- 18 Haziran 2016
- 1.218
- 1.155
- 48
- Konu Sahibi Eski Hayat
-
Canim bana bi kere hayvan adiyle hakaret etmislerdi bende artik dayanamip bende o ben degilim sizsiniz dedim bi de telde ..neyse iste teli kapatip butun amcalarimi aramis bana bunu dedi diye kendilerini hep hakli cikarmaya cikariyrlar benim konu oldu konu bi an:))magdem kufur olarak soylemıo sızde ona soyleyın herkesın yanında bakalım ne dıycek
Aslında iyi fikir ha:) ama ben şöylede düşündüm hani diğer gelinler senin gibi degil dediğinde keşke deseydim madem çok iyiler bana söylediğin lafı onlarada söyle bakalım ne diycekler deseydimmagdem kufur olarak soylemıo sızde ona soyleyın herkesın yanında bakalım ne dıycek
Al işte bir patavatsız dahaCanim bana bi kere hayvan adiyle hakaret etmislerdi bende artik dayanamip bende o ben degilim sizsiniz dedim bi de telde ..neyse iste teli kapatip butun amcalarimi aramis bana bunu dedi diye kendilerini hep hakli cikarmaya cikariyrlar benim konu oldu konu bi an:))
Ben bana yapilanlari bi anlatsam canin inan soka girersin bunlarda ne var beni arar ee derim ben ogluma kiz bakiym seni ayrcam der iyi derim kapatrdm tlfnu inan bak gencligimi curuttuler benim esime kiz bakiyorlar ya iste Allah oyle bi sabir vermiski dayaniyorum daha neler neler ah ahh...Al işte bir patavatsız daha
Inan anne kelimesini yakıştıramıyorum ona ona anne diyince kendimi suçlu hissediyorum:)sesını kaydedıcem anne bu laf kufur deıl dıyın sonra ona soyleyın u lafı sıze bışı dıyen olursa baksanıza o bana soyledı kufur deıl o yuzden soyluyorum dıyın...
Nebilim aynı evde yaşıyoruz a
Evet canım ağzı çok bozuk biri özellikle komşuların arkasından çok küfürler eder günaha giriyorsun dediğimde onda ne varmış diyo
Annem konuşmayı bilmiyor dediE unutulacak bir yanı yok ki çok normal
Kim olsa aynı tepkiyi verir bunA halk dilinde sanırım Delimi NE denir..
Eşiniz ne dedi bu durumda acaba ?
guzel Turkcemizde binbir cesit deyim var.. her durumda & herkese karsi kullanilmaz.iyide o laf deyim gibi birşey.. lafın gelişi söylenmiş gibi geldi bana .. çöpün ağzının sıkılığından sizin kahpeliğine bağlayacak kadar psikopatsa zaten şimdiye anlamış olurdunuz..
Allah sabır versin.Ben bana yapilanlari bi anlatsam canin inan soka girersin bunlarda ne var beni arar ee derim ben ogluma kiz bakiym seni ayrcam der iyi derim kapatrdm tlfnu inan bak gencligimi curuttuler benim esime kiz bakiyorlar ya iste Allah oyle bi sabir vermiski dayaniyorum daha neler neler ah ahh...
O zaman siz gidiceksiniz. Biraz uzaklasmaniz gerekiyomus gibi geliyo bana dinlenmeye ayaklarinizk uzatip keyif yapmaya ihtiyaciniz var. Kesin bir dille konusun esinize biraz uzaklasmak istediginizi,yorgunlugunuzu anlatin boyle olmaz sizede yazik.G
Gönderdik canım kadın başka evlerde rahat edemiyom gelin beni alın diye 20 kere aradı
Sabrede sabrede bi deri bi kemik kaldim ya..Allah sabır versin.
Allah yardımcın olsun. Böyle zihniyetler adama hastalıktan başka bişey sağlamazSabrede sabrede bi deri bi kemik kaldim ya..
İstemiyorlar oda kendine kondurup istemiyorlar demiyor ben rahat edemiyorum diyorO zaman çok sevdigi gelirlerinin yanında kalsın
Evet canım yaşlıdır anadır şudur budur diyip kabul ediyoruz ama insanı böyle pişman ediyorlarDensiz biriyse ağzından çıkmıştır, arkadaşın da dediği gibi "zalımın kızı, kah.e 'nin kızı" falan söyleyenler var. Ama zaten bundan evel neden kayınvalide ile aynı evde yaşıyorsunuz bence bunu çözmelisiniz. Ev ev üstünde olunca işte böyle sorunlar yaşanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?