kızlarrr annesi kelam a destek oluyodur zatennnnnnnn!!!
bu tür aile yapılarında bu var. aylık 10 milyar kazanılıyo diyo, o 15 kişi aç durur açık durur, herkese sırayla ev yapar yeminle var böyleleri, gördüm yani öğrencilerimin ailelerinde vs.
yarın bigün bizler kiradayken kelam ın evi olcak.
hay maşallahh 3 günde 100 sayfaa
konu sahibi abartmış gibi geldi bana.bi evde 15 kişi nasıl yaşar yaw
ilişkiye girsen gusul abdesti almak için sıraya girmen gerekecekk.
ayrıca evde 15 kişi varken tutupta size özel yatak odası verecek halleri yok heraldee
üstte eltinle kocası yatar,sende kocanla alt ranzada yatarsınızz.bebeler içinde yere döşek atarsınız artıkk
zamanında kardeşim zıbıdının biriyle çıktı alsanaalsanasmile naptıysak ayrılmadı en son bi vurdm bi duvarklava: dişi kırıldı,ayrıldı tabi.aman ne üzüldüm :hulya:
sıraa kemiklerine gelcekti ayrılmasaydı :mymeka:sempatiksalakcinni
annesine allah sabır versin ne diyeyim boshayallersmile
sanırım konu sahiibi bayıldı yada çoktannnnnnn evlendi
bu elti konusuna hak veriyorum. yazık kadıncağıza. en büyük elti bu. dayanmış çekmiş,sonunda bir ev açmış ayrı. kadın rahat bir nefes alacak.pat yeni elti,yanında. kimbilir okadınada size verilen sözler verildi.bukadar yorum yapıldı ama nişanlından ayrıl terket diyen olmadı ki.ayrılmayacağım diyorsun.
ayrı eve çıkmayı kabul ettir nişanlına diyoruz.ama sen nişanlında ayrılsanda o adamın sana ayrı ev açmayacığını biliyorsun.
sen eltinle yaşamayı kabul ediyorsun da eltin seni istiyormu be.
kadın 15 kişinin içinden canını zor kurtarıp ayrı eve çıkmış.bide siz üstüne gitceksiniz 5 yıl da sizi mi çekecek.neymiş ev alacaklarmış ne kadar bencilsiniz ya.illa birilerinin üstüne yıkılacaksınız.
benim eşimde ortak ama aynı evde yaşamıyoruz.herkes kazancını gönlüne göre harcıyor.
sizinkilerinde sizi yanında tutma politikası bunlar.
kesinlikle sözlün seni kan dı rı yor.bu kadar basit.
yazdıklarının hepsi nişanlının fikirleri .nişanlının ağzından konuşuyosun..
snin fikirlerin yok mu kelam.senin aklın yok mu.biraz kendi istediğini yaptır nişanlına.
neyse çok sinirlendim ya.bukadar tecrübeli görmüş geçirmiş insan bir akıl veriyor sana ve sen elinin tersiyle itiyosun hepsini.
sen daha iyi biliyorsun tabii.
ne desek boş.hayırlı uğurlu olsun
sen eltinle yaşamayı kabul ediyorsun da eltin seni istiyormu be.
kadın 15 kişinin içinden canını zor kurtarıp ayrı eve çıkmış.bide siz üstüne gitceksiniz 5 yıl da sizi mi çekecek.neymiş ev alacaklarmış ne kadar bencilsiniz ya.illa birilerinin üstüne yıkılacaksınız.
Konu sahibi acilen konuyu kapatmak istiyormuş pehh
Bu tarz topiclerin akibeti hep bu şekildedir..
Duymak istenilenler duyulamayınca topic kapattırılır..
hayırlısı olsun ne diyelim..Bundan sonrası bizi değil onları ilgilendirir.
Yaşayacak ve görecek gerçekleri:)..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?