annesi olmaz demiş konu sahibi arkadaşımızda neçekçeksem ben çekçem gibi bişey söylemiş yazmıştı ama üzerinden baya mesajlar yazıldığı için tam hatırlamıyorum anneside sen bilirsin demiş
Ben olsam çok kızardım şahsen, sizinde başınızda bir sıkıntı olsa bu derece gırgıra alınırsa iş eminim sakin kalamazdınız. bilmiyorumkismile
Ben size demedim, alaylı yorumlardan bahsettim zaten.
Ben olsam çok kızardım şahsen, sizinde başınızda bir sıkıntı olsa bu derece gırgıra alınırsa iş eminim sakin kalamazdınız. bilmiyorumkismile
Ben size demedim, alaylı yorumlardan bahsettim zaten.
annesi olmaz demiş konu sahibi arkadaşımızda neçekçeksem ben çekçem gibi bişey söylemiş yazmıştı ama üzerinden baya mesajlar yazıldığı için tam hatırlamıyorum anneside sen bilirsin demiş
.
Konusahibi arkadas cuma günü gelecegini belirtmis,
tepkisini cok merak ediyorum acikcasi!!??!
kızlar konunun tamamını okumadım bıraz okudum
sonuc ne bılmıyorum ama bu kızcagız eger bu evlılıgı yaparsa mutsuz olacagı gun gıbı ortada
bı de ''benım ıcın hayırlısı olsun'' demıyor mu...
delı oldum...
yahu bu ısın sonunu gormek ıcın muneccım olmaya gerek mı var...
konu sahibi arkadaş sabah 9.39 da girmiş iki satır cevap yazmamış ama.
arkadaşın çok bi tepkisi yok canım kendisi bu durumu kabullenmiş görünüyor yazılanları sadece okuyor
Herkes ayrı bir eve çıkma lüksüne sahip değil lütfen biraz da bu tarafından bakın olayın.
Bu arada ceza alanlar msn den verip veriştiriyor : )
msjların hepsini okumuyormusunuz konu sahibi çarşamba ve perşembe yokum diye yazmıştı ancak cuma gelip cvp yazarım demişti
zemuszemus zemuszemus yok vallahi o kadar yazıların içinde onu gözden kacırmışıma.s.
Ben birşey demedim ama size kazen bey guclubacismile
banlariniz kalkti mi, iyi yyine caza süreniz fazla degilmis
Bazıları daha fazla almış sankim :sm_confused:
Varsa bir yanlışımız cezayı çekmek için boynumuz kıldan incedir buyrunnnnnnnnn
ben de demedim vala ne desek boş, saygılarımızlaBen birşey demedim ama size kazen bey guclubacismile
buyrunnnnnnnnnBazıları daha fazla almış sankim :sm_confused:
Varsa bir yanlışımız cezayı çekmek için boynumuz kıldan incedir buyrunnnnnnnnn
Herkes ayrı bir eve çıkma lüksüne sahip değil lütfen biraz da bu tarafından bakın olayın.
Bu arada ceza alanlar msn den verip veriştiriyor : )
Ben birşey demedim ama size kazen bey guclubacismile
ben de demedim vala ne desek boş, saygılarımızla
ooooo mapıs arkadaşım gelmiş hoşgeldik :dance::dance:kaydirigubbakcemile3 Allah bi daha düşürmesin sırnaşık şey
15imizi bi mapısa tıktılar kalanlara selam olsun sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
içerde bi cagara vermediler çok özledim delphini
buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?