kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

HEEE bir de unutmadan yazayım sen o kılları o kalabalık evde nasıl alacaksın
bu aile seni bunun için kuaföre yollar mı sanmımyorum bunu da düşün canım banyoyu bu kalabalıkta çok meşgul edemessin

konu sahibi, bu kadar olumsuz yorumdan sonra ne yapmayı pilanlıyorsunuz?
çokk merak ettim doğrusu
cvb nızı sabırsızlıkla bekliyorum

bu aile seni bunun için kuaföre yollar mı sanmımyorum bunu da düşün canım banyoyu bu kalabalıkta çok meşgul edemessin

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dışardan herşey toz pembe görünür nekadar iyi olsalarda ev üstüne ev olmaz zaten onlar okadar kişiyle o eve nasıl sığmışlar anlamadım.yarın kafanı çok duvara vurursun ama iş işten geçmiş olur.insan sevince herşeye katlanırım sanıyo ama öyle olmuyo malesef ciicm ayı geçer sonra bütün sorunlarınız ortaya çıkar.ya bide beş yıl en az ben evliliğimin ilk yıllarını doyasıya yaşamıycaksam hiç evlenmem daha iyi.çok iyi düşün

Aynen!!!
Adam kızın tüyüne,kılına takılacağına ev kurmasını öğrenseymiş..
Ama diyorum ya hata adamda değil ki.
Ona yüz veren de..

Sakın yapma arkadaşım, yıllar geçtikçe kendine olan güvenini, karakterini kaybedip kendin olmaktan çıkarsın. Dünyanın en iyi insanları da olsalar hep ürkek hep memnun etme çabasında olacaksın. Ayaklarını uzatıp televizyon izleyemeyeceksin mesela ya da kendi odanda dört duvar arasında tıkışıp kalacaksın. Rahat banyo yapamayacaksın herşeyi beraber yapmanız beklenecek, Onlar yatınca yatıp kalkınca kalkacaksın ve o büyük olduğunu sandığın sevgin öyle çabuk tükenecek ki eşinden soğuyacaksın , bırakıp gitmek istesen de k,mseyi üzmemek için o cenderenin içinde kalacaksın kurtulana kadar. Para b,r,kt,r,p de ev alınmıyor artık çok zor herkes krediyle alıyor evi. En önemlisi arzuların isteklerin seni sen yapan herşey silinip gidecek.

Kızcağızı kaçırdık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkanız olması gerekmio arkanda kocan olsun yeter.

küçüksün o yüzden yanlış düşünüyosun dicem ama ben senin yaşında evlendim banada teklif ettiler aynı evde yaşamayı kabul etmedim ki biz evde 5 kişi olcaktık eşimde oturabiliriz ev almak için ama sen bilirsin dedi kabul etmedim onun ailesi ama sen yabancısın sonradan eşim iyiki kendi evimiz diyo geçenlerde 1 gün kaldık kaynanamlarda eşim eve girer girmez eviim evim güzel evim insanın kendi evi gibisi yok dedi valla emin ol hiç güzel günün olmucak bi yerlere gitsinler diye gözlerinin içine bakacaksın hizmet etmekten oturamıcan anca yatakta dinlenirsin kocanıda orda görürsün hiç özeliniz olmaz geldiniz gittiniz yattınız kalktınız herşeyinize karışırlar ee 5 yıl içinde çocuk olur büyük ihtimalle çocuğunu istediğin gibi büyütemezsin bizim evimiz ayrı ama çok iyi insanlar ama 2 gün üst üste görünce sıkılıyom valla inanki benim annemler dahi olsa oturmayı kabul etmezdim burdaki herkes tecrübeli dinle ablalarını yakma kendini..
.ayrıca annelerede kızdım kararı sana bırakmamaları lazım benim annem daha istemeye geldiklerinde dedi aynı evde oturtmam kızımı dedi ve annem okumamış bi insan o bile herşeyin farkında sen değilsin canım ben kızımı 15 kişinin içine hizmetçi vercem kusura bakma ama aklımı peynir ekmekle yemedim ben..

Aynen!!!
Adam kızın tüyüne,kılına takılacağına ev kurmasını öğrenseymiş..
Ama diyorum ya hata adamda değil ki.
Ona yüz veren de..

vereliniortak

Aynen

her adam adam değil ki... adam kılığına girmiş şeyler bunlar...

bu şeyleri nereden buluyorsunuz çok mu arıyorsunuz merak ediyorumÇok üzgünüm çoook

konu sahibi bu kadar olumsuz yorumdan sonra aşkına daha bir bağlandı ve onun boynuna sarılmaya gitti:ecrin_bebek:

bide nişanlınız ailem bilir demiş aile sözünü fazla dinleyen bir erkek evlenince karısını ailesine çok ezdirir.heleki disiplinliler diyosun ozaman ağzın olacak ama dilin olmayacak.seni yerin dibinede soksalar cevap dahi vermiyceksen ozaman evliliğin mutlu şekilde yürür.yoksa bir yıla kalmaz boşanıyorum diye topik açarsın burda.

Sıhırlı bır kuremız olsa da, kabul ettıgın vakıt o evde nasıl bır yasamın senı bekledıgını bır gunlugune dahı gosterebılsek...

Inan tahammul edemezsın. Kımılerı bır kayınvalıdeye tahammul edemezken, sen o kadar ınsanın ıcınde ozgurce hareket edıp, huzurlu olacagını mı sanıyorsun?

O kısıler eslerını sevmıyorlar mı yada? Bunun ıcın mı mutsuzlar sanıyorsun?

Sen henuz evlı bıle degılsın dusun! Sana burada evlı ve bu konuda az cok tecrube sahıbı olanlar yazıyor. Kendını zıyan edersın arkadasım, cok degıl bır kac ay sonra boguldugunu hıssetmeye baslarsın.

Kendı tecrubemı paylasayım senınle...

ıkı ay kadar kayınvalıdemın evınde yasadım esımle...

Kayınvalıdem ve kayınpederım yazlıktaydılar, evde ıse 3 gorumcem ve bır kaynım vardı... ılk gunler ıyıydı, ustelık ben en fazla 10-15 gun kalacagımızı sanıyordum, esım oyle soylemıstı.

Fakat gun gectıkce ertelendı, cocukları! yalnız bırakamayacagımız one suruldu. Zamanla her sey gozume batmaya basladı. Esım onların yanında uzanmama dahı ızın vermıyor, asla yakın olmuyor, kıyafetıme dıkkat etmem ıcı uyarılarda bulunuyordu... Sankı esım degılde, abımdı! Sadece yatak odasında basbasa kalıyorduk kı, cok afedersın ama o zaman dahı ya yakınlasmıyor ya da o kadar dıkkatlı oluyorduk kı zevk almıyorduk. Kı bızım ozel hayatımız gayet renklıdır. Bu bızde cok sıkıntı olusturdu. Esımın artık benı sevmedıgını, benımde aynı sekılde onu sevmedıgımı dusunmeye basladım. Cunku hıc bır paylasımımız yoktu. Dedım ya abı-kardes gıbıydık...

Ve su an evımızdeyız, yalnızız. Esım eskısınden de daha yakın. Dızınde oturtur, yanagımı oksar, kucagına alır yan odaya goturur, ben omuzlarına cıkacagım dıye sımarırım, elıne kıtap alır, oradan dortlukler okur, mutfakta yardım eder... Elbette yıne tartıstıgımız zamanlar oluyor faakt hıc degılse, sorunun kaynagı sadece kendımız oluyoruz. Bır baskası degıl. O kalabalıkta ınan, sorunlarınız tukenmeyecek. Ve en onemlısı ıkı es arasında yasanabılecek o guzellıklerden mahrum kalacaksın. Butun bunları dusun...

Benım esımde butun bır yaz boyunca cocukların yanında kalacagımızı soyluyordu. Aılesıne cok baglı, bencıl ve ınatcıdır ustelık. Fakat su an sanırım aldıgı lezzetın oda farkında kı cocukların yanımızda olmasını oyle cok da arzulamıyor.

Sen ıkı durumu da yasa, o zaman ne demek ıstedıgımı anlarsın. Fakat senın anlattıklarına gore yalnızce tek bır secenegın var. 5 yıl sonrası ıcın umıt etme, o vakıt gerceklesse bıle hıc ılk gunlerın tadı gıbı olur mu?

Cok uzun yazdım ama, belkı ne demek ıstedıgımı analrsın dıye umıt ettım.

Son düzenleme:
eğer bu şartlarda evlenirsen evliliğine max. 1 yıl veriyorum.

bence bu kadar kişi birşeyler yazıyorsa dikkate al.
herkes aynı şeyleri söylüyor.
sevgi herşey değildir.mantık neredeee??

bu şartlarda evlensen bile çocuk yapma hatasında bulunma.

zormuş ama işin canım yaa..düşünsene herşey senin üztüne bakcak birde eltinin üstüne bakıyordur zaten offf allah yardım etsin

sevgi herşey değil.bunu hiç unutmaa..
kendi fikirlerin ve kararların olsun.ancak ozaman sayarlar seni...

canım benim senin bi tane kaynanan olmayacak kayınların eltin kayınpederin hepsi kaynanalık yapçak aman iyi düşün birde gurbete gideceksin evlenin ce ayrılması daha zor sana ayrıl diyemem senin hayatın ama fikir almak istiyorsan bu. ben 6 ay bir arda yaşadım kayınlarım bile kaynanalık yaptı bana 4 tane kaynanan cehennem gibiydi iyi düşün evlilik şimdi uzaktan görüldüğü gibi toz pembe değil benim içim yandığı için söylüyorum umarım kızmazsın canım herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…