Kayınvalidemin oğluma bakacak olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cocugun kres yasina gelene kadar idare et bence.Bakici bulamazsan gelir sizin evde kalir bakmak icin pisman olursun. Bikac sene cocuklarin icin dayan sonra tasin uzaga. Komsularda sana ne anlatirsa anlatsin kotu yorum yapma. Hep olumlu konus. Muhtemelen verdigin cevaplari gidip kayinvalidene anlatiyordur.

Komsularin gelip boyle laf tasimasina inanilmaz sinir oluyorum.keske sustursaydiniz.
Kimseden butarz dedikodulari dinlemeyin.
Madem sizi savunan taraftalar ozaman konusturmayacaklar.dinlemeyecekler.
Ordan oraya laf tasimak ne kadar kolay

Zaten sözde beni savunmuş ama yersen,beni savunsa kayınvalidem yüzüne bakmaz onun. Ben de böyle devam ederse taşınıcam ,torunlarını göremeyecek dedim. Gidip bunları da yetiştirirse sen gör şenliği 😅

bence cocugunuz kres yasına gelene kadar oturum zaten işe gideceksiniz görüşme sıklığınız azalacak
ayrıca herkes herkesle ilgili konusur bakım sizde burada kvyi anlatıyorsunuz takılmayın derim ben :)

Cocugun kres yasina gelene kadar idare et bence.Bakici bulamazsan gelir sizin evde kalir bakmak icin pisman olursun. Bikac sene cocuklarin icin dayan sonra tasin uzaga. Komsularda sana ne anlatirsa anlatsin kotu yorum yapma. Hep olumlu konus. Muhtemelen verdigin cevaplari gidip kayinvalidene anlatiyordur.

Valla gaza geldim ben de atıp tuttum yarın ekşınlı bir gün olacak sanırım 😂

bence cocugunuz kres yasına gelene kadar oturum zaten işe gideceksiniz görüşme sıklığınız azalacak
ayrıca herkes herkesle ilgili konusur bakım sizde burada kvyi anlatıyorsunuz takılmayın derim ben :)

Gerçekten dedikodu yapılır yahu derim hep ama bugün çok bozuldum,sanırım kimseye anlatmadığını düşünmüşüm saf gibi.

Kreş yaşı kaç? Yeni doğan bile veriliyor. Kardeşim 3 aylık falandı kreşe başladığında. Gayet iyi de oldu. Diğer kardeşimi babaannem büyüttü evet çok güzel baktı ama kreşte büyüyen daha olgun. Mesela yemek yer tabağını akıtır. Sofrayı toplar kahvaltılıkların kapağını kapatır masayı siler. Diğeri yer ve pis pis bırakıp kalkar daha şımarıktır.

Valla panpa konundaki yaygın görüş diren dayan şeklinde 😁 Altı üstü bir yaşlı kadın, biraz diren sonra uzağa vınlarsınız

Halbuki taşının deyin lütfen diye cesaretlendirin demiştim :)

Kreş yaşı kaç? Yeni doğan bile veriliyor. Kardeşim 3 aylık falandı kreşe başladığında. Gayet iyi de oldu. Diğer kardeşimi babaannem büyüttü evet çok güzel baktı ama kreşte büyüyen daha olgun. Mesela yemek yer tabağını akıtır. Sofrayı toplar kahvaltılıkların kapağını kapatır masayı siler. Diğeri yer ve pis pis bırakıp kalkar daha şımarıktır.

İki yaşından küçük alan çevremde yok hiç,bir de oğlum alerjik bir çocuk. Birçok gıdaya ciddi tepkisi var o yüzden muhtemelen ev ortamında bakıcı bakması gerekebilir. Eğer alerjileri geçmezse.

Şu anlamda çocukları için istemediği fedakarlıkları yapan ebeveynler uzun vadede çocuklarından fazlasıyla beklentiye girip onlara içten içe kızgın oluyorlar. Bilinçdışı olarak böyle olur muyum acaba diye sorguladım..
Bunun bilimsel bir dayanağı mı var? İnsan neden çocuğuna öfke duysun?? Bu onun suçu değil sizin tercihiniz . Siz istemiş ve doğurmuşsunuz bir zahmet bakma sorumluluğu aşınacak. Ayrıca o zaman işten çıkın ya da izninizi uzatın. Yanda bakıcı tutun çok zor değiş . 2000₺ ye eve kamera taktırıyorsun telefonuna uygulama yükleyip tüm gün bakabiliyorsun. Kv den bu kadar rahatsızlanan böyle yap, çocuklarla ilgili de gereksiz savunma mekanizması geliştirmeye gerek yok bence.

Yerinizde olsam tasinirim, 2 yasa kadar kendim bakarim, sonrasi kres.
Esiniz memur ise onun da izin hakki olabilir, o da bakabilir bir donem, bunu da dusunun.

Eşim özel sektörde. Ben memurum. Ev almıştık şehire biraz uzak bir yerde kredisi devam eden. Çocuk büyüyünce taşınacağımız için hep plan içindeyiz aslında. O ev yeni bitti,kiraya verilecekti. O eve geçsem en azından ücretsiz izni orda geçirsem bi nefes alsam diyorum şuan ciddi ciddi. Bunu teklif edicem sanırım. Eşim oradan gelecek kirayı bekliyordu ama benim bi aksiyon almam lazım ,buradaki ev de durur,iki ev çok masraf olsa da ruh sağlığımı korurum bu da çok kıymetli.

Bunun bilimsel bir dayanağı mı var? İnsan neden çocuğuna öfke duysun?? Bu onun suçu değil sizin tercihiniz . Siz istemiş ve doğurmuşsunuz bir zahmet bakma sorumluluğu aşınacak. Ayrıca o zaman işten çıkın ya da izninizi uzatın. Yanda bakıcı tutun çok zor değiş . 2000₺ ye eve kamera taktırıyorsun telefonuna uygulama yükleyip tüm gün bakabiliyorsun. Kv den bu kadar rahatsızlanan böyle yap, çocuklarla ilgili de gereksiz savunma mekanizması geliştirmeye gerek yok bence.

Psikologum.. Kötü bir evliliği devam ettirip çocuklarına bağımlılık geliştiren kadınları düşün mesela. Her kadına olmaz ama çoğuna olur ne yazık ki. Çok haklısın ben istedim dünyaya getirdim bakmak zorundayim gerçekten onun için en iyisini istediğim için bu haldeyim. Evet bakıcı olursa dediğin şeyleri yapıcam kamera vs herşey olacak..

Eşim özel sektörde. Ben memurum. Ev almıştık şehire biraz uzak bir yerde kredisi devam eden. Çocuk büyüyünce taşınacağımız için hep plan içindeyiz aslında. O ev yeni bitti,kiraya verilecekti. O eve geçsem en azından ücretsiz izni orda geçirsem bi nefes alsam diyorum şuan ciddi ciddi. Bunu teklif edicem sanırım. Eşim oradan gelecek kirayı bekliyordu ama benim bi aksiyon almam lazım ,buradaki ev de durur,iki ev çok masraf olsa da ruh sağlığımı korurum bu da çok kıymetli.

Aslinda durumumuz benzermis. Ilk ogluma kayinvalidem bakmisti, ki benim kendisi ile hic sorunum yok, ufak tefek seyleri saymazsak. Ama bu kadar dip dibe olmak beni cok bunaltmisti. Ikincide kesinlikle istemedim, istifa ettim 2 yil evde kaldim. Sonra is hayatina geri donmem biraz sancili oldu acikcasi, ama pisman degilim. Bir daha ayni bunalimi cekemezdim. Insan yasamadan bilemiyor bunu maalesef. O yuzden size de onerim bu yonde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X