Kayınvalidemin oğluma yaptığı benzetme

Yeter ki gıcık olmak isteyin hersey batar. Mesela erkek çocuğuna annenin neden tavuk diyor diye takabilirsiniz.
Bence kV ile bu yüzden kötü olmaya gerek yok sonuçta acil bir işiniz olsa güvenle çocuğunuzu birakabileceginiz bir insan

ay çocuğun sevimliliğinden, hayvanların eşitliğinden, anneliğin kutsallığından, çocuğun da haksız olduğundan (2 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz) dem vuran kadınlar evet haklısınız. evet.

konusahibesi arkadaşım kırılmakta haklısınız. hani el olsa neyse de babaanne bu ya. torununa insan domuz, her şeyi zarar der mi? ben olsam gerçekten araya mesafe koyardım, söylenirse de "e anne, her şeyi zarar ya. sen yorulma, ben üzülmeyeyim. ayda bir gelir bir saat oturur kalkarız" derdim ve öyle de yapardım. sizin gitmemeniz değil mesele, mesele torununa saygılı davranması. evet 2 yaşındaki torununa da saygı duyabilmeli babaanneler. hani hepimiz severken yaramaz, bilmem ne deriz de domuz ne ya? hele her şeyi zarar ne demek?

Bnmkine bakmaması değil, ben bakmasını hiç teklif etmedim, çünkü oğlumu biliyorum durmaz ona yük olur hem çocuğa hem bakana yazık diye hiç kimseye bırakmadım babası hariç,

Bizde severken yaramaz afacan haylaz diyoruz ben evladımı kabul ediyorum, kaymamı da olduğu gibi kabul ediyorum ama mesele dediğiniz gibi o Bebek, bende yorulan Bi anma, biraz anlayış

Zaten Bi anneme Bi kaynanama gidiyordum, artık kaynanama ayarlayacağım durumu

kayınvalideniz de olsa, en yakın akrabanız da olsa çocuğunuzdan rahatsız olan kimsenin evine gitmeyin, onların sizi çağırmasına fırsat bırakmadan siz onları çağırın, emin olun siz de, çocuğunuz da çok daha mutlu olursunuz.

İnsana saldırmak için yorum yapıyorsunuz, yapmayın, siz hiç anne hiç çocuk hiç misafir olmadı işeniz amenna

Ben mi saldırıyorum? Gayet makul bir yorum yapmıştım ilk başta. Lutfen sinirinizi benden çıkarmayın. Evet çocuk büyüttüm kendi evimizde cocugum tencerede tava da çaldı yatakta da zıpladı. Ama anneannesi ve babaannesinin evinde dahi olsa müsaade etmedim. Çünkü o kuşak alışık değil bu tür davranışlara.

Zaten her çağırana siz gelin diyorum, inanın elimden geleni yaparken böyle denmesi zaten zoruma giden

Çocuğumu kimseye bırakmıyorum Cnm babası hariç

Eltinizin çocukları oturduğu yerden kalkmiyorlar sanırım. Çocuk bu yani üstelik 2 yasinda. Ve siz de öylece bırakmıyorsunuz. Ama siz bu kadar hassassiniz ya ondan oyle. Bazılarınin kafasi ters orantılı çalışıyor.

Kimse kusura bakmasin. Benim cocuguma oyle diyecek kisiler daha anasinin karnindan dogmadi. Dedigine diyecegine pisman ederim.

Insanin icinde hicmi torun sevgisi olmaz? Ben olsam oglumu ne gonderirim.ne giderim. Zaten o da memnun olur.
Gonderme. Sonuçta cocuktan rahatsiz.
Esin veya o birsey derse., dersin oglum yaramaz durmuyor sende bundan sikayetcisin. Sorunun cozuyorum dersin

Bizimkiler de yemesine taktilar....bir.iki.bir.iki insan bozuluyor gercekten...ye ye ye. Aksine oglum da orada yemeyi reddediyor evde yiyor .ben birsey yapmiyorum.arada lafimi soyluyorum.cocuguma uzuluyorum
İyi niyette olsa cocuk da baski oluyor.cocuga devamli ayni lafi soylersen cocuk kaniksiyor ...
Siz aranizi bozmayin.ufak mesele .umursamamayi ogrenin
.

Yuh benim çocuğuma öyle pis bi benzetme yapicak aninda birakir orayi giderdim bidahada torununun yüzünü göstermezdim bir degil iki degil elinde bezle gezmede ne bide bisey dicem neden gittigin heryerde cocugunun götünden dolaniyosunki laf eden arkadaslarina hic gitme ben kizimin huyunu biliyorum bu yüzden ev gezmelerini birakdim cocugumdan önemlimi yeterki rahar büyüsün evimide isdiyosa basima yiksin ÇOCUK bu ÇOCUK anlasa ztn yapmaz.

Zaten normal de öyle yapıyoruz birimiz yiyo birimiz ilgilşnyo, ama o an zaten çocuk yerde oynuyordu siye oturduk ikimizde.

:)
Gercekten bana garip gelmedi yani ha tavuk ha domuz
Ha essek sipasi ..
Kardesim var 22 yasinda bizim evdeki adi essek yani
Hic bizle gorusmemek istemedi

Birine gidip köpeksin sen diyin bakalım o zaman anlarsınız fark var mı yok mu? Hayvanlar arasında fark yok ama benzetme yapınca var o yüzden başlıkta benzetme diye belirttim zatn. Aslan gibisin demek, köpeksin sen demek?

Sen haklisin
Kvdem ogluma domuz gibi eseliyor diyecek her isi zarar diyecek ben de tamam deyip gececegim oyle mi
Hic muhatap olma kirildigini belli et insan torunu ne kadar hareketli olursa olsun bunu diyemez ya
Konunu kapattir bence kimseye kendini anlatmak zorunda degilsin tartisip ban yeme bos yere.

Bir hayvana düşman olmak neden? Etini yememek hayvana düşman olmayı gerektirmez. Hepsini allah yarattığına göre bu öfke neden?
Geçen haberlerde çıktı. Bir grup insan domuzu öldürüp zafer işareti yapmışlardı. Bu mudur yani doğrusu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…