kızlar çok moralim bozuk. şimdi 3 aylık hamileyim. bebişin kıza benzediğini ama yanılma payının olduğunu söyledi. bugün eşim eğer erkekse benim babamın adını, kızsa kendi annesinin adını koyalım dedi. kayınvalidem çocukluklarından beri bunları işlemiş durmuş. ismi fatma. isim peygamberimiz(sav)in kızının adı. tamam anlamı güzel olabilir ama benim de çocukluğumdan beri hiç sevmediğim bir isim. çok üzülüyorum. ne yapıcam ben eşim çok fazla istiyor. koymazsak annem çok fazla üzülür çok ayıpolur diyor. bana akıl verin..:2:
hayattalarsa koymaçok haklısın benimde kayınvalidem tutturdu çocuk yapın kız olursa benim adım erkek olursa kayınbabanın adı olucak diyee diğer 2 çocuğunun oldu çacukları onlara dememiş şimdi bana baskı yapıyo sinir oluyorum yaa 3 kız 3te erkek torunu var hiç birine koymamişlar ben koyucakmışımm
kızlar çok moralim bozuk. şimdi 3 aylık hamileyim. bebişin kıza benzediğini ama yanılma payının olduğunu söyledi. bugün eşim eğer erkekse benim babamın adını, kızsa kendi annesinin adını koyalım dedi. kayınvalidem çocukluklarından beri bunları işlemiş durmuş. ismi fatma. isim peygamberimiz(sav)in kızının adı. tamam anlamı güzel olabilir ama benim de çocukluğumdan beri hiç sevmediğim bir isim. çok üzülüyorum. ne yapıcam ben eşim çok fazla istiyor. koymazsak annem çok fazla üzülür çok ayıpolur diyor. bana akıl verin..:2:
bikaç gün önce bu yüzden çok fena tartıştık eşimle, bana bağırdı hakaret etti, babasının ismi olacakmış tamam dedim ama yanına isim de eklemek istedim bi türlü ikna olmadı neymiş iki isimli olursa babasının ismi anılmazmış, bunlar da hep babasının lafları nasıl da etkiliyo kocamı yaçok üzüldüm valla. beni okadar üzdükten sonra ikinci isime ikna oldu bu seferde bulduğum isimleri beğenmio Allah'ım sabır ver bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?