vereliniortak
Aynen
her adam adam değil ki... adam kılığına girmiş şeyler bunlar...
bu şeyleri nereden buluyorsunuz çok mu arıyorsunuz merak ediyorumÇok üzgünüm çoook
konu sahibi bu kadar olumsuz yorumdan sonra aşkına daha bir bağlandı ve onun boynuna sarılmaya gitti:ecrin_bebek:
ben o evde rahat rahat wc ye bile gidemem yahu
sempatiksalakcinni
valaa ne erkek milletiymiş sempatiksalakcinniYok yok ben artık erkeklere hiç kızmıyorum..
"Aşkından ölüyorum" diye her çileye katlanırsanız tepenize yerleşmiş adamı indiremeyince daha çoook ağlarsınız..
Madem o kadar büyük aşk,sevgi var,katlanın canım ne var bunda?
Helal olsun be şu erkek milletine,biz kendimizi bu kadar sevdiremedik kendimizi be!
ne sözlüymüş vala, bulunmaz hint kumaşı sankiHEEE bir de unutmadan yazayım sen o kılları o kalabalık evde nasıl alacaksın
bu aile seni bunun için kuaföre yollar mı sanmımyorum bunu da düşün canım banyoyu bu kalabalıkta çok meşgul edemessin
Sıhırlı bır kuremız olsa da, kabul ettıgın vakıt o evde nasıl bır yasamın senı bekledıgını bır gunlugune dahı gosterebılsek...
Inan tahammul edemezsın. Kımılerı bır kayınvalıdeye tahammul edemezken, sen o kadar ınsanın ıcınde ozgurce hareket edıp, huzurlu olacagını mı sanıyorsun?
O kısıler eslerını sevmıyorlar mı yada? Bunun ıcın mı mutsuzlar sanıyorsun?
Sen henuz evlı bıle degılsın dusun! Sana burada evlı ve bu konuda az cok tecrube sahıbı olanlar yazıyor. Kendını zıyan edersın arkadasım, cok degıl bır kac ay sonra boguldugunu hıssetmeye baslarsın.
Kendı tecrubemı paylasayım senınle...
ıkı ay kadar kayınvalıdemın evınde yasadım esımle...
Kayınvalıdem ve kayınpederım yazlıktaydılar, evde ıse 3 gorumcem ve bır kaynım vardı... ılk gunler ıyıydı, ustelık ben en fazla 10-15 gun kalacagımızı sanıyordum, esım oyle soylemıstı.
Fakat gun gectıkce ertelendı, cocukları! yalnız bırakamayacagımız one suruldu. Zamanla her sey gozume batmaya basladı. Esım onların yanında uzanmama dahı ızın vermıyor, asla yakın olmuyor, kıyafetıme dıkkat etmem ıcı uyarılarda bulunuyordu... Sankı esım degılde, abımdı! Sadece yatak odasında basbasa kalıyorduk kı, cok afedersın ama o zaman dahı ya yakınlasmıyor ya da o kadar dıkkatlı oluyorduk kı zevk almıyorduk. Kı bızım ozel hayatımız gayet renklıdır. Bu bızde cok sıkıntı olusturdu. Esımın artık benı sevmedıgını, benımde aynı sekılde onu sevmedıgımı dusunmeye basladım. Cunku hıc bır paylasımımız yoktu. Dedım ya abı-kardes gıbıydık...
Ve su an evımızdeyız, yalnızız. Esım eskısınden de daha yakın. Dızınde oturtur, yanagımı oksar, kucagına alır yan odaya goturur, ben omuzlarına cıkacagım dıye sımarırım, elıne kıtap alır, oradan dortlukler okur, mutfakta yardım eder... Elbette yıne tartıstıgımız zamanlar oluyor faakt hıc degılse, sorunun kaynagı sadece kendımız oluyoruz. Bır baskası degıl. O kalabalıkta ınan, sorunlarınız tukenmeyecek. Ve en onemlısı ıkı es arasında yasanabılecek o guzellıklerden mahrum kalacaksın. Butun bunları dusun...
Benım esımde butun bır yaz boyunca cocukların yanında kalacagımızı soyluyordu. Aılesıne cok baglı, bencıl ve ınatcıdır ustelık. Fakat su an sanırım aldıgı lezzetın oda farkında kı cocukların yanımızda olmasını oyle cok da arzulamıyor.
Sen ıkı durumu da yasa, o zaman ne demek ıstedıgımı anlarsın. Fakat senın anlattıklarına gore yalnızce tek bır secenegın var. 5 yıl sonrası ıcın umıt etme, o vakıt gerceklesse bıle hıc ılk gunlerın tadı gıbı olur mu?
Cok uzun yazdım ama, belkı ne demek ıstedıgımı analrsın dıye umıt ettım.
bende ne yapacağımı şaşırdım ama çok seviyorum kesinlikle ayrılmam ayrılamam bu sebepten dolayı ayrı ev içinde ısrarcı olamıyorum.
kaçmadım ayrıca gelecek yorumlara açık olmasam konu açmazdım. yorum almak güzel ben sözlümle bu konuları tekrar tekrar konuşacağım aşırı ısrarcı olmam ama yinede benim için iyi olmadığını rahat bi yaşam sunamayacağını söylecem ama yine de onu çok seviyorum her ne olursa olsun onunla varım . bu konuda eltilerim hiç sorun yaşamamış çok disiplinli ve seviyeli bi aile yapıları var ewt kalabalık ama saygılı mutlu bi ale ikna edemesemde bu aile ile birlikte yaşamaya adım atarım kesinlikle sevdiğimden ayrılmam. hem hayat ne getirir belli olmaz belki evleniriz olmayacak olan olur karar veririz ayrı eve çıkarız. duam hep hakkımda hayırlısıdır. Ayarıca olumlu olsun olmasın yorumlarınız için teşekkürler. yoruma açığım şu anda işyerindeyi o yüzden fırsat buldukça açıyorum.
Zaten anlamadım..
Bu konunun açılış amacı neydi?
-15 kişilik aile ile aynı eve gelin gideceğim..:gitme:
-Yok olmaz,bak mutsuz olursun,yazık etme kendine,pişman olursun vs.yasakkelime
-Hayır,çok seviyorum..:ecrin_bebek:
-Peki iyi günler.:teytey:
kaçmadım ayrıca gelecek yorumlara açık olmasam konu açmazdım. yorum almak güzel ben sözlümle bu konuları tekrar tekrar konuşacağım aşırı ısrarcı olmam ama yinede benim için iyi olmadığını rahat bi yaşam sunamayacağını söylecem ama yine de onu çok seviyorum her ne olursa olsun onunla varım . bu konuda eltilerim hiç sorun yaşamamış çok disiplinli ve seviyeli bi aile yapıları var ewt kalabalık ama saygılı mutlu bi ale ikna edemesemde bu aile ile birlikte yaşamaya adım atarım kesinlikle sevdiğimden ayrılmam. hem hayat ne getirir belli olmaz belki evleniriz olmayacak olan olur karar veririz ayrı eve çıkarız. duam hep hakkımda hayırlısıdır. Ayarıca olumlu olsun olmasın yorumlarınız için teşekkürler. yoruma açığım şu anda işyerindeyi o yüzden fırsat buldukça açıyorum.
sen evlenmeden eltilerin sana oturup sorunlarını mı anlatacak sanıyorsun onları naparlar bilio musun??konuşacaksın da bişi değişecek mi??? 21 yeşındasın daha önüne ne insanlar çıkacak neden apar topar evlenmek istiyorsun anlamadım.senin sözlüne diyeceğin evi alana kendi ayakların üstünde durana kadar bekleyelim evliliğin acelesi yok.sonra zamanla bakarsın durumuna.ama ailesine bu akdar bağlı bi adam sa sözlün ki öyle görünüyor 5 değil 500 yıl geçse de biraz zor güzelim.kaçmadım ayrıca gelecek yorumlara açık olmasam konu açmazdım. yorum almak güzel ben sözlümle bu konuları tekrar tekrar konuşacağım aşırı ısrarcı olmam ama yinede benim için iyi olmadığını rahat bi yaşam sunamayacağını söylecem ama yine de onu çok seviyorum her ne olursa olsun onunla varım . bu konuda eltilerim hiç sorun yaşamamış çok disiplinli ve seviyeli bi aile yapıları var ewt kalabalık ama saygılı mutlu bi ale ikna edemesemde bu aile ile birlikte yaşamaya adım atarım kesinlikle sevdiğimden ayrılmam. hem hayat ne getirir belli olmaz belki evleniriz olmayacak olan olur karar veririz ayrı eve çıkarız. duam hep hakkımda hayırlısıdır. Ayarıca olumlu olsun olmasın yorumlarınız için teşekkürler. yoruma açığım şu anda işyerindeyi o yüzden fırsat buldukça açıyorum.
valaa ne erkek milletiymiş sempatiksalakcinni
göya bize yazılır o kadar şiir şarkı felan
peh be, bi şöyle fedakarlık görecek kadar sevilemedi şu hatun milleti
varsa yoksa dağ delindi, çöllere düşüldü :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben boşuna demiyorum evlilik aşkı öldürüyor sempatiksalakcinni
ondan sonra gelir buraya
evde şu kadar kişiyle yaşıyoruz, eşimin yüzünü göremiyorum
eşimden artık soğudum ama çocuğum var o yüzden ayrılamıyorum
özel hayatım yok, banyoyu meşgul etsem arkamda sıra oluyor
eşim çok kıllı ama bana kıllısın der
kaynımlara parayı saçar ama bana lazer için 500tl vermez 5 sene sonra eve çıkıcaz der bahane eder
falan filan fılan...
soora işin yoksa derdine derman olmaya çalış kaydirigubbakcemile
ne sözlüymüş vala, bulunmaz hint kumaşı sanki
hem kıllı, hem evsiz, hem de bi de tehdit ediyo yok ben kıl tüy istemem diye :uhm:
kendini ne sanıyosa kaydirigubbakcemile
laalenin dediği gibi hep biz tepemize çıkartıyoruz kötükedihüsoklava:
Israr etmeyin bence zaten...
Size ufacık bile olsa ayrı ev tutmaya layık görmeyen adamı alnından öpün!opuyorumnanaktan
Zaten anlamadım..
Bu konunun açılış amacı neydi?
-15 kişilik aile ile aynı eve gelin gideceğim..:gitme:
-Yok olmaz,bak mutsuz olursun,yazık etme kendine,pişman olursun vs.yasakkelime
-Hayır,çok seviyorum..:ecrin_bebek:
-Peki iyi günler.:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?