Allah ömür versin sana Laalea.s.
bu konuyu eltilerinle birebir görüştün mü:uhm: onların sorun yaşamadığını nerden biliyorsun:uhm: ayrıca eltilerinle aynı karaktere ve beklentilere mi sahipsin:uhm:
sözlüm dediğin adam seni suya götürür susuz getirir kelam kaydirigubbakcemile3
merak ettiğim diğer bu konuda sözlüm dediğin kişinin sana saygısı yok (diğer konunu göz önüne alarak yazıyorum) o aile içinde yaşamış birinin sevdiği insana saygısı yoksa o ailede saygı ve mutluluk nerede-tatlicadiarzu-
Merhabalar. benim derdim şu doğrusu dert mi bilmiyorum. sözlüm evlenince kesinlikle ayrı eve çıkmayı bekleme diyor. annem babam ne zaman uygun görürse diyor. ve çok kalabalık bi aile. Aynı zamanda bi evde iki gelin olacak kaynana kayın peder 5 görümce 2 bekar birader ve eltimin 2 çocuğu. Daha öncede büyük eltim falan birlik oturmuşlar. ev alınca onlar ayrı eve çıktılar kardeşler bazen abide kalıyorlar. büyük elti gitti ben gelecem oğlanlardan biri evlenirse ev alınıp diğeri gidecek ben kalacam küçük gelinle bu böyle olacakmış bize de ev alınınca çıkacağız. sözlüm bunun, birlikte oturmanın, kısa sürede birikim yapıp ayrı ev alabilmek için yaptıklarını söylüyor evlenip kirada otutmaktansa bi 5 sene belki daha uzun sene birlik oturalım kendi evimiz olsun diyor. bende onu sevdiğim için bişey diyemiyorum bide ankaradan istanbula gideceğim kendi aileme uzak olacağım hep onunkiler yanı başımda olacaklar bilmiyorum ya iyi mi yapıyorum onu seviyorum zorlayamıyorumda mecburluktan kabul ediyorum sonu nasıl olur bilmiyorum o bana kesinlikle rahat edersin diyor bi sorun çıkmaz aranızda anlaşırsınız falan diyor birazda olsa beni rahatlatmaya çalışıyor.
bende ne yapacağımı şaşırdım ama çok seviyorum kesinlikle ayrılmam ayrılamam bu sebepten dolayı ayrı ev içinde ısrarcı olamıyorum.
laale senden hiç nişanlı sözü olmaz diyim ha kaydirigubbakcemileAmaaaaan ola ki evlenirsem sakın sakın benim için kimse dağ neyim delmesin..:mymeka:
Asli görevlerini yerine getirsin yeter!
Fedakarlık istemim olması gerekeni istiyim sadece!!!guclubacismile
allahu ekberrrrrrrakannehir
ayrı gecelerde sevşmek lazım banyo sırası vs vs uvvvvbayanssulusmile
Be 15 kişi saydım doğru değilmi kafamçokkarıştı o eve kaç tane banyo tuvalet lazım hiç düşündünüzmü hadi onda geçin yemek meselesi ne olcak tencere tava yetmez ya.
Siz resmen intihar etmeye heveslisiniz ne o öyle çok seviyorum bırakamam sözlümü bırakın ya hangi çağda yaşıyoruz artık etrafta erkek mi kalmadı yani gidip te 15 kişilik bir aileye gelin gidiyorsunuz.
Ya sizin aileniz filan yokmu hiç mi sesleri çıkmıyor bu duruma sahip çıkamıyorlrmı size
kıl,tüy meselesi ne ya
ben fransız kaldm biri açıklayabilir mifisfisfis
kıl,tüy meselesi ne ya
ben fransız kaldm biri açıklayabilir mifisfisfis
vala ben zamanında hiç evlenemezmişim çünkü yemek takımları 12 kişiliktiBe 15 kişi saydım doğru değilmi kafamçokkarıştı o eve kaç tane banyo tuvalet lazım hiç düşündünüzmü hadi onda geçin yemek meselesi ne olcak tencere tava yetmez ya.
Siz resmen intihar etmeye heveslisiniz ne o öyle çok seviyorum bırakamam sözlümü bırakın ya hangi çağda yaşıyoruz artık etrafta erkek mi kalmadı yani gidip te 15 kişilik bir aileye gelin gidiyorsunuz.
Ya sizin aileniz filan yokmu hiç mi sesleri çıkmıyor bu duruma sahip çıkamıyorlrmı size
çetele tutarlar artık sırnaşık şeysırnaşık şeyallahu ekberrrrrrrakannehir
allahu ekberrrrrrrakannehir
Konu sahibinin eski konusu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?