kayınvalidemin söylediği lafı unutamıyorum

Başka huyları şöyle söylim eşimle kendi aramızda konuştuğumuzda her lafa girer duymadıklarını sorar eşimle yanlız asla bir yere gidemeyiz bizden önce çıkar vs vs işte
Siz kv ile yasamaktan hakli olarak bunalmissiniz o yuzden artik kadinin herseyi batiyor. Anladigim kadariyla kadin yasli agzi oyle alismis degismez,degistiremezsiniz. Ayri yasamak gibi sansiniz yoksa oturun esinizle konusun bunaldiginizi yanliz vakit gecirmeye ihtiyaciniz oldugunu anlatin birdureligine annesini diger cocuklara gondersin, sizde o arada dinlenirsiniz biraz

copten kahpelıge nasıl gelındı ya
hep mı boyleydı
neden aynı evde yasıyorsunuz neden kabul ettınz ?

Baska cocugu yokmu kv nin sendemi druyo hep
Soyledigi laf hic hos digil if I yapmissiniz karsilik vermekle

bizim orada da küfür hakarettir ki bana göre hakaret azı çoğu vs. yok
ama
halamı 1 il öteye gelin verdk gittiği yerde kilerin çoğunun ağzı bozuk
yaklaşık 1 yıl sonra gördüğpümüzde
"a.na koy. kızları hoşgeldiniz dedi:KK57:" ama bayağı gülerek
sıkı sıkı sarıldık öpüştük ama kızkardeşimle bizi annem ağzı bozulmuş küfürlü konuşmalar duyarsanız hemen kavga çıkarmayın demişti

yani sözü unutun eğer sürekli küfür konuşan birisiyse onlara çok normal geliyor biz hanım evladı oluyoruz
ama
uzak tavrınızı sürdürün
kendinizi üzmeyin ama

Onun adına özür diledi annesiyle konuştu ama kadın bunda ne varmış diye tutturdu

eğer özür dileseydi konuş derdim ama daha hatasını bile anlamamış yani bi daha yapacak. konuşma mesafeni de koy.. ha bu arad bütün kayınvalideler gelinine söylenir ama içinden deseydi sen duymasaydın. bende içimden bazen salak ya falan diyorum ama duyacağı şekilde asla değil .

Niye aynı evdesin ona takıldım ben
Eşimle severek evlendik mükemmel bir eş diyebilirim büyük eltimin yanında kalıyordu oda küçüğün yanına göndermeye çalışıyordu küçükte asla istemiyorum diyordu kaynanam çok iyi biri diyordu sırf diğer eltide baksın diye göndermek istiyorum diyordu eşimde anamın agzı var dili yok sessiz sakin kimseye karışmaz diyince bende acıdım düğünden sonra yanımıza gelse olurmu dedi bende nebileyim anası sonuçta dedim ve tamam dedim demez olaydım şimdi ben acınacak hale düştüm

Sensin kahpe derdim.
Dedim aynı lafı sana söylesem kabul edermisin bide utanmadan demezmi o lafta ne vardı ben senin böyle biri olduğunu bilmiyordum sen bana bağırdın dedim bu lafını duyduktan sonra tebrikmi edecem alkışmı tutacam yok diğer eltiler benim gibi degilmis diger eltilere sordum size böyle bir laf söyledimi şimdiye kadar yok dediler söyleseydi ağzının payını verirdik dediler ama kadın hala onlara toz kondurmuyo çünkü eltiler yanında anne anne diye dolanırlar arkasından herşeyi söylerler bende o yok işte arkadansa yüzüne söylüyorum hatalarını ama onlar masum ben kötü oluyorum

G
Siz kv ile yasamaktan hakli olarak bunalmissiniz o yuzden artik kadinin herseyi batiyor. Anladigim kadariyla kadin yasli agzi oyle alismis degismez,degistiremezsiniz. Ayri yasamak gibi sansiniz yoksa oturun esinizle konusun bunaldiginizi yanliz vakit gecirmeye ihtiyaciniz oldugunu anlatin birdureligine annesini diger cocuklara gondersin, sizde o arada dinlenirsiniz biraz
Gönderdik canım kadın başka evlerde rahat edemiyom gelin beni alın diye 20 kere aradı

Dedim aynı lafı sana söylesem kabul edermisin bide utanmadan demezmi o lafta ne vardı ben senin böyle biri olduğunu bilmiyordum sen bana bağırdın dedim bu lafını duyduktan sonra tebrikmi edecem alkışmı tutacam yok diğer eltiler benim gibi degilmis diger eltilere sordum size böyle bir laf söyledimi şimdiye kadar yok dediler söyleseydi ağzının payını verirdik dediler ama kadın hala onlara toz kondurmuyo çünkü eltiler yanında anne anne diye dolanırlar arkasından herşeyi söylerler bende o yok işte arkadansa yüzüne söylüyorum hatalarını ama onlar masum ben kötü oluyorum

Gitsin diğer gelinlerinin yanında kalsın o halde madem siz kötüsünüz.

Gitsin diğer gelinlerinin yanında kalsın o halde madem siz kötüsünüz.
Kadın akıllı neden biliyonmu bir eltim onu evinden kovdu sorduğumda yok benle alakası kendim kalmak istemedim dedi yani kendine kondurmuyor ama oğlu demisti annemi eşim istemiyor onun yuzunden kavga çıktı diye yanımdan gitmez giderse millet ne der onun hakkinda kötü düşünürler diye düşünüyor

10 aydır bu lafı mı kafaya takıyorsunuz,
hoş değil ama ağzı bozuk bir kadın demek ki,
böyle birinin dediğini kişisel algılayıp kafanızı bununla meşgul etmenizin size hiç bir faydası yok.

Kadın akıllı neden biliyonmu bir eltim onu evinden kovdu sorduğumda yok benle alakası kendim kalmak istemedim dedi yani kendine kondurmuyor ama oğlu demisti annemi eşim istemiyor onun yuzunden kavga çıktı diye yanımdan gitmez giderse millet ne der onun hakkinda kötü düşünürler diye düşünüyor

O zaman susup oturacak. Dediği şeyin yenilir yutulur tarafı yok.

Back
X