kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

Zaten anlamadım..
Bu konunun açılış amacı neydi?
-15 kişilik aile ile aynı eve gelin gideceğim..:gitme:
-Yok olmaz,bak mutsuz olursun,yazık etme kendine,pişman olursun vs.yasakkelime
-Hayır,çok seviyorum..:ecrin_bebek:
-Peki iyi günler.:teytey:

kaçmadım ayrıca gelecek yorumlara açık olmasam konu açmazdım. yorum almak güzel ben sözlümle bu konuları tekrar tekrar konuşacağım aşırı ısrarcı olmam ama yinede benim için iyi olmadığını rahat bi yaşam sunamayacağını söylecem ama yine de onu çok seviyorum her ne olursa olsun onunla varım . bu konuda eltilerim hiç sorun yaşamamış çok disiplinli ve seviyeli bi aile yapıları var ewt kalabalık ama saygılı mutlu bi ale ikna edemesemde bu aile ile birlikte yaşamaya adım atarım kesinlikle sevdiğimden ayrılmam. hem hayat ne getirir belli olmaz belki evleniriz olmayacak olan olur karar veririz ayrı eve çıkarız. duam hep hakkımda hayırlısıdır. Ayarıca olumlu olsun olmasın yorumlarınız için teşekkürler. yoruma açığım şu anda işyerindeyi o yüzden fırsat buldukça açıyorum.

kalem kıs gel cvp ver
ama savunma yapmadan bizim yazdıklarımızı anlıyorsundur umarım
yok okadar olmayacak yok seviyorum demeden bir düşün bu kadar kişi 27 kişi görüyorum bir cvp hakediyor
al başını ellerinin arasına ilerde elinin arasına değil duvarlara çarparsın
sesim geliyor değil mi?

valaa ne erkek milletiymiş sempatiksalakcinni
göya bize yazılır o kadar şiir şarkı felan
peh be, bi şöyle fedakarlık görecek kadar sevilemedi şu hatun milleti
varsa yoksa dağ delindi, çöllere düşüldü :roflol::roflol::roflol::roflol:

ben boşuna demiyorum evlilik aşkı öldürüyor sempatiksalakcinni
ondan sonra gelir buraya
evde şu kadar kişiyle yaşıyoruz, eşimin yüzünü göremiyorum
eşimden artık soğudum ama çocuğum var o yüzden ayrılamıyorum
özel hayatım yok, banyoyu meşgul etsem arkamda sıra oluyor
eşim çok kıllı ama bana kıllısın der
kaynımlara parayı saçar ama bana lazer için 500tl vermez 5 sene sonra eve çıkıcaz der bahane eder
falan filan fılan...
soora işin yoksa derdine derman olmaya çalış kaydirigubbakcemile
HEEE bir de unutmadan yazayım sen o kılları o kalabalık evde nasıl alacaksın
bu aile seni bunun için kuaföre yollar mı sanmımyorum bunu da düşün canım banyoyu bu kalabalıkta çok meşgul edemessin
ne sözlüymüş vala, bulunmaz hint kumaşı sanki
hem kıllı, hem evsiz, hem de bi de tehdit ediyo yok ben kıl tüy istemem diye :uhm:
kendini ne sanıyosa kaydirigubbakcemile
laalenin dediği gibi hep biz tepemize çıkartıyoruz kötükedihüso klava:

bak güzelim çok şanslısın ki burda sana bu gerçekleri gösterenler var
belki ozaman banada söyleselerdi çevremdekiler bende kendi bildiğimi okurdum şimdi dönüyorum evliliğimin ilk 6 ayına bakıyorum da kafamı duvarlara vuruyorum evliliğimin ilk günleri ziyan oldu diye sevgide kalmıyor belli bir süre sonra çok çok iyi düşün senin sevgin kaldırabilirmi???

bende ne yapacağımı şaşırdım ama çok seviyorum kesinlikle ayrılmam ayrılamam bu sebepten dolayı ayrı ev içinde ısrarcı olamıyorum.

yarın öbür günde konu açarsn.şöyle oldu ble bitti diye ağlarsn bi misafirin gelemiycek seks hayatınız sessiz geçecek banyoya istediğin an girip çıkamıycan,banyoda giyinicen
yahu anlamıyorum insan yeri geliyo kardeşiyle anlaşamıyo,nasl anlaşıcan :bbo:
yazarken bunaldm
sev sen,sev

Israr etmeyin bence zaten...
Size ufacık bile olsa ayrı ev tutmaya layık görmeyen adamı alnından öpün!opuyorumnanaktan

aslında bu kadar basit a.s.a.s.

pardonda eltilerinin sorun yaşayıp yaşamadığını nerden biliyorsun peki?
yaşamamak mümkünmü sence?
buna inanıyomusun sen?
yaşasalar bile sanamı söylicekler şimdiden bunu?
bence artık kimse yorum yazmasın dediği gibi herşeye varım dio.eee bize ne ozaman?
biz nie üzülüyoz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bacım madem sölediklerimiz ordan giriyo burdan çıkıyo ne diye açtın konuyu
yok ısrarcı olmayacağım yok kaybedemem
allah akıl versin alsanaalsanasmile

sen evlenmeden eltilerin sana oturup sorunlarını mı anlatacak sanıyorsun onları naparlar bilio musun??konuşacaksın da bişi değişecek mi??? 21 yeşındasın daha önüne ne insanlar çıkacak neden apar topar evlenmek istiyorsun anlamadım.senin sözlüne diyeceğin evi alana kendi ayakların üstünde durana kadar bekleyelim evliliğin acelesi yok.sonra zamanla bakarsın durumuna.ama ailesine bu akdar bağlı bi adam sa sözlün ki öyle görünüyor 5 değil 500 yıl geçse de biraz zor güzelim.

ayrılırsan kaybetmeyeceksin zaten kazanacaksın.oda senin gibi herşeye heee diyen birini biraz zor bulur.bence o kaybedecek ama sen hala bunun farkında değilsin.

höyt yanı sayamadım pardon kac kişi artık banyoya falan gircek olsanız sıra alırsınız

Amaaaaan ola ki evlenirsem sakın sakın benim için kimse dağ neyim delmesin..:mymeka:
Asli görevlerini yerine getirsin yeter!
Fedakarlık istemim olması gerekeni istiyim sadece!!!guclubacismile

kendi düşen ağlamaz.
sen o adam için onca fedakarlık yap ailenden ayrıl gurbete
git 15 kişi canına okusun eşin olcak adam 1 göz odayı çok görsün
çünkü ailesi ne derse o olur
sen de kimsin ki?
o zaman göreyim ben seni..
bi derdim var da çok okuruz seni..
bu sefer konuların ve sorunların kıldan tüyden daha önemli olur
şüphen olmasın

Allah ömür versin sana Laalea.s.

bu konuyu eltilerinle birebir görüştün mü:uhm: onların sorun yaşamadığını nerden biliyorsun:uhm: ayrıca eltilerinle aynı karaktere ve beklentilere mi sahipsin:uhm:

sözlüm dediğin adam seni suya götürür susuz getirir kelam kaydirigubbakcemile3

merak ettiğim diğer bu konuda sözlüm dediğin kişinin sana saygısı yok (diğer konunu göz önüne alarak yazıyorum) o aile içinde yaşamış birinin sevdiği insana saygısı yoksa o ailede saygı ve mutluluk nerede-tatlicadiarzu-

gerçekten sen bu konuyu niye açtınki zaten evlencem diyosun kafaya koymuşun şurda bi kişi evlen aynı ewde otur iyi olur demedi ama sen burnunun dikine gidiyosun sen bilirsin sen üzüleceksin biz değil ewlendikten 1 ay sonra topik açarsın hiç özelim yok her odadan biri çıkıyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…