kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

Kelamın müstakbel evinden kalabalık olduk gecenin bu vakti :)))
23 kişi

:) Sarımsağıda gelin etmişler kırk gün kokusu çıkmamış eyvahedigeldismile

böyle bir atasözü mü var süpermiş hemen not aldım çok hoşuma gitti.

siz buradan bunu mu çıkardınız ?

Bu konu iki taraflı zor, bazı kişiler bunu göremedi ve olayı geyiğe bağladı bencede.
Halbuki ortada gayet normal bir durum vardı bence de.
Bu arkadaş olayın zor olduğunun zaten farkında ki , buraya konu açmış.
Çok rahat edeceğim, eder miyim diye konu açmamış ki.
ıki taraflı zor çünkü, ne kadar zorda olsa aynı evde yaşamak, bir taraftdanda sevgi var.
Karşımızda seven biri var, hadi ayrıl dediğinizde, koşa koşa niye ayrılsın arkadaş.
Bunun adına sevgi ve emek kim der.
Arkadaşı resmen salak yerine koyup, dalga malzemesi yapmayada gerek yoktu bence de.
Oda herşeyin farkındaki konu açmış, mantık ne kadar gerekse bir evlilikte, sevgide emekte o kadar gerekli.
Geyik yapılacaksa, sohbet bölümü var benim bildiğim kadarı ile.
Ayrıca etiketler bence de bir faciaydı.
Bununlada dalga geçe geçe bir hal olundu.
Ağlanacak halimize güler olduk, hayırlısı.
Arkadaş katlanırım herşeye diyorsa da, kimseye zaten birşey düşmüyor, bende dahil.
Aşk ne kadar herşey değilsede, hiçbirşeyde değil.

eşimin başına ekşirdim herşeyi yapıtorum ama yaranamıyorum beni sevmiyorlar diye beklentim çoktu ama hem kendimi hem eşimi rahatsız ettim eşim bana dediki sen beni kazandın onlarıda kazanamazsın herşey istediğin gibi olmaz

çok güzel anlatmış anneliği ve hepside doğru ama sütünü hakkını helal etmeyen annelerde var en yakınımda gördüm yaşıyorum onlara ne demeli acaba hisstiği acıdanmı yoksa evladına acı vermek içinmi bilmiyorum :çok üzgünüm:

yavastan alistirma yapiyoruz kelam a kolaylik olsun diye

keeeelaamm benim kahve orta sekerli olsun lütfen:içelim:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bide beyzade pek müşkülpesent :mymeka:
çay kahve servisi sırasında bakımlı bi hatun ister kendileri ...
Geniş ailesi var türlü türlü huyu var delikafadulden

Damat okuyosa misafir olarak ben iflah olmam yanlız acil yeni nik talep ediyorum

...........
ben asla kıskanmam oğlumu eşinden neden kısakanayım çok hastalıklı şiirin bu kısmı
eşi onu mutlu etse heyırlı bir kadın olsa eşine çocuğuna başka ne isterim
katılmıyorum kesinlikle

eşine hayırlı olsun demişim dikkat ederseniz bana hiçbirşey yapması gerekmez evladımında hanımınında özel günlerde hatırlanıp aransam ne mutlu

sizin olmak istediginiz kayinvalide gibi pek az kayinvalide var malesef

anne dedigin bencil olmamali, oglunun mutlulugu icin kendini 2. pilana atabilmeli
onu dogurduk büyüttük diye bizim malimiz degil, onu büyütüp hayata hazirlamak görvimiz, bunu ileride basina kalkmamali
oglunun mutlulugu icin uzak durmayi bilmeli bazi kaynanalar gibi tüm hayatina müdahele etmemeli

kazen bey sizin kaynananiz size deseki ne isin var dagda bayirda cayir kampta otur oturdugun yerde, arti oralar fuzuli para harciyorsun , nasil bir tepki verirdinizfisfisfis

Sayın adını telafuz etmekten hicar duyduğum arkadaşım...

Hep derim ki en iyi kayınvalide ölü kayınvalide dahada iyisi zengin ölü kayınvalide... (c) Kazen

Benim kayınvalidem olmadığı için işte böyle atıp tutuyorum ....

bekar koca boşama olayı yani ....

Ne demek ayrı eve ancak ailem izin verince cıkabiliriz .. Kendini bulunmaz hint kumasımı sanıyor yaa .. Bence sen olmasan yeminle evde kalmıstı o .. Yani sana da ailende sasırıyorum o kadar kalabalık br eve nasıl gönderecekler seni..

kelam için zorda sözlüsü ve ailesi tarafından zor değil öyle olsa yanına almak istemezlerdi.o evde 15 kişi olmazdı.

öyle anneler varki evli cifler yanyana oturdular diye bile tatsizlik yaratir...
cocugunu utanmiyorda yanimda seviyor diye huzursuzluk yaratir...
bebeye benim ismimi vermek zorundasiniz yoksa defolun evimden..sokaklara cadir kurun yasayin diyen anneler var..
esleri birbirine düsürmek icin kari koca arasina dedikodular iftiralar sokar...esler kavga ettigindede kalkip resmen göz önünde göbek atip oynar...
evladina söyle yap böyle yap esine yüz verme der...sonra kavga olunca esler arasinda o akil verdigi evladi suclu olur..o söyledigi sözler inkar edilir.
benim evimde oturuyorsunuz diye kira ister....vs..vs...böyle kayinvalideler-anneler malesef var..inanilmasi gücde olsa var..

Ben kaynana veya kayınvalide olmayacağım yahu...

siz düşünün bence bunun derdini...

lmaz: lmaz: lmaz:

Kazen bey siz böyle mi yetistirildiniz????

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…