- 25 Ekim 2018
- 2.784
- 2.775
- 133
- Konu Sahibi nezamandiraraftayim
-
Aile size yardım etmek istiyorsa alt daireyi satıp size Farklı bi daire alsınlar aynı apartmanda oturma benceKizlar art arda konu açmış oldum ama hepsi birbirinden bağımsız, sorun olmaz sanırım. Nişanliyim. Kayınvalidemlerin altlı üstlu olmak üzere iki daireleri var. Birinde kendileri oturuyorlar. Evlenince alt katimizdaki dairede siz oturun hem kira vermemiş olursunuz hem de faturalarınızı da ben öderim demis nisanlima. Ne düşünüyorsunuz?
Sen sen ol altlı üstlü oturma . İlk başlarda sıkıntı yok güllük gülistanlık geçiniyormuş gibi yaparlar zaman geçtikçe bize gelin size gidelim muhabbetleri başlar daha da ilerledikce evinden çıkmazlar her dakka kapıya dayanırlar belki o tip insanlar değillerdir ama bilemiyorum arkadaşlarım olsun yakın çevrem olsun üs yasadiysa pişmanKizlar art arda konu açmış oldum ama hepsi birbirinden bağımsız, sorun olmaz sanırım. Nişanliyim. Kayınvalidemlerin altlı üstlu olmak üzere iki daireleri var. Birinde kendileri oturuyorlar. Evlenince alt katimizdaki dairede siz oturun hem kira vermemiş olursunuz hem de faturalarınızı da ben öderim demis nisanlima. Ne düşünüyorsunuz?
Kesinlikle oturmamalısın. İnsan yeri geliyor kendi annesiyle fikir ayrılıklarına düşüyor, kavgalar ediyor. Eşinin annesiyle annen gibi rahat da tartışamıyorsun illa ki yanlış anlaşılmalar oluyor. En güzeli herkes yerinde sağ olsun. Şuan kendi annemin bile komşum olmasını istemem. İnsan geri geliyor eşiyle tartışıyor iyi günler olduğu gibi kötü günlerde oluyor. Ailelerin herşeyin içinde olmaması en güzeli.Kizlar art arda konu açmış oldum ama hepsi birbirinden bağımsız, sorun olmaz sanırım. Nişanliyim. Kayınvalidemlerin altlı üstlu olmak üzere iki daireleri var. Birinde kendileri oturuyorlar. Evlenince alt katimizdaki dairede siz oturun hem kira vermemiş olursunuz hem de faturalarınızı da ben öderim demis nisanlima. Ne düşünüyorsunuz?
Şuan sana iyi bi teklif gibi gelebilir ama böyle bi hatayı kesinlikle yapma kv ne kadar iyi olursa olsun yan yana al alt üst oturulmaz rahat bi yere gidip gelemeszin evine rahat misafir çağırmazsın milletti geçtim ailen önemli annenlerde gelirken rahat etmez sürekli kv gözü üstünüzde olur herseyinize karışır çat kapı gelir girdiğin yerden çıkmak zor olur sakın yapmaKizlar art arda konu açmış oldum ama hepsi birbirinden bağımsız, sorun olmaz sanırım. Nişanliyim. Kayınvalidemlerin altlı üstlu olmak üzere iki daireleri var. Birinde kendileri oturuyorlar. Evlenince alt katimizdaki dairede siz oturun hem kira vermemiş olursunuz hem de faturalarınızı da ben öderim demis nisanlima. Ne düşünüyorsunuz?
O kadar iyi niyetliyse o evin kirasını size versinler siz istediğimiz yerde oturun. Sakın sakın oturma pişman olursun. Biraz ekonomik rahat olacağım derken evlilikten olmaKizlar art arda konu açmış oldum ama hepsi birbirinden bağımsız, sorun olmaz sanırım. Nişanliyim. Kayınvalidemlerin altlı üstlu olmak üzere iki daireleri var. Birinde kendileri oturuyorlar. Evlenince alt katimizdaki dairede siz oturun hem kira vermemiş olursunuz hem de faturalarınızı da ben öderim demis nisanlima. Ne düşünüyorsunuz?
Kırmaktan korkarsan kırılan sen olursun. Bırak aynı binayı, ayni semtte dahi oturma. Ha birde lütfen mesafeni koru. Aranızda daima sınır olsun.Evet bunları hep duyduğumuzdan istesem de sıcak yaklasamiyorum. Ama bir yandan da kıracağımız için üzülüyorum. Çünkü hastalanirsam bir gün, ya da herhangi bir ihtiyaç durumunda siz de yakınımda olsanız dusuncesinde
Asla asla ve asla tabiki deKizlar art arda konu açmış oldum ama hepsi birbirinden bağımsız, sorun olmaz sanırım. Nişanliyim. Kayınvalidemlerin altlı üstlu olmak üzere iki daireleri var. Birinde kendileri oturuyorlar. Evlenince alt katimizdaki dairede siz oturun hem kira vermemiş olursunuz hem de faturalarınızı da ben öderim demis nisanlima. Ne düşünüyorsunuz?
Ben aniden hastalanirsam siz uzakta olursanız napicam yakında olun gibi düşüncesi var, muhtemelen bu yüzden. Bunu dile getirmiş daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?