kayınvalidemin laf sokmalari bitmiyor

Hiç takma kafana benim kv yana sorunum hiç olmadı olmaz da inşallah çevrem de çok var bu şekilde insanlar artık he deyip geçiyor sende öyle yap kafana çok takma inan takarsan daha tatsız kötü bir hal alır boşver kendi yaptığı ile kalır kendi ayıbı olur anlamıyorum bu kayınvalıdeleri onlarda zamanında gelin oldu

Yani genelde öyle yapmaya calisiyorum zaten çok tepki verebilen bi mizacim yok ama yolda gelirken bile devam etti eltin senden güzel konusuyor o küçük oğlumun tabagini kendi koyuyor sen yapmiyorsun diye beni eleştirdi bende onlar ayni evde yapiyor normal dedim başka saygili bir şekilde nasil cevap verilir bilemedim oğluyla ayni odada evlenmeden yatan insanla beni karsilastirmasi sinirimi bozuyor acikcasi karakterimden taviz vermemeye calisiyorum ama nereye kadar bilmiyorum bende artik sert cevaplar vermeye baslayacagim galiba başka cikisi bulamiyorum keşke elimde sihirli bi değnek olsa kv nin laf sokan kismini yok edebilsem. Eltimde 1 yas büyük nisanlimin kardeşinden ve ev arkadasinin elinden almak gibi çirkin bi durumu var gerçi bu onlarin hayati beni ilgilendirmez kv yokken iyi de geciniyoruz aslinda ama bu tarz bi insanla kiyas edilmek sinirimi bozuyor bilmiyorum haksizmiyim

Ay ne gicikmis bence fazla yumusak davranma net ol ne hissettigini bilsinler

Cok iyi yapmissin en azindan neye bozuldugun belli olmustur takma kafana he he anne aslansin sen kaolansin sen de ver gazi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

madem eltini çok seviyor bırak aralarına girme sevsin.
ama zamanı gelince iyiliği güzelliğide ondan beklesin senden bir beklentisi olmasın

Zaten tatildeyken plajdan döndük eltimle tartisma oldu tuvalet terlikleriyle odana gitmisin diye tartistilar sen yaptin ben yapmadim diye kaplar carpildi dedim bitti bu is bidaha kv suratina bakmaz heralde akşam disari ciktik resmen eltimin kicina girdi sarilmalar opmeler ben yapsam ayrilirdik herhalde ben hayatimda bu kadar iki yüzlü bir insan görmedim olay bitene kadar diken ustundeydim terlikleri kiskancliktan benim koydugumu bile söyler diye bazen ben boyle insanlarla bi omur yaşayamam diye Ayrilmayi bile düsünüyorum

Hiç hoş bir durum değil, bu şekilde devam ederse kendisinden de eltinizden de soğutabilir sizi. Bir daha böyle bir şey dediğinde, herkesin kendi yapısı, karakteri farklıdır, bu tarz kıyaslamalardan hiç hoşlanmıyorum, böyle devam ederseniz sevdiğim halde eltimden de soğutacaksınız beni, hem ben sizi hiç başka k. validelerle kıyaslıyor muyum ya da kıyaslasam hoşunuza gidermiydi? deseniz saygılı seviyeli bir biçimde belki birdaha kıyaslama yapamaz.

Bence bu durumu erkek arkadasina acmalisin. Kibar bir dille rahatsiz oldugunu soyle kv olsa bile seni rahatsız etmesine hakki yok. Erkek arkadasin bunu bilirse kv nin laflarini incelemeye baslar ve o da farkina varir.

Ay ne gicikmis bence fazla yumusak davranma net ol ne hissettigini bilsinler

Haklisiniz etkili olabilir sanirim bunu deneyecegim mutlaka

Bence bu durumu erkek arkadasina acmalisin. Kibar bir dille rahatsiz oldugunu soyle kv olsa bile seni rahatsız etmesine hakki yok. Erkek arkadasin bunu bilirse kv nin laflarini incelemeye baslar ve o da farkina varir.

Erkek arkadasimi bu konudan bahsettim ama annesinin patavatsiz olduğu hicbir art niyet tanimadigi görüşünde o böyle konuşunca hayir kotu niyetli diye usteleyemedim doğal olarak

BENİMKİDE aynı canım tartış hemen ayılıp bayılır bide gece üçlere kadar acillerde dururuz o yuzden cevabını sen söle o an yuzune eşine şikayet etmektense o dahi iyi

BENİMKİDE aynı canım tartış hemen ayılıp bayılır bide gece üçlere kadar acillerde dururuz o yuzden cevabını sen söle o an yuzune eşine şikayet etmektense o dahi iyi

Haklisin galiba benimki de hastalık hastasi sürekli hastanede ama bisi cikmiyor sozumde bile ilgi üstünden kaydigi için bayilma numarasi yapti o zaman paniklemis uzulmustum ama sonra anladim ki sürekli yaptigi bisey

hiç şaşırmıyorum biliyo musun bi sene öncesi olsa çok şaşırırdım işte hepsi mi aynı olur ya salla gitsin görmezden gel

Sende laf sok
Kesemiz bir mi sanki 2 ayakkabı da alırım 3 te de

Haklisin galiba benimki de hastalık hastasi sürekli hastanede ama bisi cikmiyor sozumde bile ilgi üstünden kaydigi için bayilma numarasi yapti o zaman paniklemis uzulmustum ama sonra anladim ki sürekli yaptigi bisey

ilgilenme fazla eltinede anlatma onu senin ağzını arar yetiştirir sonra ona oda kayınpederine oğluna derken öle uzar gider

ilgilenme fazla eltinede anlatma onu senin ağzını arar yetiştirir sonra ona oda kayınpederine oğluna derken öle uzar gider

Bu benim aklima hic gelmedi inanirmisin tuvalet terlik meselesi yüzünden morali bozulduğunda üzülme bak bana da seni kiskandigimi söyledi filan dedim teselli ettim biraz fazla saflik yaptim galiba ne biliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…