iki tarafli zor olacagini sanmiyorum, sadece konusahibi acisindan zor olacak
diger taraf nasil olsa alisik böyle yasamaya
Ben kaynana veya kayınvalide olmayacağım yahu...
siz düşünün bence bunun derdini...
Banlanmadan kaçim bende iyi geceler hepinize :) kaynanasız günler dilerim herkese
Bir kaynanam bile yok diyorum başka bişey demiyorum
[COLOR="Red"katılıyorum eşi ile tartıştı diye sabaha kadar uyuyamayan kadın gördüm ama erkek görmedim başlarını yastığa koyar koymaz uyuyorlar
hemde kızdan beklenti çok olucak yatkata marifetli yaptığı yenir yıkadığı giyilir çok konuşmayan hamarat idareci büyüğüne saygılı küçüğüne sevgili
ufak tefek şeyleri görmeyen büyütmeyen uysal ağırbaşlı hanım hanıcık ev idaresini bilen masrafsız lüxleri olmayan az malzemeyle çoook yemekler çıkaran öz verili bir hatun olmalı[/COLOR]....:hulya:
iki tarafli zor olacagini sanmiyorum, sadece konusahibi acisindan zor olacak
diger taraf nasil olsa alisik böyle yasamaya
çok olucak yatkata marifetli yaptığı yenir yıkadığı giyilir çok konuşmayan hamarat idareci büyüğüne saygılı küçüğüne sevgiliİki taraflı zor derken aslında kastım şuydu.
Gideceği ev için zaten şartlar belli, onlar için çok sıkıntı olmayacaktır evet.
Yalnız olaya arkadaş açısından bakınca, oda farkındaki böyle kalabalık bir evde yaşamak çok kolay olmayacak ama madolyonun diğer tarafında sevgi var.
Şimdi bu arkadaş hiçbirşey hissetmiyor olsa, zaten ben kaldıramam böyle birşeyi der, 1 dakika bile düşünmez, arkasını döner gider belki.
Sevgide neymiş, bunlar boş işler demekte, bana boş geliyor.
Evet, biliyorum ki aşkla herşey hallolmuyor. Aşkın içini dolduracakta bazı şeyler gerekli.
Mantık evliliği yapıyım dese bu arkadaş, herkes ayaklanır, sevgi olmadan olmaz der.
E demek ki sevgide önemli.
Seviyorsun ama, arkana bakmadan kaç demekte, bir o kadar boş.
Erkeğin tavrı zaten ayrı tartışılır. Onun ailem olmazsa,sende olmazsın tavrı bana da hoş gelmedi. Arkadaş kadar oda bazı şeyleri göze alıyor olmalıydı.
Ben olaya arkadaş için bakıyorum, ne kadarda saf kızcağız, aşkı herşey sanıyor ,diyemiyorum. Bocalaması, bunun sonucunda da, bütün bunları göze alacak olması, olağanüstü bir durum değil, sıkıntı yaşayacak olsa da.
En önemliside herkesin sınırları değişiktir.
Kimbilir o çok mutlu olacaktır belkide.
çok olucak yatkata marifetli yaptığı yenir yıkadığı giyilir çok konuşmayan hamarat idareci büyüğüne saygılı küçüğüne sevgili
ufak tefek şeyleri görmeyen büyütmeyen uysal ağırbaşlı hanım hanıcık ev idaresini bilen masrafsız lüxleri olmayan az malzemeyle çoook yemekler çıkaran öz verili bir hatun olmalı
bunları yaparsa çok mutlu olur
bende insanım insanca yaşamak benimde hakkım yemeyin artanını yemek meyvenin eziğini yemek zorunda değilim akşama kadar arkanızı tolayıp bel bükemem
her zaman keyfim yerinde olmayabilir hal hatır soramam
bu gün sevdiğim filmi izliycem bacaklarımıda uzatıp canım yemek yapmakta istemiyor yemekte bulaşıkları yarın sabah yıkarım derse mutlu olamaz bizinde bildiğimiz birşeyler var
.
erkekler icin bu tür seyler sorun olmuyor herhalde
konusahibinin sözlüsüne bakin pek bi rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?