kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

evde oyun oynarsınız hangi kapıdan kim çıkacak die iddaa yaparsınız

Son düzenleme:

Amin cümlemize inşallah!!!
Demek ki bekarsın anlamazsın dedikleri buymuş..
Şimdi ben sözlü olmadığım için adamın her dediğine he denmesini anlamıyım..

Onu sevdigin icinmi birsey demiyorsun? Yoksa sartlarini kabul etmezsen seni birakacagini bildigin icinmi?

Vallaha güzelim bunun sevgi ile alakasi yok, bende esimi seviyorum ama sirf o istiyor diye yinede pirasa yemegini yemem anliyormusun?

bende ne yapacağımı şaşırdım ama çok seviyorum kesinlikle ayrılmam ayrılamam bu sebepten dolayı ayrı ev içinde ısrarcı olamıyorum.

Olma tabi, niye israrci olacaksinki? Olsan ne fayda?
Icten ice biliyorsun kabul etmeyeceklerini.....ya benim dedigim olacak yada bu isi unut diyeceklerini...

O yüzden sen onun dediklerini kabul ediyorsun!benneyaptımki

Tabikide sen bilirsin, neticede senin hayatin...ama bana kalirsa bugün bu kadar sessiz kaldigin icin yarin cok büyük pismanliklar yasicaksin...insallah öyle olmaz insallah nisanlinin dedigi gibi cok iyi anlasir mutlu olursun....lakin ne ev üstüne ev olur, nede iki elti ayni evde gayet mutlu bir sekilde yasayip gider. Ne yaziki gercekler böyle güzelim...

Bence sen basina gelecekleri bile bile bunu kabul ediyorsun, fakat suda var ve bunu sakin unutma: Simdi bunu kabul ediyorsan yarin gik diyemezsin....dedigin an zorlami oldu güzelim sende kabul ettin diyen ilk önce esin olur....

Umarim cok mutlu olursun.

Be 15 kişi saydım doğru değilmi kafamçokkarıştı o eve kaç tane banyo tuvalet lazım hiç düşündünüzmü hadi onda geçin yemek meselesi ne olcak tencere tava yetmez ya.

Siz resmen intihar etmeye heveslisiniz ne o öyle çok seviyorum bırakamam sözlümü bırakın ya hangi çağda yaşıyoruz artık etrafta erkek mi kalmadı yani gidip te 15 kişilik bir aileye gelin gidiyorsunuz.

Ya sizin aileniz filan yokmu hiç mi sesleri çıkmıyor bu duruma sahip çıkamıyorlrmı size

allahu ekberrrrrrrakannehir
ayrı gecelerde sevşmek lazım banyo sırası vs vs uvvvvbayanssulusmile

kıl,tüy meselesi ne ya
ben fransız kaldm biri açıklayabilir mifisfisfis

Amaaaaan ola ki evlenirsem sakın sakın benim için kimse dağ neyim delmesin..:mymeka:
Asli görevlerini yerine getirsin yeter!
Fedakarlık istemim olması gerekeni istiyim sadece!!!guclubacismile
laale senden hiç nişanlı sözü olmaz diyim ha kaydirigubbakcemile
bak böyle eşsiz kıllı erkekleri kaçırıyorsun yapma böle :roflol::roflol::roflol:

bence sakın ha sakın diyorum böyle bir hata yapma. sonra çok çekersin.onu seviyorsun diye katlanma.

Amaaan sen de ya!:ecrin_bebek:
Hiç aşktan haberin yok!
Sen böyle ruhsuzsan biz ne yapalım..
Biz sevişmeyi düşünüyoz sen teflon tava derdindesin..alsanaalsanasmile
Herkes çeyizini getirip koyuyordur ortaya zaten!
Sen banyoya çözüm bul!:dilcikar:

35 kullanıcı ve 3 misafir okuyo,bir topic kolay kolay bu kadar kalabalıklaşmaz....bence bu kadar insanın bi bildiği var.....

Sanırım amacın sadece suydu;

Bakın ben Aslı ya da Leyla olamam, sartlar buna el vermıyor, fakat bende gunumuzun en buyuk fedakarlıgını yapıyorum, mustakbel esımı oyle cok sevıyorum kı, onunla beraber olmak ıcın koca bır sulale ıle beraber yasamaya dahı razı oldum. Kım bu zamanda benım kadar fedakarlık yapar? Kım esı ıle cılvelesmek dururken, aılesının hızmetı derdınde olur? Kım esı ıle rahat rahat (acık yazacagım kusura bakmayın) sevısmek varken, aman ha! duymasınlar dıye gerılmeye razı olur? Tabı kı ben! Ben hepınızden daha cok sevıyorum mustakbel esımı!

Sev kardesım sev, fakat ılerıde aglamaya basladıgında emıl ol tek nedenı senın bu felsefen olacak yasadıklarına...

Eh artık zaman zaman arkadaslarından, es dosttan duyarsan eslerı ıle evlerınde yasadıkları fantazılerı, neselı anları umursamayacaksın, ıcınden bır ah gecırmeyeceksın, keske demeyeceksın!

vala ben zamanında hiç evlenemezmişim çünkü yemek takımları 12 kişilikti
şimdi Allahtan 24 parça oluyor, 24e kadar yolu var e çoluk çocuk olunca da tamamlanır zaten :roflol::roflol::roflol:
e ama masalar 12 kişilik, masaya nasıl oturuyo bunlar :uhm: :roflol:
allahu ekberrrrrrrakannehir
ayrı gecelerde sevşmek lazım banyo sırası vs vs uvvvvbayanssulusmile
çetele tutarlar artık sırnaşık şeysırnaşık şey
-abla bizim gecemizi sen birine ver ben regl oldum :roflol:

kısa ve öz söyleyeym canım ilerleyen zamanlarda bu topic neredeyse senin sorunlarından oluşacak sürekli yeni bir konu yeni bir dert paylaşacaksın kk dahadi beni dokuz köyden kov şimdiiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…