kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

bizim kivreler böyle.hiçte mutlu değillerbilmiyorumkismilebi apartmanları var.ayrı daireleri.evler dayalı döşeli
boyun boğaz altın dolu
ama her şeylerine karışılır,bakkala gidemezler boshayallersmile
zaten gelinlerin aileleride kivrelere zengin diye kızlarını vermiş
şimdi bin pişmanlar :hulya:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:...güzel yorum..

bu iş bencede olmaz..baştan sona hatalıı:bbo:

Evlilik bu ya bşka bişeye benzemez ki...
Arkadaşlık olsa tamam ikna edersin bir şekilde ...
Ama konu hassas bir kere ne yapıp edip caydırmaları lazım ...

özgürlük gibisi olurmu ya içtiğin suya bile karışırlar belki eltin onlara akrabadır büyük gelin genelde ailedendir bu tür ailelerde sana iice el muamelesi yaparlar sen yol yakınken vazgeç bu işten sana kocamı yok ya saçmalama git kendini damdan at daa ii bence belki hastanede yakışıklı bi dr la tanışıp evlenirsin ama dimi

valla tüm bekarlara sesleniyorum evlenmeden önce isteklerinizi yapmayan adam evlendikten sonra hiççççççççç yapmaz nasılsa artık evlendiniz keklik cepte durumu siz siz olun evlilik sonrasına şunu bunu ertelemeyin azıcık büyük sözü dinleyin annenizin kabul etmiyceği biriyle aslaaaaaaaaa evlenmeyin.

bu elti konusuna hak veriyorum. yazık kadıncağıza. en büyük elti bu. dayanmış çekmiş,sonunda bir ev açmış ayrı. kadın rahat bir nefes alacak.pat yeni elti,yanında. kimbilir okadınada size verilen sözler verildi.
evine çıkana kadar katlan. ev alana kadar.
eee. ne oldu. zavallım katlandı katlandı. ev alındı. ohh rahat bir nefes alacağım derken,haydaa,yeni evine kayınbirader ve yeni elti gelecek.
size o verilen sözler var ya. 5 yıılsonra yeni ev alınacak. hadi alındı. siz o evde asla yalnız yaşayamayacaksınız. buyrun önünüzde kocaman bir örnek.artık kimle yaşarsınız. 5 tane görümceylemi yoksa 2ci eltilerlemi, yada görümceler evlenip,onlarda damatlarlamı gelir evinize Allah bilir artık. .

Son düzenleyen: Moderatör:

kedicik bunlar sanirsam asiret, gerci nisanlisi afyonluymus, belki kökenleri doguludur

neyse söylmek istedigim

bu ailede kadinlarin söz hakki YOK, o elti ben istemiyorum desede, kadincagizin agizinin payini vermistirler

Konu sahibi acilen konuyu kapatmak istiyormuş pehh

Bu tarz topiclerin akibeti hep bu şekildedir..
Duymak istenilenler duyulamayınca topic kapattırılır..

hayırlısı olsun ne diyelim..Bundan sonrası bizi değil onları ilgilendirir.

Yaşayacak ve görecek gerçekleri:)..

Herkes söyleyeceğini söyler, ama kararı verecek olan konu sahibinin kendisidir.
Kimsenin sözü kimsenin hayatında geçmez.
Karar verildiğine göre sıkıntı yok.
Umarım herşey istediğin gibi olur.
Hayırlısı olur inş.

Evet haklısınız vereliniortak

Onun duymak istediklerini söyleseydik konu açık kalırdı ,evvelinde de o da hergün girip konusuyla ilgilenirdi

Onun derdi bizi germemeli...

Hayat onun,konuyu açış amacını da zaten ben baştan beri anlayamamıştım.Çünkü kararını verdiğini ilk mesajında da ima etmişti zaten.

Madem kararını verdi o zaman neden konu açıyor ki ..Neyse ne artık..

Yaşayarak görecek bizlerin haklı olduğunu ne desek ne dediysek boş..boş.

canım bende 6 aylık evlıyım sana nacızane tavsıyem sakın yapma olur, evlılıgınden bısey anlamadan sevgıyı bıtırırsınız... ınsanlar tek kayınvalıdeyle yasayamazken sen 10 kısıyle yasarım dıyosun yakın olmaları bıle sorunken sen beraber olacaksın aklını basına al bence sonra cok pısman olursun sevgı herseye yetmıyor sımdı öle gelıyor ama sonra kendını yaktıgını anlayınca cok gec oldugunu anlıyosun ben 20 gunluk evlıyken anladım bunu...

şimdi bişey diyeceğim hiç olmicak ama napiyim demeden geçemicem

bazı insanlar başına geleni hakediyor

konu kapansın gerçekten de, çünkü başlık yanlış :sm_confused:
ya -kayınvalidemin dubleksine gelin gideceğim; görümcelerim, kaynımlarım, eltilerim, yeğenler de olacak
veya -eltimin evine gelin gideceğim; kaynım ve çocukları da olacak- olmalıydı :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…