bende ne yapacağımı şaşırdım ama çok seviyorum kesinlikle ayrılmam ayrılamam bu sebepten dolayı ayrı ev içinde ısrarcı olamıyorum.
ya ama birsürü etiket geldi gecti surdan
hicbiride sankimherifbehlül ve soyha gelin kalkkk calis yatma gibi cildirtamaz beni:roflol:
bu etiketleri gecenlere ödül vercez :hooray:
ya gülsümcüm benim kızımla aynı yaştaymış birde bu
bana bu düşünveyle gelcek varya gebertirim onu yolarım resmen
annesid olmaz demiş önce ben illa evlenecem diyince oda peki demiş
bir insan hayatını nasıl karartır,bile bile o adımı nasıl atar birebir şahit oluyoruz şu an
"keşke"ler zamanı geri getirmez. yaşadıklarını silmez. yaşayıp görmeyi tercih ediyorsan unutma bak
"Tecrübe Çok Acımasız Bir Öğretmendir önce sınavı yapar sonra dersi öğretir."
ahh vahh keşke o "evet"i demeseydim, sevgini kalbime göseydim . diyeceğini biliyorum. kimse sevdiğinden ayrılmak istemez ama her sevdiğimiz adam bizim kocamız olup mutlu edemez bizi.
tüm bu yazılanlardan sonra bile bile lades demeyi seçeceksen , umarım her şey dilediğin gibi olur .
Yaw ank cidden düsünsene böyle durumda kendi kardesini....
Bu kizin ailesi nasil böyle birseye tepki vermiyor? Nasil razi olabiliyor inan hayret ediyorum yahu!akannehir
Ben olsam hadi len baska kapiya yok size kiz der def ederim böylelerini vallaha, kardesiminde bir güzel sacini basini yolduktan sonra aklini basina getirirdim....bol bol kaynana ile yasayip piskolojisi bozulan kadinlarla bir araya getirir hadi anlatin bakalim nasilmis kayanana görümce elti ile yasamak derdim.
Yani ne yapar eder kardesimi veya bir yakinimi böyle bir hata yapmaktan engellemeye calisirdim.:hulya:
Len kirmizi donlu, ne gülüyon olm orda yariliyon bayiliyon....olumunekankayizsmile
Son söz:
Nerede çokluk,orada .okluk..
Ben görmedim böyle abukluk
Evlen evlen elini tut çabuk
Yoksa eltin yaparsa daha beş çocuk
Bulamazsın yatacak boş bir kovuk...
yemin ediyom, bugün az temzlik yaptim suan bel bacak kopuyo:gitme:sempatiksalakcinni
15 kisilik evi düsünemiyom, bide bunlar ayni saate yemek de yemez masanin birini toplamadan öbürü gelircokacimcoook mutfaktan cikamaz
ama belkide hobbisidir temizlik yemek yapmak, bense temizlik yemek yapmaktan biktimbenneyaptımki
yorumlara gülerek agrilarimi unutuyom napiim gülsümümzemuszemusŞeniz
Yazik ya...yazik.....
Birde en kötüsü nedir biliyormusun?
Bu tip kizlar (evleneyimde evleneyim diye tuturan kizlar) baba evinde el bebek gül bebek büyüyorlar, bir dedikleri iki olmuyor, lakin bir koca bulsunlar anayida unutuyorlar babayida.....
Allah akil fikir versin kizim sana...ne diyelim...insallah mutlu olursun....biz haksiz cikariz
Hey yavrum hey.....ne güzel parcaladin edebiyati be güzelim....cok dogru.....:1hug:
Tecrübe cok acimasiz bir ögretmendir.....yasadiklarinin mahkemesi....cogu aci ve karanlik.
Ama bak suan o ögretmenle karsilasan bir sürü insan sana ayni seyi söylüyor.....bu ne demektir?
Bu insanlar birsey biliyorda konusuyor demektir öyle degilmi?
Ahh be güzelim görecek anyayı konyayı ama iş işten geçecek pişmanlıklar başlayacak işte birde babası varmı acaba onu bilmiyorum varsa eğer neden karşı çıkmıyor buna
adam 15 kişilik aileye gelin gelcek kızı bulmuş, bi de kılsızını arıyo.. aynı meşhur deyimdeki gibi olmuş ne diyim yav.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?