anladim canim
ya birde sunu düsünüyorum, 15 kisi demek 15 ayri karakter 15 ayri huy demek
hergün hergün o kisileri görmek mecburuiyetinde olacak
ve diyelim ki o 15 kisinin arasinda iki kisiyle yildizi barismadi o zaman ne olcak??
resmen eziyet gibi olacak, hergün en az 5 sene (dile kolay) o kisilere katlanacak
:bbo:
o kadar açıkki mutsuz olacağı. yaşayacak ve görecek artık.
Hayırlı olsun canım... Eltinle sana mutluluklar diliyorum...
Sözlünle diyemiycem çünkü eltini eşinden daha fazla görüceksin o evde....
Ne diyim allah kızlarımıza akıl fikir versin... hayatta kek amacın evlilik olmadığını görecek göz versin... Aynı evde 10-15 kişi yaşanırsa o evliliğin evlilik olmayacağını idrak yeteneği versin.....
hAdi kızlar hep bir ağızdan AMİİİİNNNNN
arkadaşlar ben kesin kararımı verdim ayrılmayacağım eltimle bi süreliğine de olsa yaşamayı kabul edeceğim. ayrıca sözlün seni kandırıyo köprüyü geçene kadar falan diye yapılan yorumlara cevabım ben onun sadece görünüşüne veya tatlı sözlerine değil yüreğine güvendim sevdim. sözlüm 25 yaşında bababın yakın arkadaşının oğlu biz kendimiz başladık.
Kesinlikle öyle olacak!!
umarim biz yaniliriz de o mutlu olur
arkadaş evlenemicem die ölüyor olay bu.evde kalırım korkusu var sanırım.
herşeyi laylaylom olarak görüyor ...
evlenince öyle olmıcak maalesef tatlım..
korkma evde kalmazsın
Bizler söyleyeceğimzi söyledik ister dinler ister dinlemez bizler sadece kendisine doğru olmayanları söyledik ama hala ısrarla bu şekilde oturmayı kabul edeceğini söylüyor.
Otursun o zaman nasılsa 3 gün sonra sorunlar çıkmaya başlar eyvah ben ne yaptım diyede dövünmeye başlar..
ya evet dalgaa geçtik :umursamaz: ne bekliyodn kelam?
herşeyin farkındasn ama görmezden geliosn.daha konuyu niye açtığını bile bilmiyosn.kelam bu sözlün seni ne atar ne de tutar bilmiş ol bunu
hakkında hayırlısını iste bi dedua etme
sen varya
aslında sana uyan öyle bi söz var ki
yazmıycam.çünkü yazarsam bu kez süresiz banlanırm
hiç tanımadğm bi insan içinde bin küsür msjımı ziyan etmeye değmez bayanssulusmile
banane ya niye yorum yazıyosam
deli miyim ne :hulya:
işsizim oturmş yorum yazıyom.duy sesimi devlet baba
Konu sahibesi yok mu hala ?
Bizler söyleyeceğimzi söyledik ister dinler ister dinlemez bizler sadece kendisine doğru olmayanları söyledik ama hala ısrarla bu şekilde oturmayı kabul edeceğini söylüyor.
Otursun o zaman nasılsa 3 gün sonra sorunlar çıkmaya başlar eyvah ben ne yaptım diyede dövünmeye başlar..
kızlar ya :uhm:ciddi konuştuk dinlemedi.
yaşayacağı sıkıntıları şakayla karışık anlattık anlamadı.
dalga geçtik gene tık yok.
bu kız inat.
inat da kara cahillikten kaynaklanır.
20 yaşında kız zaten ne gördü geçirdide ısrarla evlenecem diyor zaten.
evlensin görsün anyayı konyayı.
bizi zaten dinlemiyor.yazmayacağım bi daha diyorum tutamıyorum kendimi.kapansın konu artık nolur.çenemi tutamayıp yine banlacam yoksa....
ciddi konuştuk dinlemedi.
yaşayacağı sıkıntıları şakayla karışık anlattık anlamadı.
dalga geçtik gene tık yok.
bu kız inat.
inat da kara cahillikten kaynaklanır.
20 yaşında kız zaten ne gördü geçirdide ısrarla evlenecem diyor zaten.
evlensin görsün anyayı konyayı.
bizi zaten dinlemiyor.yazmayacağım bi daha diyorum tutamıyorum kendimi.kapansın konu artık nolur.çenemi tutamayıp yine banlacam yoksa....
kızlar ya :uhm:
her suçlu döner dolaşır olay mahaline gider misali banlandık ama hala buraya geliyok delikafadulden :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
düşünsenize yıllar sonra kimbilir, saçlarımız ağarmış, hala buraya gelip
kelaaaam yapmıcaktın başını yakmıcaktın, kendi düşen ağlamaz yazıp duruyormuşuz :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
kızlar ya :uhm:
her suçlu döner dolaşır olay mahaline gider misali banlandık ama hala buraya geliyok delikafadulden :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
düşünsenize yıllar sonra kimbilir, saçlarımız ağarmış, hala buraya gelip
kelaaaam yapmıcaktın başını yakmıcaktın, kendi düşen ağlamaz yazıp duruyormuşuz :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
Kelamın yaşında kızım var hayata tutunup üniversite okuyor hemde tek başına yanımızda bile değil ayakları o kadar sağlam yere basıyorki amacı okulu bitirip iş bulup çalışmak..
Acaba dedim onun başına gelse böyle bir durum ne yapardım asla böyle birşey yapmaz ama hayat ne getirir bilinmez tabi eğerki böyle bir teklifle karşıma çıksa varya kırarım onun bütün kemiklerini elimden de kimse alamaz..
Asla ve asla bize karşı çıkamaz.... Keşke kelamın aileside diretseydi de bunlara imkan vermeseydi....
hay maşallahh 3 günde 100 sayfaa
konu sahibi abartmış gibi geldi bana.bi evde 15 kişi nasıl yaşar yaw
ilişkiye girsen gusul abdesti almak için sıraya girmen gerekecekk.
ayrıca evde 15 kişi varken tutupta size özel yatak odası verecek halleri yok heraldee
üstte eltinle kocası yatar,sende kocanla alt ranzada yatarsınızz.bebeler içinde yere döşek atarsınız artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?