Kayınvalidemin tutarsız tavırları

Yani nişanlınıza bu durumdan rahatsız olduğunuzu anlatın. O da annesini arayıp bir daha bu konuda size baskı yapmamasını söylesin. Eğer anlayışlı bir nişanlınız varsa sorun olmaz.
Bunu soledım ve annesını aradı ve aynısını yaptı bundan sonra ne yapmalıyım ıkı defa aradı nişanlım acmadım Nasıl konuşmalıyım bundan sonra

Maddı durum olarak sıkıntılı bu yıl işleri yolunda. Gıtmedı o yüzden kendı aıleme soleyemedım

Ya şaka gibi hiç bir güvencen yok çocuk doğsun nikah yaparız demek ne demek o çocuğun kimliğinde ne yazacak ya bişey oldu da çocuk olduktan sonra böylede yaşayıverin ne de olsa herkes boşanıyor dese nikahsız çocukla kalırsanız? evlenin bi tane zinuş doğurmayın pardon peyda etmeyin (!) iğrenç biz zihniyet bu modern düşünce değil modern demek etiklikten uzak demek değildir. Valide adayınızın işine böyle geliyor kafa rahat hanımda çünkü. Beraber yaşarsın evli gibi anlarımda çocuk doğurun ne ya bu ne genişliktir.

Benim burnuma hiç iyi kokular gelmedi kv ile ilgili...
Zaten daha önce yaşanmış ve herkesi mağdur etmiş bir olayı neden tekrar yaşatmak istiyor olabilir??

Bu ilk eşlerle olan boşanma gerekçelerini erkek tarafından dinlediyseniz bilin ki yarısı yalandır! Kimse yoğurdum ekşi demez.

Akıllı davranın ve çok iyi tartın lütfen kararlarınızı

Suan aksam valızımı toplayıp gıtmel istıyorım kızlar

Bence doğru karar bu
Nişanlın zaten daha önce bu yolla bir evlilik yapmış
Ailece biraz genişler sanırım
Sizi ne duruma düşürdüklerinin farkında mısınız
Gencecik insansınız, böyle abuk insanlara fırsat vermeyin hayatınızda

Kayinvaliden sana nikahsiz yasayan, nikahsiz cocuk yapabilitesi olan bir kadin muamelesi yapiyor farkinda misin???
Bu dusuncesi de hic gecmicek seneler sonra bile yuzune carpacak; gecmis olsun..

Aynı evde yaşadığınızı ailenize söyleyemediğinize göre sizin ailenin mezhebi nişanlınızın ailesi kadar geniş değil.

Babanız çocuklu biriyle evlenmenize büsbütün karşı çıkmak yerine size birbirinizi tanımanız için zaman tanımış. Makul bir insanmış.

Nişanlınızın annesinin elle tutulur yanı yok. Bir torun daha istiyor. İlk gelinden alışmış nikahsız torun istemek iyi cüret valla. Amacı sevmelik torun yaptırıp geline nafasız baktırmak olabilir. Yabda bambaşka bir amaç olabilir. 60 kusur yaşında bir insanın bu genişlikte olması hiç mantıklı değil bence.

Yerinizde olsam kendim bir eve, pansiyona falan çıkardım. Tabii durumdan nişanlınız pek rahatsız değil galiba. O da rahatsız olsa onu gönderin derdim. Eğer amacı uçkur derdi ise 7 ayda hevesini almıştır, düğün lafını hiç ağzına bile almaz. Ama derdi sizseniz para mara hikaye, o nikahı görün bakın nasıl yapar.

Bunun dışında nikahsız aynı evde yaşama olayını hiç desteklemediğimi belirtmek istiyorum. Hem dini açıdan hem de bu toplumun kafa yapısı maalesef kadını ezmek üzerine programlanmış...

Verdiğiniz karar hakkınızda hayırlı olur inşallah

Aynı evde nişanlı mı yaşıyorsunuz? Çok şaşırtıcı.. Allahım Batı'ya özeniyoruz gittikçe!

Rabbim evladlarimizi vede bizim sonumuzu hayirli etsin amin konu sahibi kimselerdende uzak eylesin amin edep dışı çirkin seviyesiz vs..bir durum bana göre konu sahibi sizi anlamak istemiyorum Allah akıl fikir versin ne diyem bilemedim bu kadar batıya özenti mide bulandırıcı..

bana kalırsa aklını kullan kac kurtar kendını. daha onune neler cıkar. k.bakmada nıkahsız cxocuk yap dıyen bı kayınvalıde ve buna sessız kalan bi nisanlıı.. cok genıs ve cok terbıyesızce. kaç kurtar kendını boyle ahlaksız ınsanlardan..

Evet gidin hemen bir nikah kıyın. Düğünü sonra müsait oldugunuzda yaparsınız.
Katılıyorum. Nikah kıymak çok basit. Pahalı bir şey de değil. Kayınvaliden münasebetsiz iki laf etti diye nişanlı mı terk edilir. Gidin nikahınızı kıyın. İşleri yoluna koyunca da düğün yaparsınız. Düğünden önce hamile kalmayın; )

Konu sahibi,
Kayınvalideniz size aklı sıra laf sokmaya çalışmış. Bu şaşırılacak bir şey olmasa gerek. Kkda genel olarak 20-40 yaş arası kadınlar aktif. Bazı yorumlara bakın, buram buram hadsizlik kokuyor. Bu genç yaş grubunda, eskiye göre okumuş ve daha medeni olması gereken kadınlar bile kendi hayat tarzını benimsemeyen insanlara karşı terbiyesizlik yapabiliyor. 60 yaşındaki kvnin böyle değerlendirmesi normal. Lütfen yorumlarda düşene de bir tekme vurun gibi yorumlar yapmayın, siz düşmüş falan değilsiniz.
ben de evlilik öncesi aynı evde yaşadım eşimle. Bir sakıncasını görmedim. İster yaşarsınız, ister yaşamazsınız. Bu sizin tercihiniz. Nişanlınızla konuşun, annesinin sizinle böyle konuşmasını istemediğinizi söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…