiakannehir....akannehir..Boyle simdiden boyun egerseniz durun seyredin ilerisini....

Ah canim, kiyamam sana...agrin var demek!:teselli:
Agri kesici ic tatlim, yat dinlen sana....olumunekankayizsmile

Mutfaktan cikmayi birak fatma teyzemin dedigi gibi tuvalete rahatcana gaz cikarmak bile sorun olur yahu....birde ishal oldugnu düsün....offfff...offfff:a015:

Ahh be güzelim görecek anyayı konyayı ama iş işten geçecek pişmanlıklar başlayacak işte birde babası varmı acaba onu bilmiyorum varsa eğer neden karşı çıkmıyor buna

kimse aşktan ölmez unutlur herşey sevgililerde unutlur kocalarda
hayatta tek unutulmayan anne ve babalarımızdır
yaşında 22 birazdha mantıklı karar vermeni beklerdim 18 olsa yine neyse dicem ama neyse diyilcek konuda değil
körmüsün aç gözünüde bak bir etrafına
kocanla bir hayatı paylaşamdıktan sonra neden evleniyorsun
sadece yatmaktan yatmaya ancak yüzünü görürsün
banada sevgilim bu teklifde bulundu 1 yıl dedi sadece kaynana ve kaynata vardı bende sadece

benim cvbımda aynen şöyleydi

senin annen babanla yaşıycama kendi annem babamla yaşarım en azında onlar benim nazımı çekiyor
ve bundan dolayı düğünümüzü 1 yıl daha erteledik

oda seni çok seviyorsa çalışın beraber para biriktirin sende oda ev alma parasını biriktirince evlenrsiniz

Arkadas hayatinin yanlisini yaparsin ayni eve gidersen bak kk'de arkadaslar soylemisti dersin...

Allah akil vermis mantik vermis yahuuu:1shok:

Hicmi okumuyosunuz surda yazilanlari,hicmi gormuyosunuz kaynana ile birlikte oturanlarin halini,

siz kaynana degil nerde ise nisanlinizin sulalesi ile bir evde oturmaktan bahsediyorsunuz

inanilir gibi degill yahu......yok,yok bu aile sorunlu benceakannehir,cok ters bir durum coookkkk....

Son düzenleme:

Ahh be güzelim görecek anyayı konyayı ama iş işten geçecek pişmanlıklar başlayacak işte birde babası varmı acaba onu bilmiyorum varsa eğer neden karşı çıkmıyor buna

Iste böyle ank hanim, sen sunu al suraya koy demeye kiyamazsin, sacini süpürge edersin aman kizim yorulmasin kizim üzülmesin diye kendini paralarsin, gün gelir elin adami icin cekmedigi eziyet kalmaz....Anne ol da dayan.....Kimbilir Annesi ne kadar üzülüyordur....

Bu arada etikettleri okudumda....Allah cezanizi vermesin....nerden akliniza geliyor yahu bu laflar....zuhahahahhahhaha:roflol:

KEsinlikle hayır ... teker teker tüm arkadaşlara katılıyorum...sen sevip tamam diyebilecek fedakarlığı österdiysen, o da göstermeli... sakın kabul etme bir ordu aynı evde..

yine senin kararın ama kabul edilemeyecek bir durum bence. sana şunu söyleyeyim, seneye annemlerle beraber kalma ihtimalimiz var bebekten dolayı onu bile düşünüyorum kara kara nasıl olur diye ki kendi canlarım...

Hiç istemez misin?
-Eşin işten gelince ona süprizler yapmak.
-Sarılıp güzel bir film izlemek
-Mutfakta saçma sapan şeylere gülerek yemek hazırlamak
-Banyodan aşşkımmm diye seslenmek
-Sırf canınız öyle istedi diye pazar günü öğlene kadar uyumak

Ya da hiç ister misin?
-Eşinin işten geldiğini bile farkedememek
-Tv'de beraber son izlediğiniz şey eltinizin oğlunun sünnet cd'si olsun
-Kan ter içinde kalmış salata yaparken eşiniz yemekte ne var dediğinde annesinin sarma yaptım oğluma diye sizin sardığınız dolmaları yedirmesini
-Banyodayken yengeeee çıkmıyor musun denilmesini?
-Hasta dahi olsanız başınızı yastığa koymak için 10 kişiye ben biraz uzanacağımın hesabını vermek

Seçim sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…