- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
belki tepkini ölçmek için yapıyordur. ne biliyorsun belki eltine de aynı şeyleri yapıyordur? sabırlı ol. he de geç. karşılaştırma yaparken boyun kilon değil karakterin ağır bassın tatlım, yıldırmasın böyle şeyler seni, öptüm.
Ay ne gicikmis bence fazla yumusak davranma net ol ne hissettigini bilsinler
Hiç takma kafana benim kv yana sorunum hiç olmadı olmaz da inşallah çevrem de çok var bu şekilde insanlar artık he deyip geçiyor sende öyle yap kafana çok takma inan takarsan daha tatsız kötü bir hal alır boşver kendi yaptığı ile kalır kendi ayıbı olur anlamıyorum bu kayınvalıdeleri onlarda zamanında gelin oldu
o ne öle ya nişanlının hiç mi haberi yokbence annesini az çok tanıyodur ya birşey sölemiyor mu ? ayrıca gerektiği yerde gerektiği cevabıver sonradan keşke söleseydim demektense sende alttan alttan gülerek sok lafını sonra tepene çıkar ve ezdirme kendini
canım ben afyonluyum kayseriye gelin geldim ya bunların garip garip adetleri var mesela kendinden küçük kaynın veya görümcen bile varsa bunlar abi abla demek zorundasın demem ben dedim 13 yaşnda kardeşi var ne diycem ya bi türlü alışamadım ben ezdirmem valla kendimi yabancı elin diye ezecekler güya benim eşimde yazık hep der annemi idare et diye
Cok iyi yapmissin en azindan neye bozuldugun belli olmustur takma kafana he he anne aslansin sen kaolansin sen de ver gazi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimkide bayılır laf sokmaya sanki bende anlamıyorum nemi yapıyorum gitmiyorum iki ayda br bayramlarda falan. eşimde ailesini pek sevmez yani o daha çocuklşuktan sevmemişki onu hep ezmişler üçtane daha abisi var soğuktur. bened resmiyim ve soğuk duruyorum çatlayıp patlıyor ama nafile muhatap almıyorum ve olmuyorum da sende muhatap olma cevapda verme bildiğiğni oku nişanlınada söyle saklama. benim fikrim yani ben söylerim eşime bilsin saklamam sinirimi bozmaya ne hakkı var ezdirme kendini tak koluna nişanlını oh oh çatlayıp patlasın bu kaynanalar ya kıskançlar kendileri yaşayamamışlar gelinleride yaşamasın ama yok öyle...........
madem eltini çok seviyor bırak aralarına girme sevsin.ama zamanı gelince iyiliği güzelliğide ondan beklesin senden bir beklentisi olmasın
belki tepkini ölçmek için yapıyordur. ne biliyorsun belki eltine de aynı şeyleri yapıyordur? sabırlı ol. he de geç. karşılaştırma yaparken boyun kilon değil karakterin ağır bassın tatlım, yıldırmasın böyle şeyler seni, öptüm.
Hiç hoş bir durum değil, bu şekilde devam ederse kendisinden de eltinizden de soğutabilir sizi. Bir daha böyle bir şey dediğinde, herkesin kendi yapısı, karakteri farklıdır, bu tarz kıyaslamalardan hiç hoşlanmıyorum, böyle devam ederseniz sevdiğim halde eltimden de soğutacaksınız beni, hem ben sizi hiç başka k. validelerle kıyaslıyor muyum ya da kıyaslasam hoşunuza gidermiydi? deseniz saygılı seviyeli bir biçimde belki birdaha kıyaslama yapamaz.Yani genelde öyle yapmaya calisiyorum zaten çok tepki verebilen bi mizacim yok ama yolda gelirken bile devam etti eltin senden güzel konusuyor o küçük oğlumun tabagini kendi koyuyor sen yapmiyorsun diye beni eleştirdi bende onlar ayni evde yapiyor normal dedim başka saygili bir şekilde nasil cevap verilir bilemedim oğluyla ayni odada evlenmeden yatan insanla beni karsilastirmasi sinirimi bozuyor acikcasi karakterimden taviz vermemeye calisiyorum ama nereye kadar bilmiyorum bende artik sert cevaplar vermeye baslayacagim galiba başka cikisi bulamiyorum keşke elimde sihirli bi değnek olsa kv nin laf sokan kismini yok edebilsem. Eltimde 1 yas büyük nisanlimin kardeşinden ve ev arkadasinin elinden almak gibi çirkin bi durumu var gerçi bu onlarin hayati beni ilgilendirmez kv yokken iyi de geciniyoruz aslinda ama bu tarz bi insanla kiyas edilmek sinirimi bozuyor bilmiyorum haksizmiyim
Yani genelde öyle yapmaya calisiyorum zaten çok tepki verebilen bi mizacim yok ama yolda gelirken bile devam etti eltin senden güzel konusuyor o küçük oğlumun tabagini kendi koyuyor sen yapmiyorsun diye beni eleştirdi bende onlar ayni evde yapiyor normal dedim başka saygili bir şekilde nasil cevap verilir bilemedim oğluyla ayni odada evlenmeden yatan insanla beni karsilastirmasi sinirimi bozuyor acikcasi karakterimden taviz vermemeye calisiyorum ama nereye kadar bilmiyorum bende artik sert cevaplar vermeye baslayacagim galiba başka cikisi bulamiyorum keşke elimde sihirli bi değnek olsa kv nin laf sokan kismini yok edebilsem. Eltimde 1 yas büyük nisanlimin kardeşinden ve ev arkadasinin elinden almak gibi çirkin bi durumu var gerçi bu onlarin hayati beni ilgilendirmez kv yokken iyi de geciniyoruz aslinda ama bu tarz bi insanla kiyas edilmek sinirimi bozuyor bilmiyorum haksizmiyim
Ay ne gicikmis bence fazla yumusak davranma net ol ne hissettigini bilsinler
Hiç hoş bir durum değil, bu şekilde devam ederse kendisinden de eltinizden de soğutabilir sizi. Bir daha böyle bir şey dediğinde, herkesin kendi yapısı, karakteri farklıdır, bu tarz kıyaslamalardan hiç hoşlanmıyorum, böyle devam ederseniz sevdiğim halde eltimden de soğutacaksınız beni, hem ben sizi hiç başka k. validelerle kıyaslıyor muyum ya da kıyaslasam hoşunuza gidermiydi? deseniz saygılı seviyeli bir biçimde belki birdaha kıyaslama yapamaz.
Bence bu durumu erkek arkadasina acmalisin. Kibar bir dille rahatsiz oldugunu soyle kv olsa bile seni rahatsız etmesine hakki yok. Erkek arkadasin bunu bilirse kv nin laflarini incelemeye baslar ve o da farkina varir.
Benim boyle bir durumum da yok kv hasta en ufak birşey de ayilip bayiliyor. Nisanlima bu para meselesinden rahatsizlik duyduğumu söyledim şikayet etmeden tedirgin oluyorum dedim boşver bisi olmaz dedi ama ne olur ne olmaz dedikleri gibi cikar ilişkisi isine gelmedigi zaman hakkimda ne uyduracak kimbilir.
BENİMKİDE aynı canım tartış hemen ayılıp bayılır bide gece üçlere kadar acillerde dururuz o yuzden cevabını sen söle o an yuzune eşine şikayet etmektense o dahi iyi
Zaten tatildeyken plajdan döndük eltimle tartisma oldu tuvalet terlikleriyle odana gitmisin diye tartistilar sen yaptin ben yapmadim diye kaplar carpildi dedim bitti bu is bidaha kv suratina bakmaz heralde akşam disari ciktik resmen eltimin kicina girdi sarilmalar opmeler ben yapsam ayrilirdik herhalde ben hayatimda bu kadar iki yüzlü bir insan görmedim olay bitene kadar diken ustundeydim terlikleri kiskancliktan benim koydugumu bile söyler diye bazen ben boyle insanlarla bi omur yaşayamam diye Ayrilmayi bile düsünüyorum
Haklisin galiba benimki de hastalık hastasi sürekli hastanede ama bisi cikmiyor sozumde bile ilgi üstünden kaydigi için bayilma numarasi yapti o zaman paniklemis uzulmustum ama sonra anladim ki sürekli yaptigi bisey
ilgilenme fazla eltinede anlatma onu senin ağzını arar yetiştirir sonra ona oda kayınpederine oğluna derken öle uzar gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?