kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

Kelam izninle bazı sorularım olacak sana...
1) Annesi babası ne zaman uygun görürse ayrı eve çıkacakmışsınız bunun dışında onlar uygun görürse mi gerdeğe gireceksiniz sadece merak ettim, cinsel hayatına da karışacaklar mı? CADIARZU
2) Onu sevdiğin için susuyormuşsun, o da seni sevdiği için mi böyle boş boş konuşuyor?
O neden sana karşı susmuyor?
CADIARZU
Yoksa o sadece ailesini sevdiği için mi onlara karşı susup sana dayılanıyor? :umursamaz:
3) Kesinlikle rahat edeceğine sen inanıyor musun?
Ne olsa evde 15 kişi, eltin bulaşığını yıkar, kayın baban ütünü yapar, kahveni getirir, yeğenlerden biri de yemeğini yapar, kayın validen de yatağını toplar, görümcelerin de evi temizler... Evinin hanımı olursun tam hanım ağa... sengözlerimebaksanab
Hayaliniz bu mu sözlünle gerçekten? :bbo:

Ev dubleks imiş hayatım buyrunnnnnnnnn

Dubleks olsa bile onca kişi zor sığar diyorum ben gene...

Bazı dubleksler de çok ufak be anacım belki onlarınki de ufaktır nemelazım

hoşgeldin mavimhihoyyyt
ve kader arkadşlarım geçmiş olsun hepimize bayanssulusmile az parfüm sıkaym
mapusta küf koktum :hulya:

hoşgeldin mavimhihoyyyt
ve kader arkadşlarım geçmiş olsun hepimize bayanssulusmile az parfüm sıkaym
mapusta küf koktum :hulya:

He sorma ya ben de mok koktum valla sempatiksalakcinni

Fstk ğa bakın hele son gaz devam ediyo manyak ya sempatiksalakcinni nan bi nefes al azcık rahatla gittik geldik hala sorum var diyip duruyon sempatiksalakcinni

Geyik yapmayın yeter gari

ban cezam kalktı geldim yine buradayım. fakat kazen koğuşş kalk dediğim için ceza vermiş. oysa ben 'arabada beş evde onbeş demiştim ve cezamı bundan dolayı hakettiğimi düşünmüştüm. espri anlayışımız bile farklı ayrıca msn den laf yetiştirmedim. arkadaşımın nicki ile yine buralarda fink attım. demokrasilerde çare tükenmezmiş... :umursamaz:

Kim ne derse desin konuya yapılan yorumlar,etiketler vs hepsi bir harikaymış.
Bazı yorumlara dakikalarca güldüm kaydirigubbakcemile3

aman kızlar ya sizde behlül behlül sarışınlardan hiç hoşlanmam rachid taha daha yakışıklı bence

nolur biri bana anlatsın, burda kelamdan sonra evlencek kardeşe ev alınacagından bahsetmiyormu :bbo: kafamçokkarıştı
yani ev almak aslında imkansız değil,lüks değil kafamçokkarıştı

nolur biri bana anlatsın, burda kelamdan sonra evlencek kardeşe ev alınacagından bahsetmiyormu :bbo: kafamçokkarıştı
yani ev almak aslında imkansız değil,lüks değil kafamçokkarıştı

hayır tabii ki
evde hiyerarşi var
küçük oğul evlenince karısıyla ailenin yanına gelecek
kelam dan önce evlenem oğul ve geline ev alınacak
muhtemelen bu böyle devam edecek ama son gelin ne olacak
ben onu çözemedim :uhm:

aman kızlar ya sizde behlül behlül sarışınlardan hiç hoşlanmam rachid taha daha yakışıklı bence

behlül yüzünden banlandm
artık kk da kimse el süremez ona delikafadulden bihterde ölcek hepten bana kaldı sarı kafam
:hooray::teytey::asigim:

behlül yüzünden banlandm
artık kk da kimse el süremez ona delikafadulden bihterde ölcek hepten bana kaldı sarı kafam
:hooray::teytey::asigim:

kız ben senden korktum behlül istese seni 20 kişinin içinede gelin giderdinsempatiksalakcinni

ne kadar safım ben ya sempatiksalakcinni
bıktım artık hep olaylar bıttıkten sonra gelmekten
mıllet ban yemıs yatmıs cıkmıs ben daha yenı goruyorum
tü kafama alsanaalsanasmile

kızlar vallaha iş yerınde de boyleyım ben ya
en son benım haberım oluyor herseyden

kız mavı sen bılırsın boyle seylerı
Allasen bı haber et kos gel eğlence var dıye ya kaydirigubbakcemile3
amannnn üzüldüm şimdi yaa :gitme:

ah ah aşk bu demekki kendini ateşe atmak sürünmek gebermek

genç kızlık günlerim aklıma geldi ne güzeldi herşey toz pembe aşk güzel yaşamak güzel her problem aşılabilir gelirdi ozamanlar

rachid taha beni alsa 20 kişinin içine gidermiydim acepkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…