kızlar varya siz süpersiniz 10 dk.geçmeden birsürü fikir verdiniz. evet 2 isim olabilir ama buseferde benim adım söylenmiyor diye küser. herşeyi bize zehir eder.
sende dersınkı ben o ısmını begenıorm sende kendı ısmını solekızlar varya siz süpersiniz 10 dk.geçmeden birsürü fikir verdiniz. evet 2 isim olabilir ama buseferde benim adım söylenmiyor diye küser. herşeyi bize zehir eder.
Oncelıkle hayırlı olsun
fatmagül koy herkes bayılıo o kıza yada fatma on ısmı olsun ama kullanma 2. ısmınıde sen koy onu kullan
bn bebek dusunmuyorm esımde ıstemıo ama nısanlıyken dıodu cocugumuz olursa babası ölürken ona soz vermıs sebati koyarız dıodu..bnde ılk ısmı sebatı olur ama kullnmam dıye dusunuyodm. Sebatı toprak koyarım dıodum.kaynanamda gecen cocuk yapında babanın adını koyalım dıyo.
Esıme dıo
sankı ben dogrmıcam bn sadce tasıyıcıyım sankı.bana sormuyo hıc dırek emredıo
neysekı yapmıcam cocuk ..
kızlar çok moralim bozuk. şimdi 3 aylık hamileyim. bebişin kıza benzediğini ama yanılma payının olduğunu söyledi. bugün eşim eğer erkekse benim babamın adını, kızsa kendi annesinin adını koyalım dedi. kayınvalidem çocukluklarından beri bunları işlemiş durmuş. ismi fatma. isim peygamberimiz(sav)in kızının adı. tamam anlamı güzel olabilir ama benim de çocukluğumdan beri hiç sevmediğim bir isim. çok üzülüyorum. ne yapıcam ben eşim çok fazla istiyor. koymazsak annem çok fazla üzülür çok ayıpolur diyor. bana akıl verin..:2:
kızlar çok moralim bozuk. şimdi 3 aylık hamileyim. bebişin kıza benzediğini ama yanılma payının olduğunu söyledi. bugün eşim eğer erkekse benim babamın adını, kızsa kendi annesinin adını koyalım dedi. kayınvalidem çocukluklarından beri bunları işlemiş durmuş. ismi fatma. isim peygamberimiz(sav)in kızının adı. tamam anlamı güzel olabilir ama benim de çocukluğumdan beri hiç sevmediğim bir isim. çok üzülüyorum. ne yapıcam ben eşim çok fazla istiyor. koymazsak annem çok fazla üzülür çok ayıpolur diyor. bana akıl verin..:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?