- 30 Ekim 2016
- 1.426
- 505
- 123
- Konu Sahibi nezamandiraraftayim
-
Canım yanlış yönlendirmek istemem ama bende hem kendi ailemden hem eşimin ailesinden uzağım hiçbir sorunumuz yok ama ne kadar uzak o kadar iyi gerçektenKizlar art arda konu açmış oldum ama hepsi birbirinden bağımsız, sorun olmaz sanırım. Nişanliyim. Kayınvalidemlerin altlı üstlu olmak üzere iki daireleri var. Birinde kendileri oturuyorlar. Evlenince alt katimizdaki dairede siz oturun hem kira vermemiş olursunuz hem de faturalarınızı da ben öderim demis nisanlima. Ne düşünüyorsunuz?
Ne kadar asilsiniz.Oğlum beş yıllık evli. Ayni binaya istemedim, hâlâ da istemem. Bu tutumum gerek eşimin, gerek kendi arkadaşlarım tarafindan çok yadirganmisti. Yadirgayan ve evli çocuklarıyla dip dibe oturanların hepsi sorun yasadilar. Biz maşallah gayet iyiyiz.
Sınırları korumak bence zor olur. Her hallerini bilmenin, duymanın ne gereği var. Uzak olun, tatlı olun...
Direkt kaçın orayı kiraya versin kirasını size versinKizlar art arda konu açmış oldum ama hepsi birbirinden bağımsız, sorun olmaz sanırım. Nişanliyim. Kayınvalidemlerin altlı üstlu olmak üzere iki daireleri var. Birinde kendileri oturuyorlar. Evlenince alt katimizdaki dairede siz oturun hem kira vermemiş olursunuz hem de faturalarınızı da ben öderim demis nisanlima. Ne düşünüyorsunuz?
Asla kabul etme ...Kizlar art arda konu açmış oldum ama hepsi birbirinden bağımsız, sorun olmaz sanırım. Nişanliyim. Kayınvalidemlerin altlı üstlu olmak üzere iki daireleri var. Birinde kendileri oturuyorlar. Evlenince alt katimizdaki dairede siz oturun hem kira vermemiş olursunuz hem de faturalarınızı da ben öderim demis nisanlima. Ne düşünüyorsunuz?
Evin kapısını söküp yerine şundan alın, zahmet olmasın kimseye.Kizlar art arda konu açmış oldum ama hepsi birbirinden bağımsız, sorun olmaz sanırım. Nişanliyim. Kayınvalidemlerin altlı üstlu olmak üzere iki daireleri var. Birinde kendileri oturuyorlar. Evlenince alt katimizdaki dairede siz oturun hem kira vermemiş olursunuz hem de faturalarınızı da ben öderim demis nisanlima. Ne düşünüyorsunuz?
Evin kapısını söküp yerine şundan alın, zahmet olmasın kimseye.
Bir kere girersen aile evine bir daha çıkamazsın. Orası dipsiz bir kuyu.Kizlar art arda konu açmış oldum ama hepsi birbirinden bağımsız, sorun olmaz sanırım. Nişanliyim. Kayınvalidemlerin altlı üstlu olmak üzere iki daireleri var. Birinde kendileri oturuyorlar. Evlenince alt katimizdaki dairede siz oturun hem kira vermemiş olursunuz hem de faturalarınızı da ben öderim demis nisanlima. Ne düşünüyorsunuz?
Kekimi ye beni yeme kaynana derim :) İsterse evi üzerine yapsın yinede aile ile altlı üstlü kalmak çok büyük problem şimdiden kendinizi her gün birlikte olmaya hazırlayın.Kizlar art arda konu açmış oldum ama hepsi birbirinden bağımsız, sorun olmaz sanırım. Nişanliyim. Kayınvalidemlerin altlı üstlu olmak üzere iki daireleri var. Birinde kendileri oturuyorlar. Evlenince alt katimizdaki dairede siz oturun hem kira vermemiş olursunuz hem de faturalarınızı da ben öderim demis nisanlima. Ne düşünüyorsunuz?
Asla kabul etme aslaKizlar art arda konu açmış oldum ama hepsi birbirinden bağımsız, sorun olmaz sanırım. Nişanliyim. Kayınvalidemlerin altlı üstlu olmak üzere iki daireleri var. Birinde kendileri oturuyorlar. Evlenince alt katimizdaki dairede siz oturun hem kira vermemiş olursunuz hem de faturalarınızı da ben öderim demis nisanlima. Ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?