Kayınvalidemin sürekli yemek göndermesi

neeoglakmigeliyor

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
374
401
53
27
Kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz.görümcemde çevremizde yaşıyor boşandı.Sürekli yemek gönderiyor.Tamam Allah razı olsun ama bende evimde yemek yapıyorum.Kayınvalidem gönderince onun yemeği doyuruyor benimkiler bayatlıyor.Hele ki köfteli etli birşeyse eşim kalan yemeği yemiyor.bu sefer ya çöp ya da ziyan olmasın diye ben yiyorum ama ne kadar yiyebilirim ki oldum 500 kilo.Eşime diyorum ki evde yemek yaptığım zaman anne evde yemek var de ama demiyor.Bu seferde kayınvalidem insanların yanında 3 evin yemeği benim üstüme diyor.Bense sürekli eşime diyorum ki ben yemek yapıyorum annene yük olmayalım yoksa bende isterim hazır yemek gelsin ama hazıra alışırsam ne olacak. Eşimde diyorki alınca noluyor kadının gönlü olsun.Ama olmuyor işte sağda solda yemek yapmayan temizlik yapmayan ütü asla yapmayan ben oluyorum.Sizce ne yapmalıyım çok sinirleniyorum

Eşinize diyene kadar kayinvalidenize kendiniz deseniz.

Utanılacak
Aboo nasıl denir ki diye sıkıntıya düşecek bişey yok bence

Eşinizi aracı yapmak yerine muhatabınız olan kayınvalidenizle konuşmayı düşünmez misiniz?

Dönüşümlü yapın yemekleri . Kayınvalidenizle konuşun , bir ay siz yapın bir ay o yapsın . Çok yakın olduğunuz için tamamen kesemezsiniz bu durumu.
Benim yemeklerini yemiyolar 4 yıllık evliyim ilk defa geçen gün çok güzel olmuş dedi kayınvalidem

Söyledim kaç kere anne evde yemek var diye.Diyor ki yok demedim zaten
İstemediğim halde yemek verip, arkamdan üç evim yemeği bende deme o zaman diye söylediniz mi?
Ben olsam olduğu gibi söylerdim bunu.

Eşinize diyene kadar kayinvalidenize kendiniz deseniz.

Utanılacak
Aboo nasıl denir ki diye sıkıntıya düşecek bişey yok bence

Eşinizi aracı yapmak yerine muhatabınız olan kayınvalidenizle konuşmayı düşünmez misiniz?

Kendiniz niye soyleyemiyorsunuz?

daha yaratici bahaneler bulabilirsiniz bence

kadin kendince iyilik ediyor, rahatsizsaniz konusun. Bunun icin esinizi araci yapmaniza gerek yok
Onun fikirlerine karşı bişey söyleyince küsüyor kızıyor ardından yüzü düşük söylene söylene oradan gidiyor

Gelen yemekleri senin veya kaynananın duruma göre buzluğa at hangisi konulabilirse

Birde şu var kendine görev görüp birde lafını ediyorsa tam laf söylemelik hakediyor yani

Onun fikirlerine karşı bişey söyleyince küsüyor kızıyor ardından yüzü düşük söylene söylene oradan gidiyor
Ben sizin kadr hassas olamam.

Sonuçta bunların yemeği benim üstüme derken beni dusunuyor mu o kirilir diye ?

Siz de evde yaptığınızdan kayınvalidenize gönderin onun da yemekleri artınca durumu anlayacaktır diye düşündüm. Kötü bir niyet yok da belki direkt kendisiyle durumu konuşsanız daha iyi anlayacaktır sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…