kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

sakın arkadaşım ben kayınvalidemle aynı apartmanda farklı dairelerde yaşıyorum ona bile katlanamıyorum öyle zorki kendine ait hiçbirşeyin olmayacak gün değil ay değil seneden bahsediyorsun bak mümkün değil dayanamazsın dünyanın en iyi insanı olsa karşındakiler [gerçi çok iyi anlayışlı olsalar böyle bişey isteyemezler]olmaz kocana hoşgeldin güle güle diyip sarılıp öpemeyeceksin yanına uzanıp tv seyredemeyeceksin evim dediğin yerde bile istediğin şekilde eşine seslenemeyeceksi çok çabuk sevgiler aşklar sen şikayet ettikçe o anlamayacak ya isyan edeceksin yada pes edip her türlü muameleye katlanacaksın inan hizmetçi olarak görecekler seni durmada bişeyler yapmanı bekleyecekler yapma ne olur ben öğretmenim kayın pederimin israrlarına dayanamayıp eşim istememesine rağmen onlarla aynı şehirde yaşamayı işten ayrılmayı kabul ettim ve bu muameleleri gördüm üstelik benim eşim kimsenin dediğiyle hareket etmez biz canınmız ne isterse onu yaparız yani bize mudahele edemiyorlar ama sözleri bile yetiyor rahatsız etmeye

:roflol:

ewet kesinikle bu kalablıkta özel hiçbir an yaşayamayacaksın..

.

erkekler icin bu tür seyler sorun olmuyor herhalde

konusahibinin sözlüsüne bakin pek bi rahat

Sorun olmaz elbette. Nıtekım damat adayı o duzene alısmıs, yıllarca o kalabalıkta yasamıs, hepsı aılesının bır bıreyı ve nıhayetınde o bır erkek.

ısten geldıgı vakıt, ıster ayaklarını uzatıp tv. ızler, ıster dısarı bır basına veya arkadasları ıle cıkıp gunun stresını atar, cunku o erkek.

Evde ne kadar ıs olursa olsun, karsısındakı yorgunluktan bıtap dahı dusse canı ısterse yardım eder, cunku o erkek!

Bebek oldugunda gecelerı sancıdan , gazından veya benzerı denenlerden dolayı uyuyamayıp, agladıgında uyanması gerekmez, cunku o erkek.

Sozlusu ıcın butun bunların zamanla gereklesecegıne ınanıyorum ben. Sozlusu hıc bır sekılde sıkıntı da yasamayacaktır. O tıpkı bekarlıgında nasıl yasıyorduysa oyle yasamaya devam edecektır. Yalnızca yatagında bırı daha olacaktır kı, bu cogunlukla onu memnun edecektır. Zaten fark sadece burada olacaktır. O kadar ınsanın arasında esının varlıgı onu cok da etkılemeyecektır. Her hangı bırı gıbı olacaktır gun boyu, yalnızca yatakta karsısındakının karısı oldugunu ıdrak edecektır, sabah ıse yıne aynı kaldıgı yerden devam edecektır.

Nereden bılıyorum? Cunku 2 aylık tecrubemde aynen bunları yasadım. Esım ıcın bır ozellıgım yoktu, ta kı yatak odamıza gecene dek. Orada ıse yeterınce ozgur degıldık. Oysa en sınırsız anların yasanacagı yerdır o oda.

Kelam
butun yorumları okur musun bılmıyorum. Okursan fıkrın ne olur onu da bılmıyorum. Bıldıgım tek gercek su kı; bu evlılıgı bu sekılde yaptıgın vakıt gunun bırınde mutlaka pısman olacagındır. Bundan o kadar emınım. Ne yazık kı...

ayrica sözlüsü demis..diyer yengeleri hic sorun yasamamis falan...sorun yasasalar bile gelip kayniylami dertlesecekler...o nerden bilsin...dediginiz gibi erkek..alip basini cikar...evde bile fazla kalmaz...hatta aksamdan aksama gelir yemeyini yer...ohhh rahat rahat kenara cekilir...olan gelinlere olur...aksama kadar evde neler yasandi bilemez tabi...

Söylediklerinize aynen katiliyorum!!

Konusahibi: Pembe gözlükerinizi cikarin ve gercek hayata dönün!!!

.

Hadi konu sahibinin aşktan gözü kör olmuş..kafamçokkarıştı
kızımızın evdeki anne babası,büyükleri ne diyor acaba bu duruma?
onlar nasıl onaylamışlar?şakkıdı

ya ewet yani..anne baba nerde?niçin müsade ediyor..
şöyle olabilir..onlarda aynı durumda yaşamış olabilirler we buna normal gözle bakıyor olabilirler..

valla benim bi tanıdığım var..aynı evde yaşama sebebine nişan attı..önce ayrı denildi nişan oldu,nişan olunca 90 derece dönüldü,nasılsa nişan oldu vazgeçemez diye..

evde k.valide.kpeder ve k.peder in annesi(babanne) olacaktı.yani duble kaynana..
kayınvalide o yaşına rağmen kendi k.validesi sebebinden evinde sigara dahi içemeyen biri..
birde o eve gelin almaya uğraşıyor..sonuç hüsran tabi..

Konusahibinin gözerli askdan kör olmus
anne babasinin da gözünde pembe gözlükler var galib

..belkide ebeveynleri karsi cikiyor bu evlilige ama kiz tutturdu evlenicem diye...
...belkide kacarak evlenekler ve o nedenle sözlüsü ayri eve cikmiyor ve kararlarinda baskin..

neler gördük burda, hersey mumkün

:1ninca:

kizlar bosuna yaziyoruz..konu sahibesi pek hoslanmadi galiba gercekleri yazdigimiz icin...
kendi düsen aglamazmis diye bir laf var..ama kendi düsüpte aglayanlarida cok gördük...fazla sürmez..evlensin...1 ay sonra burda yeni konusunu okuruz...aglaya zirlaya ..esim ailesinin yaninda beni kücük düsürdü...eltim söyle yapti...kaynanam kayinbabam böyle yapti..kaynim söyle yapti...baska kim vardi...ha görümcem bana sunu söyledi...birde o evde cocuklarda varsa eltinin görümcesinin artik arkasi kesilmez dertlerin..ama son pismanlikta fayda etmez...ailesini dinlememisde bizim yazdiklarimizimi umursayacak...o halde ne diye konu aciyorlar anlamiyorum kendi bildiklerini okuyacaklarsa..
yani afferin iyimi yapiyorsun denilmesini bekliyorlar...hayret ya..birde kk dan üye arkadaslarin banlanmasina sebep oluyorlar..

Son düzenleme:

Yalnız konu sahibi değil kimse hoşlanmaz böyle bir üslüptan onlarca sayfadır dalga geçiliyor konuyla. Bir daha gelip yazmaması normaldir. Üyeler, konu sahibi yüzünden banlanmadı ki uygunsuz yorum yaptıkları için banlandı.

size katılmıyorum hangi zamanda yaşıyoruz ki bir genç kızımız bu zamanda hayat iki kişi ile bile zor geçerken 15 kişilik aileye gelin gitmekten bahsediyor bu konunun enine boyuna tartışılıcağı ve bazıalaycılıklar da olabileceyi belli 1000lerce kişi okuyor ona göre açık olmak gerek tüm düşüncelere buradaki her kadın onun iyiliği için yazıyor ayrıca kimse bir genç kızın kötü olmasını iastemez yorumlarda insanların biraz kızgınlığıda söz konusu tabiiyasakkelime

bilemicem artik..benim yorumlarimda öyle dalga geciliyor gibi sözler yok..sadece gercekleri ve olacaklari yazdim..artik beyenen beyenir beyenmeyen beyenmez...

ya ewet yani..anne baba nerde?niçin müsade ediyor..
şöyle olabilir..onlarda aynı durumda yaşamış olabilirler we buna normal gözle bakıyor olabilirler..

annesi olmaz demiş konu sahibi arkadaşımızda neçekçeksem ben çekçem gibi bişey söylemiş yazmıştı ama üzerinden baya mesajlar yazıldığı için tam hatırlamıyorum anneside sen bilirsin demiş

Ben olsam çok kızardım şahsen, sizinde başınızda bir sıkıntı olsa bu derece gırgıra alınırsa iş eminim sakin kalamazdınız. bilmiyorumkismile

bilemicem artik..benim yorumlarimda öyle dalga geciliyor gibi sözler yok..sadece gercekleri ve olacaklari yazdim..artik beyenen beyenir beyenmeyen beyenmez...

Ben size demedim, alaylı yorumlardan bahsettim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…