Kayınvalidemin pislik içinde hediye ettiği örtü

Çeyizlik esyalar sandikta dura dura yeni olsa bile lekelenebiliyor farkettiyse bile belki koslayla leke cikaricisiyla cikarirsiniz diye düşünerek vermis olabilir.Kendi eskisini kasti veren kvler de var tabii benimki de bana fi tarihinden kalma kalebodurlu sehpasını kakalamıştı bir baktim evin icinde duruyor eşim cok severmis onda yemek yemeyi seviyorsan götür anana geri orada ye ben sehpa mi duvar mi belli olmayan seyde yiyemem yemegimi dedim eskiciye satmıştım iyi de para etmişti begenmiyorsaniz bile olay cikarmadan elden cikarin
 
esinin ne sucu var ya
ne simarikca dusunceler
kkdan anladigim aslinda kaynanalar ogluyla gelinini birbirine dusurmuyorlar bence. ya ogullari uydum akilli oluyor sacma insan oluyor dolup dolup karisina gidiyor ya da kadinlar sizin gibi oluyor. annesi ile oglunjn baska insanlar oldugunu idrak edemiyor annesinin ayıbını kocasindan bilip kavga ediyorlar.
ayrica kadin onu sana vermis. senin agzin yok muydu iki laf etmedin de kocana soyleyesin kocan anasını arayip soylese.
biliyorsun kadinin huyunu, gecen seferden tanik olmussun. ac poseti "ay anne bu ne sari sari, ben bunu kullanamam ki al lutfen" de ver. en azindan bir dahakine utanir yapmaz.
kendi isini kendin coz yani bir zahmet
 
Eşinizin ne suçu var onu anlamadım koskoca kadınsınız sizde madem huyunu biliyorsunuz açın yanında anne bu lekeli ben kullanamam sende kalsın diyin nazik bir şekilde. Zaten kötü niyetli değilmiş dikkat eder belki bi sonrakinde yada aynı tas aynı hamamsa atarsınız çöpe, eşinizde yıka illede kullan dememiş ki adamı neden mahçup hissettiriyosunuz.
 
Harbi sandıktan çıkıyorsa leke oluşabiliyor şeytan işemiş falan diyorlar hatta ona bazı yerlerde. Değerlendirilecek bir şey ise yıka kullan geç yoksa çöpe at. Bunun için ne eşim ile tartışırım ne kaynana ile.
 
Eşinizin diyeceğini düşündüğünüz cümleye katılıyorum.
Madem niyetleri iyi, bir sıkıntınız yok, tek sıkıntınız bu alın çöpe atın ya da temizleyip verin birine.
Bu dert edinilecek bir konu değil.
 
Insanlarin dusunceleri birbirine uymayabilir. Benim icin saygi ve niyet onemli.
Bence de sandik lekesidirz sen yikar kullanirsin diye dusunmustur.
Ama yenGEnC in dedigi gibi bir daha kine ac bak. Annecim bu lekeli ben leke bunu kabul edemiyecegim de gitsin.

Yani suan benim kendi annemle bile bu tarz seylerde dusunce yapim farkli ams beni seviyor niyeti kotu degil biliyorum.

Bosuna huzursuzluk cikartma , kimse zorla kulllan demiyor
 
E madem kavga çıkacak size de ne cevap verecek biliyorsunuz huzursuzluk yaratmayın boşuna atın çöpe gitsin
 
Bu örtüler dantel işi de içeren sandık ve bohçada bekleyen örtüler olabilir mi ? Şayet öyleyse: örtülerde sandık lekesi olmuş, sabunla yıkanınca çıkıyor.

Kayınvalidenize karşı söylemleriniz de çok çirkin.
 
Eğer niyetinden gerçekten eminseniz o kadar abartmayın.Eşinize de habire annesini şikayet etmeye gerek yok .Olmadı atın.Tekrar kayınvalidenize gidince anne geçen ban örtü vermiştin .lekeliydi sandıktan felan çıkardın galiba uzun süre bekliynce lekeler olabiliyor ama yarın bi gün başka bi misafirin gelir hediye vermek istersin önce bi açıp kontrol edersen daha iyi olur.Gibi küçük bi uyarı da bulunabilirsiniz.Belki kadın farkında değildir.(misal benim kaynanam da beyaz çamaşır ,perde yıkamada makineni tam iyi yıkayamadığını söylemişti.Evine gittiğimde kendim gösterdim ek deterjanlar aldım .Öğrendi o gün bıgündür kullanır.Bazen yol göstermek gerekebiliyor hemen parlamaya gerek yok.)
 
Ben diğer insanlara katılmıyorum benim de başıma geldi benim cahildir deyip takmadığım insanlar başka gelinlerine en güzelini hediye ettiler onlarınki cahillik değil sizi önemsememek
Ha yine takma çok gelip gitme çok hizmet etme soğuk yap
Ama esin anlamaz ona sarma
 
Abartıyorsunuz. Kadıncağız öyle demek ki, kendince bir şeyler yapmaya çalışıyor. Görmezden gelmek bu kadar zor mu gerçekten?
 
eşin daha ne desin? ya yıka kaldır bir çekmeceye yada at niye sürekli ona şikayet ederek adamı huzursuz ediyorsun? Yazık adama ya
 
Ne garipsiniz ya, esinizin sucu ne? Gidin atin cope yani ne var. Buna da sinir krizleri gecirilmez artik.
 
Bende hoşlanmam ama almamda heralde eşinin bi suçu yok evet ama bende ona söylenirdim yani onun anası kime söylicem
 
Kızım doğduğunda eşimin tarafı hepsi pazardan bile alınmayacak cinsten bebek kıyafetleri getirmişlerdi.kv getirdigi elbise hele beş yaş üstelik naylondan beter.bide tutturdu illa giydir diye sanki çok güzelmiş gibi.gorumcem kullanılmış lekeli kıyafet getirdi.hepsini direk attım hiç eşime söylemedim bile.onlarda anlamış olacak ki bi daha da kıyafet hediye etmediler.sizde söylemeyin atın gitsin boşuna eşinizle tartışmayın.
 
E bir defa başınıza gelmiş, ikinci de neden orada acip bakmadiniz?
Örtüyü veren eşinizin annesi, alan siz;
Örtü neden adamın kafasinda paralaniyor?

Kadınin iyi niyetli olduğunu ve sizi sevdigini soylerken, sizin eşinizi doldurup annesinin uzerine salmaniz, size verilen kirli örtüden daha kirli bir davranış olmaz mı?
 
Son düzenleme:
Çok beklediyse lekeli olabilir,
Açıp bakmamış olabilir
Eşini de sonuna kadar savunmamış sonuçta. Söyledikleri belli
Büyütmemeye çalışın
En son ihtimal atın
 
evliliğin en zor noktası bu herhalde. annen bi şey yapar suçlusu sen olursun baban bi şey yapar suçlusu sen olursun arkadaşın bi şey yapar suçlusu sen olursun. adam bi şey dememiş bile hala olayı büyütme derdindesiniz. napsın ki adam hediyeyi annesinin başına mı çalsın:d sandıkta duran eşyalar sararıyor zaten ve yaşı ileri insanlar çok uzun süre eşya saklayabiliyorlar bence kullanılmış bi şey değil sadece fazla beklemiş. niyeti kötü değilse uzatmaya ne gerek var mesela? yani bu olayın çözümü ne olabilir ki ya kadına söylersiniz bi daha vermez ya da kaldırır atarsınız eşiniz napabilir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…