kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

bile,bile atese atlayanlar, sonucunuda hak ediyor benceÇok üzgünüm çoook:tomato::dilcikar:

kelam gelmiş.ne karar verdin kelamcığım. konuna hiç yazmadım.sadece bu yazılardan sonra fikrin değiştimi diye merak ediyorum.

merhabalar. dün sözlümle uzun uzun konuştum. ayrılık konusunu hiç getirmedim. ailesinin çok kalabalık olduğunu ve buna dayanamam ben dedim ayrı ev gibi bi imkan olmadığını söyledi konuştuk konuştuk verdiğimiz karar ayrı ev değil ama diğerine nazaran benim için iyi iki elti bi evde yaşayacağız. büyük eltinin yanında. diğer eltim kaynanmgilde çocuklarda orda olacaklar bu böyle olsun dedim aksi durumda çok zor olur dedim anlaşmış gibiyiz. tabi bu sadece bi süreliğine olacak elinde sonunda ayrı evim olur bende sözlümle hem fikirdeyim şimdiden kiraya gidersek ileride bi evimiz olamaz olursada çok geç olur ama bu şekil bi 4 5 sene idare edersem kendi evim olacak.

. şimdi 3 elti 3 erkek kardeş kayınvaliden ve kayınpederin ve çocuklarmı aynı evde yaşayacaksınız

Kelam nıcın kredı cekıp, ev almıyorsunuz? Bence en makulu bu. Ustelık sızde calısıyorsunuz, bır kac yıl bebek yapmazsınız ve kazancınızı kredı ıcın harcarsınız. Olmaz mı?

Kelam nıcın kredı cekıp, ev almıyorsunuz? Bence en makulu bu. Ustelık sızde calısıyorsunuz, bır kac yıl bebek yapmazsınız ve kazancınızı kredı ıcın harcarsınız. Olmaz mı?

şimdi geri kafalı falan dersiniz belki ama kredi taraftarı hiç değilim o ne 50 bin al 100 bin öde çöpe atmak için kazanılmıyor. hem faizin haram olduğunu ben ve sözlümde iyi biliriz. benim düşüncem.

allah yardımcınız olsn ama bana cok ters bu aynı evde oturmalar asla tahammül edemem kirada oturmayı terch ederim ama tabi bu benim fikrim

şimdi geri kafalı falan dersiniz belki ama kredi taraftarı hiç değilim o ne 50 bin al 100 bin öde çöpe atmak için kazanılmıyor. hem faizin haram olduğunu ben ve sözlümde iyi biliriz. benim düşüncem.

Kımseyı ınanclarından oturu yargılama hakkında sahıp degılım. Ben dusuncemı paylastım sadece. Sız ınandıgınız gıbı yasamakta ozgursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…