Kayinvalidemin rüyasi

Rüya ayağına içinden geçenleri söylemiş işte. Kırılıp kırılmamanızın umrunda olduğunu zannetmiyorum. Siz saygı sınırlarını aşmadan mesafe koyun bence kendisine, bu yaştan sonra kendisine bambaşka bir karakter oluşturması mümkün değil çünkü.

Kesinlikle katiliyorumm...ben de öyle yaptim bunu da anladı kanimca, cunku konusma tarzi degisti. Buna da uzulecek degilim bende artik

ancak ruyanda gorursun annecim bir yere gittigim fln yok diyip bir kahkahaya bakardi da sok olmussun iste bisey diyemedin muhtemelen..

Varsayıyorum ki o rüyayı görmedi.Görmediği halde görmüş gibi rüya anlatmak çok günahmış bu bir
İkincisi sanki böyle yaparsan ben de senle ilgili böyle şeyler düşünür söylerim demek istemiş ayağını denk al gibisinden..

Sende deki kaynana bende seni rüyamda gördüm neticen açık uyuyordun de..
.
Hiç aldırma anacim boşver rüya filan değil onunki belli

Muhtemelen kv; buraya geldiklerinde acaba annesine çok mu gider, diye kafasında kuruyor ki ruyasina bile girmiş biraz da paravatsiz biri Belli ki kırılır mi üzülür mu diye düşünmeden anlatmış

Dini yorum yapıp banlanmak istemiyorum açıkçası. Yalan yere rüya anlatmak diye internet ten aratırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Söylemek istediğini rüyamda gördüm bahanesiyle söylemiş olabilir yada gerçekten görmüştür. Ayrıca görmüş olsa dahi bunu arayıp anlatmak da saçmalık.

İlk kez gidecekseniz kv aba altından sopa göstermiş. Böyle yapma diye şimdiden uyarıyor canım. Sen de gitmeden önce eşinle anlaşarak git. Kv ile sen değil eşin muhatap olsun. Yani canım gelmişken işte filanca arkadaşınla da görüş ya da filanca yere de gidelim filan desin. Annen gezmeme laf edecekse kavga çıkarırım istemem ama kimsenin beni yönlendirmesine de izin vermem kusura bakma de. O da cici cici arayı bulsun. Ezdirme kendini. Nasıl başlarsa öyle gider.

Rüya işte annecim yoksa siz öyle fesat bi insan misiniz ki öyle şeyler diyeceksinz? Deseydin öyle kalakalırdı.

Kayınvalide iş basında
Sacmalamıs resmen

Muhtemelen kv; buraya geldiklerinde acaba annesine çok mu gider, diye kafasında kuruyor ki ruyasina bile girmiş biraz da paravatsiz biri Belli ki kırılır mi üzülür mu diye düşünmeden anlatmış
Kafasinda kirk tilkiyle gezdigi icin normal tabi

Aynen öle yapmis kendi düşüncesi bak gibide belli bazi insanlar bi türlü olgunlasamiyor
Gelmis kac yasina yani ne gerek var hic anlamiyorum..iyi bi iliskimiz vardi bircok seyi aman ya olur diye gecistiriyodum ama bunu gecemiycem son oldu. Bilerek kotuluk bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…