Kayınvalidemin teklifi?

Canım yanlış yönlendirmek istemem ama bende hem kendi ailemden hem eşimin ailesinden uzağım hiçbir sorunumuz yok ama ne kadar uzak o kadar iyi gerçekten

Ne kadar asilsiniz.

Direkt kaçın orayı kiraya versin kirasını size versin

Arkadaşım öyle yaptı KV Cat kapı eve geliyormuş hiç kapı çalmadan direkt eve girermis herşeye karışırmjz

Eşimin ailesi ile farklı şehirlerdeyiz. Buna rağmen ilk 5 sene neler yaşadığımı düşününce. Aynı apartmanda sanırım 1 yıl evli kalamazdım 16 yıllık evli biri olarak tavsiyem uzak dur.

Asla kabul etme ...

Evin kapısını söküp yerine şundan alın, zahmet olmasın kimseye.

Eklentiler

• Screenshot_20230402-121525_Chrome.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 37
Bak biz kayinvalidemi ve kayinpederimi bizim eve getirdik, ayni binadayiz yani. Sikayetim yok. Ama ben bunu evliligimin ilk yillarinda asla yapmazdim. Sebeplerini de söyliyim:
Icine girmeden kimsenin huyunu suyunu bilmiyorsun. Melek görünen birden seytan cikabilir. Insanlarin ne kadar saygili ve sınır bildigini asla bilemezsin. Biz mesela iki ev birbirimizi sık bogaz etmiyoruz beraber yiyelim, neden gelip gitmiyorsunuz evine kim gelip gitti diye. Kayinvalidemin misafiri olur ruhum bile duymaz. Burdaki aile bina konulara bak. Cogunlukta böyle degil. Bir girseler cikamiyorlarda cünkü erkekler annelerini kirmaktansa eslerini kirmayi seciyor. Yani bana göre ilk seneler asla kabul etmem.

Bir kere girersen aile evine bir daha çıkamazsın. Orası dipsiz bir kuyu.

Kvnin bahanesi klasik. Drama yapiyor. Kendine baktiracak enayi ariyor bu lafin gidisati odur. Çok yaşli yada bir hastaligi olsa bi nebze anlasilir yine. Nisanlin sana aslinda boyle dusunuyor annem dediginde bi anne senin mi ya benimki hasta olursa napariz deseydin ya. Birine bakilacaksa kendi mahallende oturur annene bakardin. Kirayi faturalari ödemelerinin bedeli senin hizmet bedelin olacak. Bedavaya hizmetci bulmak zor ya. Ay kirmiyim ay bizi dusunuyor ev veriyor fatura odeyecek diye mirin kirin edersende senin bilecegin is canim. Biraz uyanik olun kizlar ya.

o kadar istekliyse oturacağınız evin kirasını ve faturalarını karşılasın. ama ne gerek var, zaten bunları karşılayamayacak durumdaaysanız evlilik kararını bir kez daha sorgulayın

Kekimi ye beni yeme kaynana derim :) İsterse evi üzerine yapsın yinede aile ile altlı üstlü kalmak çok büyük problem şimdiden kendinizi her gün birlikte olmaya hazırlayın.

Asla kabul etme asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…