konu kapansın gerçekten de, çünkü başlık yanlış :sm_confused:
ya -kayınvalidemin dubleksine gelin gideceğim; görümcelerim, kaynımlarım, eltilerim, yeğenler de olacak
veya -eltimin evine gelin gideceğim; kaynım ve çocukları da olacak- olmalıydı :lepi:
konu başlığını gördükçe farklı algılıyorumdelikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden
evlensin, en fazla üc ay sonra bu tür basliklarla fakat farkli bir nickle kelami görürüz burda emin olun
konu başlığını gördükçe farklı algılıyorum
elti eltiyi istemez kaynana hiç birini istemez -tatlicadiarzu-
kazen abinin etiketteki "yiyorsa yazın bakalım" yazısı beni çok fena dürtüyo zor tutuyorum kendimi sırnaşık şey
şeytan diyo yaz bişi delikafadulden Allah rızası için kilitleyin konuyu:roflol:
ablacım malesef ülkemizde böyle yaşayan çok kesim varMadem konu kapanacak kelama mutluluklar dilemekten başka çare yok bilmiyorumkismile inşallah mutlu olurda verdiği karardan pişmanlık duymaz benim hiç ümidim yok çünkü...
ağzım dursa elim durmuyo, elim dursa beynim durmuyo ablacım delikafadulden :roflol::roflol::roflol:
Nikomu ağzını bantlıcam şimçik sus kızzzzz sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile5
kazen abinin etiketteki "yiyorsa yazın bakalım" yazısı beni çok fena dürtüyo zor tutuyorum kendimi sırnaşık şey
nikon allah iiligini versınsus kızzz
sus kız Allah korusun delikafadulden 24 saatti; ne eksik ne fazla :Saruboceq::2::roflol: :roflol: :roflol:
iki gün mapus az geldi galiba
:roflol: :roflol: :roflol:
ablacım malesef ülkemizde böyle yaşayan çok kesim var
tabi ki mutlu olamıyorlar ama hayat işte bi şekilde yaşanıyor gamyoncuiremsu
hani üni mezunuyken konfeksiyondan biriyle evlenmek istese anlıycam ısrar edelim ama bazılarımızın yaşam şartı böyle
inşaallah ülkemizde yaşam şartları daha sağlıklı olur, okuma yazma oranı, ekonomik özgürlük artar, işsizlik azalır :Saruboceq:
Allahtan kolaylık dilemekten başka bişi gelmez elimizden boshayallersmile
dilerim ki bu heyecanını ve sözlüsüne verdiği sözleri unutmaz, nerden sana vardım diyip dırdır yapmaz gamyoncuiremsu
kimbilir bi arkadaşın dediği gibi bizler kirada sürünürken o hepimizden önce ev sahibi olurama yine de bu yolda böyle bir hayat Allah kimsenin başına vermesin vereliniortak
gerçi o sözde sözlüye de değer mi bilmem :1rolleyes:
sus kız Allah korusun delikafadulden 24 saat; ne eksik ne fazla :Saruboceq::2:
ağzım dursa elim durmuyo, elim dursa beynim durmuyo ablacım delikafadulden :roflol::roflol::roflol:
doğru söylüyorsun ben biran önce pazarıma gidim :1rolleyes:en iyisi mi konu kapanana kadar sen bilgisayarini kapat
yoksa elinden bi kaza cikar filan
:roflol::roflol::roflol:
banlanıcama bantlanim daha iyi ablacım eyvahedigeldismile
hem elinihem ağzızı bantlıcam şimçik delikafadulden
doğru söylüyorsun ben biran önce pazarıma gidim :1rolleyes:
banlanıcama bantlanim daha iyi ablacım eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?