Kayınvalidemin tutarsız tavırları

Siz sakın birebir ağız dalaşına girmeyin. Yarın öbür gün yüz yüze bakacaksınız. Oğlunun söylediğini unutur, bağışlar ama sizin söylediklerinizi unutmaz.
Yazın gelecegım yapacağı nıkahınız dıor bır oncekı konuşmasında bende nıkahsız kımseyle cocuk yapmam dedım Bı sefer aradığında evlenenlerde boşanıyor herseyın çözümü nıkah degıl sız cocugu yapın nıkah olur dıor dengesiz dengesiz laf konusuyor

Belkide agzini ariyodur.naptinizi merak ediyodur.yoksa hangi anne nikasiz cocuk yapin diye israr ederki.torunu olcak sonucta torun sevgisinden degildir heralde.
aileler bu konuda daha cok dusunurler aman daha evli degiller ayni evdeler cocuk felan olmasa bari diye.evlendikten sonra bile birbirinizi taniyana kadar cocuk yapmayin derler.bide evli degilsiniz.

konu sahibi kimsenin düşene tekme atma falan derdi yok ne biz sizi tanıyoruz ne siz bizi sadece yanlış olan neyse onu söylüyoruz şahsım adına kayınvalidenize böyle konuşma ortamını siz vermişsiniz.ne diyelim bravo çok iyi yapmışsın mı diyelim ,şimdi hamile kalsan kayınvaliden düğüne ne gerek var birde çocuk yaptınız diyecek bunada hazırlıklı ol yani ,neden yanlış yaptığını söyleyince tırnaklar çıkıyor bende bunu anlamıyorum ya aynı fikirde olmak zorundamıyım.
Rabıkı değilsiniz ama ben şimdi ne yapmalıyım evı terk etmelıyım yardımınıza ıhtıyacım var

Ben de bekarken bir süre kocamla beraber yaşadım.
Nişanlı bile değildik.
Ailelerimiz de bilmedi bunu.
Yani insanların kimle nasıl yaşadıklarını ben önemsemem.
Konu zaten ben ya da biz değil sizin kayınvalideniz.
Kayınvalidenize sizi yargılama fırsatı veren siz ve nişanlınınız.
O kadın size karışma hakkı kendinde görüyorsa bu sizin hatanızdır.
Özel hayatınıza karışılmasını istemiyorsanız adımlarınızı atarken çevreye laf vermemeniz tavsiye olunur.

Rabıkı değilsiniz ama ben şimdi ne yapmalıyım evı terk etmelıyım yardımınıza ıhtıyacım var

işte bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz bak konu açtığında nişanlının bir oğlu olduğunu söylememiştin,bu durum daha çok düşündürdü beni ,bence ailenin yanına git ve nikah yapana kadarda gelme, istediği torunsa kayınvalidenin, varmış zaten torunu ,ne için bu acele

Ben de bekarken bir süre kocamla beraber yaşadım.
Nişanlı bile değildik.
Ailelerimiz de bilmedi bunu.
Yani insanların kimle nasıl yaşadıklarını ben önemsemem.
Konu zaten ben ya da biz değil sizin kayınvalideniz.
Kayınvalidenize sizi yargılama fırsatı veren siz ve nişanlınınız.
O kadın size karışma hakkı kendinde görüyorsa bu sizin hatanızdır.
Özel hayatınıza karışılmasını istemiyorsanız adımlarınızı atarken çevreye laf vermemeniz tavsiye olunur.
Peki bu durumda ben nısanlıma Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım

işte bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz bak konu açtığında nişanlının bir oğlu olduğunu söylememiştin,bu durum daha çok düşündürdü beni ,bence ailenin yanına git ve nikah yapana kadarda gelme, istediği torunsa kayınvalidenin, varmış zaten torunu ,ne için bu acele
Ailemin yanına gidemem çalışıyorum guzel bır işim var burda kalmam lazım maddı imkansızlıklardan dolayı çalışmam lazım

Ailem neden dondum çalışıyordum orda der

nişanlına bebek için erken olduğunu ,annenin de bebek yapın demesinden rahatsızlık duyduğunu söyle sen girme araya hiç.peki geçekten merak ettim nişanlın ilk eşinden neden ayrılmış?

nişanlına bebek için erken olduğunu ,annenin de bebek yapın demesinden rahatsızlık duyduğunu söyle sen girme araya hiç.peki geçekten merak ettim nişanlın ilk eşinden neden ayrılmış?
Evlenmeden cocuk yapmak ıstemedıgomı soledım annemın bu tutarsız konuşmasından rahatsız olduğumu bu konu yuzunden benı aramaması gerektogını soledım ilk esinden ayrılma sebebı eskı esının nısanlımdan habersız hamıle kalmış ve dogum yapmıs doğumdan sonra nıkah kıyılmış ve 8 ay sonra boşanmış.lohusalık depresyonuna gırmıs. Çocuğa bakamamıs sureklı tartışmalar cıkmıs doğumdan sonra ve nişamlım pişkolojık tedavı olması ıcın doktora götürmüş ama kadın ılaçları içmemeiş hamılelık esnasında da sureklı sofra içmiş kadın cocuk karnında gelişememis doğumdan sonra çocuğa bakamamıs ve nişanlım kendı boşanma dılekcesı. Açmış şiddetli grcımsızlık yanı

Evlenmeden cocuk yapmak ıstemedıgomı soledım annemın bu tutarsız konuşmasından rahatsız olduğumu bu konu yuzunden benı aramaması gerektogını soledım ilk esinden ayrılma sebebı eskı esının nısanlımdan habersız hamıle kalmış ve dogum yapmıs doğumdan sonra nıkah kıyılmış ve 8 ay sonra boşanmış.lohusalık depresyonuna gırmıs. Çocuğa bakamamıs sureklı tartışmalar cıkmıs doğumdan sonra ve nişamlım pişkolojık tedavı olması ıcın doktora götürmüş ama kadın ılaçları içmemeiş hamılelık esnasında da sureklı sofra içmiş kadın cocuk karnında gelişememis doğumdan sonra çocuğa bakamamıs ve nişanlım kendı boşanma dılekcesı. Açmış şiddetli grcımsızlık yanı

anladım ,sana tavsiyem bence bu evlilik için 1 kez değil 10 kez düşün derim.hislerimde hiç bir zaman yanılmadım inşallah ben haksız çıkarım,

Bence kayinvalideniz ağız arıyor. Nikah olmadan çocuk yapmayı dusunuyormusunuz acaba diye ortaya bir laf atmış sadece. .
Fikrinizi zaten söylemişsiniz birdaha sormaz.boşuna geriliyorsunuz.

Aynı evde laf yaşıyorsunuz diye size laf sokuyor farkında değilsiniz sanırım. Yani ha aynı evde yaşamışsınız, ha nikahsız çocuk yapmışsınız.
Onun gözünde aynı şey.

kayınvalideniz oğlunun ilk eşini de mi nikahsız bebek yapın demiş acaba?size de baskı var bebek yapın diye,ilk eşi de evlenmeden doğurmuş.tabi herkes istediğini yapar karışamayız da,anladığım kadarıyla siz de nikah istiyorsunuz.nişanlınız neden acele etmiyor,erteliyor? aynı evde yaşadığınızı kendi aileniz biliyor mu?

Back
X