kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden

evlensin, en fazla üc ay sonra bu tür basliklarla fakat farkli bir nickle kelami görürüz burda emin olun

Madem konu kapanacak kelama mutluluklar dilemekten başka çare yok bilmiyorumkismile inşallah mutlu olurda verdiği karardan pişmanlık duymaz benim hiç ümidim yok çünkü...

burda bütün arkadaşların yazdıklarının harfi harfine katılıyorum....hayatının HATAsını yapar diyorum....

delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden

evlensin, en fazla üc ay sonra bu tür basliklarla fakat farkli bir nickle kelami görürüz burda emin olun
konu başlığını gördükçe farklı algılıyorum
elti eltiyi istemez kaynana hiç birini istemez -tatlicadiarzu-

kazen abinin etiketteki "yiyorsa yazın bakalım" yazısı beni çok fena dürtüyo zor tutuyorum kendimi sırnaşık şey
şeytan diyo yaz bişi delikafadulden Allah rızası için kilitleyin konuyu:roflol:

Aşkın gözü kör derlerdi de bu kadar olduğunu bilmezdim.kafamçokkarıştı
Umarım mutlu olursun.

Nikomu ağzını bantlıcam şimçik sus kızzzzz sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile5

kizlar artik söylicemizi söyledik..bence uzatmanin bi anlami yok..kelam ..insallah mutlu olursun...bunu bütün yürekten diliyorum..ama sayet tersi olursa ..gelisen olaylari -yasadiklarini yaz..iyi veya kötüde olsa......cünkü bizde gercekten merak ediyoruz..okadar kalabaligin icinde olan bir evliligin durumunu..yanlis anlama....haa bak iste biz söylemistik dinlemedin maksadiylan cevap beklemiyoruz......

sadece dedigim gibi böyle ilginc- enteresan bir evliligin gidisini merak ettigimizden...burda cok seyler ögreniyoruz ibret aliyoruz...genc kizlar icinde ibretlik hayatta yasanmis olaylar yaziliyor burda var...o bakimdan bilgilendirirsen bu kk ya bi katkin olur..iyilik yapma babinda...

Son düzenleme:
Madem konu kapanacak kelama mutluluklar dilemekten başka çare yok bilmiyorumkismile inşallah mutlu olurda verdiği karardan pişmanlık duymaz benim hiç ümidim yok çünkü...
ablacım malesef ülkemizde böyle yaşayan çok kesim var
tabi ki mutlu olamıyorlar ama hayat işte bi şekilde yaşanıyor gamyoncuiremsu
hani üni mezunuyken konfeksiyondan biriyle evlenmek istese anlıycam ısrar edelim ama bazılarımızın yaşam şartı böyle
inşaallah ülkemizde yaşam şartları daha sağlıklı olur, okuma yazma oranı, ekonomik özgürlük artar, işsizlik azalır :Saruboceq:
Allahtan kolaylık dilemekten başka bişi gelmez elimizden boshayallersmile
dilerim ki bu heyecanını ve sözlüsüne verdiği sözleri unutmaz, nerden sana vardım diyip dırdır yapmaz gamyoncuiremsu
kimbilir bi arkadaşın dediği gibi bizler kirada sürünürken o hepimizden önce ev sahibi olur ama yine de bu yolda böyle bir hayat Allah kimsenin başına vermesin vereliniortak
gerçi o sözde sözlüye de değer mi bilmem :1rolleyes:

nikon allah iiligini versınsus kızzz

:roflol: :roflol: :roflol:

iki gün mapus az geldi galiba

:roflol: :roflol: :roflol:

İnşallah canım ya çok mutlu olurda bizlerde seviniriz en azından verdiği karardan pişmanlık yaşamasında sonra şimdi bizler ne desek boş kendi vermiş kararını kimsesde caydıramaz onu...bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…