- 11 Mart 2016
- 37
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi Kismetsizkararsiz
-
Bunu soledım ve annesını aradı ve aynısını yaptı bundan sonra ne yapmalıyım ıkı defa aradı nişanlım acmadım Nasıl konuşmalıyım bundan sonraYani nişanlınıza bu durumdan rahatsız olduğunuzu anlatın. O da annesini arayıp bir daha bu konuda size baskı yapmamasını söylesin. Eğer anlayışlı bir nişanlınız varsa sorun olmaz.
Maddı durum olarak sıkıntılı bu yıl işleri yolunda. Gıtmedı o yüzden kendı aıleme soleyemedımkayınvalideniz oğlunun ilk eşini de mi nikahsız bebek yapın demiş acaba?size de baskı var bebek yapın diye,ilk eşi de evlenmeden doğurmuş.tabi herkes istediğini yapar karışamayız da,anladığım kadarıyla siz de nikah istiyorsunuz.nişanlınız neden acele etmiyor,erteliyor? aynı evde yaşadığınızı kendi aileniz biliyor mu?
Temmuzdan berı temmuzda 7 aylık bırlıkteydık benım babam evlılık için acele etmemem gerektogını bıraz bırbırımızı tanımamız gerektogını soledıne zamandır nişanlısınız?kendi aileniz de düğün ne zaman diye sormuyor mu?
Temmuzdan berı temmuzda 7 aylık bırlıkteydık benım babam evlılık için acele etmemem gerektogını bıraz bırbırımızı tanımamız gerektogını soledı
Benim burnuma hiç iyi kokular gelmedi kv ile ilgili...Evlenmeden cocuk yapmak ıstemedıgomı soledım annemın bu tutarsız konuşmasından rahatsız olduğumu bu konu yuzunden benı aramaması gerektogını soledım ilk esinden ayrılma sebebı eskı esının nısanlımdan habersız hamıle kalmış ve dogum yapmıs doğumdan sonra nıkah kıyılmış ve 8 ay sonra boşanmış.lohusalık depresyonuna gırmıs. Çocuğa bakamamıs sureklı tartışmalar cıkmıs doğumdan sonra ve nişamlım pişkolojık tedavı olması ıcın doktora götürmüş ama kadın ılaçları içmemeiş hamılelık esnasında da sureklı sofra içmiş kadın cocuk karnında gelişememis doğumdan sonra çocuğa bakamamıs ve nişanlım kendı boşanma dılekcesı. Açmış şiddetli grcımsızlık yanı
Suan aksam valızımı toplayıp gıtmel istıyorım kızlar
Suan aksam valızımı toplayıp gıtmel istıyorım kızlar
Onun sana cevabı ne olur bu durumda ben eşimle Nikahsız yaşamadım ki Nikahsız da çocuk doğursaydım derBende açıp telefonu sende bır kadınsın sen çocuklarını nıkahsız mı doğurdun demek geldı içimden ama nişamlım üzülür dıe deyemedım
Aynı evde nişanlı mı yaşıyorsunuz? Çok şaşırtıcı.. Allahım Batı'ya özeniyoruz gittikçe!
Günaydın.
Kırıcı olacam mı bilmiyorum da aynı evdesiniz zaten neden nikah aktidini imzalamazsınız?
Katılıyorum. Nikah kıymak çok basit. Pahalı bir şey de değil. Kayınvaliden münasebetsiz iki laf etti diye nişanlı mı terk edilir. Gidin nikahınızı kıyın. İşleri yoluna koyunca da düğün yaparsınız. Düğünden önce hamile kalmayın; )Evet gidin hemen bir nikah kıyın. Düğünü sonra müsait oldugunuzda yaparsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?