kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

o kadar açıkki mutsuz olacağı. yaşayacak ve görecek artık.

vayyy bin sayfayi devirmisiz.
Acaba kelam arkadasimla ayni fikirde olan varmi bu 1000 mesaj arasinda.
:hulya:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aman siz boşuna konuşuyorsunuz kızlar o kararını vermiş allah hayırlı uğurlu etsin.nasıl olsa evlendiğinin sabahı sizin ne demek istediğinizi anlar ama iş işten çoktannnnn geçmiş olur.ondan sonra ver elini kölelik

bukadar yorum yapıldı ama nişanlından ayrıl terket diyen olmadı ki.ayrılmayacağım diyorsun.
ayrı eve çıkmayı kabul ettir nişanlına diyoruz.ama sen nişanlında ayrılsanda o adamın sana ayrı ev açmayacığını biliyorsun.

sen eltinle yaşamayı kabul ediyorsun da eltin seni istiyormu be.
kadın 15 kişinin içinden canını zor kurtarıp ayrı eve çıkmış.bide siz üstüne gitceksiniz 5 yıl da sizi mi çekecek.neymiş ev alacaklarmış ne kadar bencilsiniz ya.illa birilerinin üstüne yıkılacaksınız.

benim eşimde ortak ama aynı evde yaşamıyoruz.herkes kazancını gönlüne göre harcıyor.
sizinkilerinde sizi yanında tutma politikası bunlar.

kesinlikle sözlün seni kan dı rı yor.bu kadar basit.
yazdıklarının hepsi nişanlının fikirleri .nişanlının ağzından konuşuyosun..
snin fikirlerin yok mu kelam.senin aklın yok mu.biraz kendi istediğini yaptır nişanlına.
neyse çok sinirlendim ya.bukadar tecrübeli görmüş geçirmiş insan bir akıl veriyor sana ve sen elinin tersiyle itiyosun hepsini.
sen daha iyi biliyorsun tabii.
ne desek boş.hayırlı uğurlu olsun

siz ev alacaksanz eltinin suçu ne ben onun yernde olsm kabl etmem gerci senin yerinde olsam hiç kabl etmem cok seviyorsa seni ayrı ev tutsn sana ama bence o adamın niyeti yok seni de ev alcaz şimdlik idare edelm diye avutuyo
lmaz:

Bizler söyleyeceğimzi söyledik ister dinler ister dinlemez bizler sadece kendisine doğru olmayanları söyledik ama hala ısrarla bu şekilde oturmayı kabul edeceğini söylüyor.
Otursun o zaman nasılsa 3 gün sonra sorunlar çıkmaya başlar eyvah ben ne yaptım diyede dövünmeye başlar..

ciddi konuştuk dinlemedi.
yaşayacağı sıkıntıları şakayla karışık anlattık anlamadı.
dalga geçtik gene tık yok.
bu kız inat.
inat da kara cahillikten kaynaklanır.
20 yaşında kız zaten ne gördü geçirdide ısrarla evlenecem diyor zaten.
evlensin görsün anyayı konyayı.

bizi zaten dinlemiyor.yazmayacağım bi daha diyorum tutamıyorum kendimi.kapansın konu artık nolur.çenemi tutamayıp yine banlacam yoksa....

Konu sahibesi yok mu hala ?
kızlar ya :uhm:
her suçlu döner dolaşır olay mahaline gider misali banlandık ama hala buraya geliyok delikafadulden :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:

düşünsenize yıllar sonra kimbilir, saçlarımız ağarmış, hala buraya gelip
kelaaaam yapmıcaktın başını yakmıcaktın, kendi düşen ağlamaz yazıp duruyormuşuz :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:

Boşuna ban yemişiz ona yanıyorum susuyayım diyorum ama üzülüyorum bir yandan da ...

evet ya katiller gelir ya.müge anlı diyo ya kan çeker diye :roflol: bizimki o hesap :roflol::roflol: :roflol:
engel olamıyorm kendime napim
kelam anlatır,bizde kızarız :icecream:
girmiycem,yazmıycam diyom ama napim :roflol:
ohh çek cigerler bayram etsin :içelim:aklinialirimsmile
bi behlül,bi kelam yaktı beni :roflol:

Kelamın yaşında kızım var hayata tutunup üniversite okuyor hemde tek başına yanımızda bile değil ayakları o kadar sağlam yere basıyorki amacı okulu bitirip iş bulup çalışmak..

Acaba dedim onun başına gelse böyle bir durum ne yapardım asla böyle birşey yapmaz ama hayat ne getirir bilinmez tabi eğerki böyle bir teklifle karşıma çıksa varya kırarım onun bütün kemiklerini elimden de kimse alamaz..

Asla ve asla bize karşı çıkamaz.... Keşke kelamın aileside diretseydi de bunlara imkan vermeseydi....

hay maşallahh 3 günde 100 sayfaa
konu sahibi abartmış gibi geldi bana.bi evde 15 kişi nasıl yaşar yaw
ilişkiye girsen gusul abdesti almak için sıraya girmen gerekecekk.
ayrıca evde 15 kişi varken tutupta size özel yatak odası verecek halleri yok heraldee
üstte eltinle kocası yatar,sende kocanla alt ranzada yatarsınızz.bebeler içinde yere döşek atarsınız artıkk

zamanında kardeşim zıbıdının biriyle çıktı alsanaalsanasmile naptıysak ayrılmadı en son bi vurdm bi duvar klava: dişi kırıldı,ayrıldı tabi.aman ne üzüldüm :hulya:
sıraa kemiklerine gelcekti ayrılmasaydı :mymeka:sempatiksalakcinni
annesine allah sabır versin ne diyeyim boshayallersmile

ee 1 yatak odası verirler artık..:lepi:
ama gündüz kapıyı kapamak yasaklanır, elti kaynana rahatça girip çıksın karıştırsın diye..akannehir

yani genelde böyle olur demek istedim.:kedi:

kızlarrr annesi kelam a destek oluyodur zatennnnnnnn!!!

bu tür aile yapılarında bu var. aylık 10 milyar kazanılıyo diyo, o 15 kişi aç durur açık durur, herkese sırayla ev yapar yeminle var böyleleri, gördüm yani öğrencilerimin ailelerinde vs.

yarın bigün bizler kiradayken kelam ın evi olcak görürsünüz. :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…