kız ben senden korktum behlül istese seni 20 kişinin içinede gelin giderdinsempatiksalakcinni
kimse içn gitmezdim angelim.değmez bi erkek için
ÖlÜm ÖlÜm dedİĞİn nedİr kİ gÜlÜm, 15 tane kelle, aŞk her Şey deĞİl, aboowww, amanin boooww, arabadabeş evde onbeş, banyo sırası haftada bir geliyor, bayramda100kişi olurlar, ben anneme tahammül edemiyom.kaldı elin anası, bile bile intihar, bir arabaya kaç fil biner, eltigörümcekaynanakayınpederkayınabovvvvv, eniyiçözümintiharet, evine, gelin, gidecegimeltimde, hoopp sağ baştan say, kafasız gelin, kayinvalidemin, kaynana istimada, koğuş yemek hazır, koğuşş kalk, olacak, sankimherifbehlül, soyha gelin kalkkk calis yatma, tek ÇÖzÜm ayrilik, yemek sırası kimde, yeni gelin kimse onda tabi
[:roflol::roflol::roflol::roflol:
ciğerlerim kurudukader arkadaşlarıma sevgiler ah behlül senin yüzünden banlandm delikafaduldencezan benle olmak
ah ah aşk bu demekki kendini ateşe atmak sürünmek gebermek
. şimdi 3 elti 3 erkek kardeş kayınvaliden ve kayınpederin ve çocuklarmı aynı evde yaşayacaksınızmerhabalar. dün sözlümle uzun uzun konuştum. ayrılık konusunu hiç getirmedim. ailesinin çok kalabalık olduğunu ve buna dayanamam ben dedim ayrı ev gibi bi imkan olmadığını söyledi konuştuk konuştuk verdiğimiz karar ayrı ev değil ama diğerine nazaran benim için iyi iki elti bi evde yaşayacağız. büyük eltinin yanında. diğer eltim kaynanmgilde çocuklarda orda olacaklar bu böyle olsun dedim aksi durumda çok zor olur dedim anlaşmış gibiyiz. tabi bu sadece bi süreliğine olacak elinde sonunda ayrı evim olur bende sözlümle hem fikirdeyim şimdiden kiraya gidersek ileride bi evimiz olamaz olursada çok geç olur ama bu şekil bi 4 5 sene idare edersem kendi evim olacak.
Kelam gelene kadar burası 100 sayfa olur
Zaten gözü de yemez okumaya :)
. şimdi 3 elti 3 erkek kardeş kayınvaliden ve kayınpederin ve çocuklarmı aynı evde yaşayacaksınız
iki elti 2 erkerk kardeş eltimin 2 küçük çocuğu var bide
Kelam nıcın kredı cekıp, ev almıyorsunuz? Bence en makulu bu. Ustelık sızde calısıyorsunuz, bır kac yıl bebek yapmazsınız ve kazancınızı kredı ıcın harcarsınız. Olmaz mı?
neyse ya. görümceler yok en azından. hayırlısı olsun diyeyim.
bu arada inşallah 5 yılı bulmaz da daha erken çıkarsınız.
şimdi geri kafalı falan dersiniz belki ama kredi taraftarı hiç değilim o ne 50 bin al 100 bin öde çöpe atmak için kazanılmıyor. hem faizin haram olduğunu ben ve sözlümde iyi biliriz. benim düşüncem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?