- 6 Ocak 2012
- 794
- 73
- 123
Canım seni kırmak üzmek istemiyorum, ama sizin durumunuz resmen evcilik oyunu gibi olmuş, yani herşeyi kayınvalide kayınpeder alıyor, ayakkabı, mont, vs. , herşeyinize karışıyorlar, sizin çalışmanıza izin vermiyorlar (anlamıyorum ki buna ne hakla karışırlar buna karışabilecek tek kişi eşinizdir), eşinizle birbirinize sevgi göstermenize bile müdahele ediyorlar, yani sizin evlenip bir yuva kurmuş olduğunuzu kabullenmiyorlar da, sizi çocuk gibi görüyorlar hala tabiri caizse.
Artık olan olmuş, önemli olan sonrası, bence bir an önce o evden çıkmaya bakın, sağına soluna bakmayın, 1 göz oda olsun, sizin olsun, ve ben sizin yerinizde olsam onların kiradan boşalacak evine verseler de çıkmam, çünkü aynı muamele devam edecektir. Şu an eşiniz çalışıyor, küçücük de olsa bir ev tutun, sonra siz de bir iş bulur çalışır idare edersiniz. Belki biraz zorluk çekersiniz ama evinizin içinde huzurunuz olur hiç olmazsa...
Allah yardımcınız olsun...
canım içim çıktı ya sinir oldum ne yapacağımı şaşırdım fikir almak istedim sende birlikte oturuyordn sanırım dimi?
yok canım fark ettiysen girmiyorum artık
Canım seni kırmak üzmek istemiyorum, ama sizin durumunuz resmen evcilik oyunu gibi olmuş, yani herşeyi kayınvalide kayınpeder alıyor, ayakkabı, mont, vs. , herşeyinize karışıyorlar, sizin çalışmanıza izin vermiyorlar (anlamıyorum ki buna ne hakla karışırlar buna karışabilecek tek kişi eşinizdir), eşinizle birbirinize sevgi göstermenize bile müdahele ediyorlar, yani sizin evlenip bir yuva kurmuş olduğunuzu kabullenmiyorlar da, sizi çocuk gibi görüyorlar hala tabiri caizse.
Artık olan olmuş, önemli olan sonrası, bence bir an önce o evden çıkmaya bakın, sağına soluna bakmayın, 1 göz oda olsun, sizin olsun, ve ben sizin yerinizde olsam onların kiradan boşalacak evine verseler de çıkmam, çünkü aynı muamele devam edecektir. Şu an eşiniz çalışıyor, küçücük de olsa bir ev tutun, sonra siz de bir iş bulur çalışır idare edersiniz. Belki biraz zorluk çekersiniz ama evinizin içinde huzurunuz olur hiç olmazsa...
Allah yardımcınız olsun...
evet bende bırlıkte oturuyorum ama bende elti kayın falan yok sadece kaynana var.
bende senın gibiydim cok bunalmıştım.
annemlerin sayesınde ev aldım.şimdi evimin tadılatını yaptırıyorum mayısta cıkıcam allah kısmet ederse.
işte bıraz orda bıraz evımde geçinicez artık napalım.
bende yenı yenı bebk duusnmeye basladım.
öncedende düşünürdüm ama ayrı eve cıkmadan yapmam dedim.
kaynanam yuzunden çocuk bile rahat yapamıyosun düşün
hadi canım inşallah
evet derler
yaaaa demeselerde çıkın o evden,çalışın ikinizde çıkın kutu gibi bir eve
ohhhh be diyeceksin inşallah
inşallah..
ya çıkıyorum işte deyin çıkın gidin.öldürmeyecekler ya
bir gelişme yok mu? bir kulak kabart bakalım içeriye çaktırmadan
ayyy mhabbete bak ne kadar sinir bozucu şeytan dio git sen işe onun odasına
sinir bozucu da laf mı ne iğrenç bir muhabbet!!! git yatağına işe bence haketmiş.
Haklısın canım. Koskoca kadın kendisine nasıl yakıştırıyor o tarz konuşmaları.
İnşallah herşey gönlüne göre olur.
Kendisi de onun için evlenmiş oluyor o zaman.
Arkana bile bakmadan kaç oradan ama eşinle tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?